• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile diyeti

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Herkese merhabalar tup bebekle 5 haftalik hamileyim 155 boyum 62 kilo olmusum. 5 hafta once 60 kiloydum. Hamilelikte bikac kilo vermem icin ne yapmam gerekiyir :( naail beslenmeliyim bana yardim eder misiniz ? Bu kadar erken kilo almak istemiorum :(

Herkese merhabalar tup bebekle 5 haftalik hamileyim 155 boyum 62 kilo olmusum. 5 hafta once 60 kiloydum. Hamilelikte bikac kilo vermem icin ne yapmam gerekiyir :KK43: naail beslenmeliyim bana yardim eder misiniz ? Bu kadar erken kilo almak istemiorum :KK43:
ben de 8 haftalık hamileyim boyum 1.60 62 kiloyla kaldım kemiklerim baya ağır 62 olduğuma kimse inanmıyor ama yine de yapım kilo almaya çok müsait. bunu bildiğim için ekmeği pirinci beyaz makarnayı poğaçayı böreği TAMAMEN kestim. ambalajlı ürünleri de aynı şekilde meyve suyu dahi içmiyorum. makarna istiyosam tam buğday unlu alıyorum. her sabah süt peynir tüketiyorum. avokado yulaf muz elma vazgeçilmezim. akşamları da mutlaka yoğurt yiyorum. yumurta haşlayıp yumurtalı salatalar yapıyorum. kabızlığı önlemek için her gün 2-3 adet kayısı yiyorum. şu ana kadar kilo almadım.aynı zamanda spora da gidiyoruz eşimle yarım saat garanti yürüyüp yarım saat bisiklet uzay bisikleti falan hamile değilmiş gibi egzersiz yapıyorum kalmadan önce de yaptığım için zorlanmıyorum. bu şekilde olursa sadece bebek kilodu plasenta kan su göğüs ağırlığı falan olur diye düşünüyorum. spora başlamalısın bence ve karbonhidratı kes protein ağırlıklı beslen kilo almazsın ben hamileyim diye aşırı yemek yemiyorum bol su içiyorum

Back