kedi dilinden rulo oluyor canım pastanede satılanlar biraz büyük oluyor sütle de ıslayınca yumuşayınca muz ile rulo oluyor keşke resim olsa elimde eklerdim...
ev işlerinde pratiğim ama yaramaz bir kız annesi olduğum için işlerim genelde aksıyor.mesela akşam yatmadan evimi toplarım tuvalet banyoyu akıtırım,çamaşır makinesine çalıştırırım,bulaşık makinesini çalıştırırım sabah kalktığımda hemen kahvaltı hazırlığı ardından masamı toplar makinedekiyi boşaltırım..hemen balkonumu akıtır çamaşırlarımı asarım sonra evimi süpürür siler toz alırım...sonra öğleye yemeklerimi ocağa koyarım..kızımı öğle uykusuna yatırırım genelde zor uyur salla salla bir hal olurum.o uyuyunca ben de uyurum..uyanınca çorbasını yediririm,kızım o zaman her yeri batıırır hadi bi daha temizle.sonra bütün oyuncakları dağıtır ben ardından toplarım.böyle akşam olur..
misafirim geleceği zaman bir gün önceden evimi temizlerim dip bucak.akşamdan hazırlıklarımın çoğunu yaparım..sabah kalkınca banyo tuvaleti tekrar temizler, evi süpürürüm.kalan hazırlıklarımı tamamlarım..ardından tabaklarımı hazrılarım çay bardaklarını tepsiye koyarım..sonra kızımı süslerim ardından ben süslenirim misafirimizi bekleriz..misafirlerim gelince güler yüzle karşılarım sarılıp hoşgeldiniz derim..biraz oturup konuşuruz o ara çayı koyarım..her şey hazır olduğu için hemencecik masam hazır olur misafirlerimi alırım masaya..misafirlerime hizmet etmeyi çok severim.
baya şey yazmışım yahu![]()
Ev işine hevesim geldi yahu ne güzel anlattın sanki hepsi böyle bir çırpıda bitemiş gibi oldu sen anlatınca
Bu arada bende misafiri çok severim