Hamile kadın

Bakın eski nesilin gebelikten utanması doğru demiyorum o zaman öyleydi diyorum
Tabi bunu size dikte etmesi yanlış sizde altta kalmamışsınız zaten
İnsan algısı sexten sonra olan bir yapı olarak gebeliği ayıp mahrem utanılacak saklanacak birşey gibi görüyordu
Yani şimdi biz bu teyzeye eskiden böyle değildi diyebilirmiyiz
Ben olsam bunu böyle söylerdim
Evet teyze sizin döneminizde böyleydi ama doğru değildi

Pes.. Size diyecek hic bi sey yok.. Sizin gibi dusunmek veya teyzeye saydirmak zorundaydik sanirim? "O da oyle görmüş demek ki eski zamanlarda" demek suç oldu resmen şu an..
Carpitma konusunda ustunuze yok besbelli, kimse sizi zaten alt edemez, korkmayin..

Bence hamilelik dunyanin en mukemmellllllll olayi. Ayip felan degil. Bence ayip olan tek olay carsaf olayiydi oda bin sukurrrrrr ki, azaliyor.

teyzenin nedemek istedigini anlamadım pek de umursamadım ama hamilelik ilgili bir başka açı var bu daha önemli bence.
bebek sahibi olmayı bekleyen kadınlar onların hamile bir bayan gördügünde üzülmeleri daha önemli.
bunu düşünmeliyiz belki de ..
eskiden elinde yiyecekle sokaga çıkmakda ayıpdı canı çeker alacak parası olmaz gb bunum gb bence

Bugün babamla telefonda konuşurken 'hiç yumurta rezervim kalmamış son vakitlerim insallah iş işten geçmeden iyi bir tüp bebek doktoru bulurum' dedim yaşım 25. Babam o benim. Derdimi sevincimi üzüntümü ona demeyeyim de kime diyeyim. Hamile kalsam başkası olmasa 9 ay yemeği mi yapacak sefkatte babam çok şükür. Ameliyat vs olunca da arar beni ister refakat için abimi bile istemez. Bazı gelenekler insana zarar veriyor. Babam o benim hamile kalsam önce eşim sonra babam bilir.

daha yaşın genç. rezervlerin nasıl azalmış. doktor test mi yaptı nasıl anladı ?

cok sacma seyler bunlar.ben kizima hamileyken hic utanmadim gobusumu kapatacak seyler giymedim.tam tersine gobusumun ortaya cikamasini istedim.hayatimda kendimi hamilelikteki kadar ozel hissetmemistim.hem cevrem cok ilgiliydi hemde sagolsun esim cok ozel hissttiriyordu.sizde dinlemeyin boyle cahilleri gezin dolasin

daha yaşın genç. rezervlerin nasıl azalmış. doktor test mi yaptı nasıl anladı ?
Adetin ikinci günü antral folikül görmüyor zaten aralık ayındaki tüp tedavimde tüm yumurtalar boş çıktı. Nedenini bilmiyorum ama çok sıkıntılı zamanlar geçirdim acaba stresten mi diye düşünüyorum

aaa ilk defa duydum. şaşırdım da. bu durum için yaşın gerçekten de çok küçük. stresten olabilir tabii ki. stres olunca insanın adeti bile kesilir ya. stresten nasıl uzak durulur bilmiyorum. bilsem ben de stresli yaşıyorum hayatı kötü oluyor

Hamile kalmazsan kalmadın diye laf olur Kalınca da sevincini yaşarsan laf olur ayıptır erkeklerin yanında konuşulmaz hamile değil hasta diye tarif edilir bu kadar utanılacak gizlenecek bişeyse niye hemen gebelik haberi beklerler daha birinci büyümeden 2.nin hesabını yaparlar anlamak mümkün değil valla bu kafadaki insanlara göre hareket etsek hayat zindan olur napicaz keyfimize bakıp bebisimizi büyütücez

Aslında forumda bana benzer durumu olan benim yaslarimda insanlar var. Şimdiki doktorum daha da elinden birşey gelmeyeceğini söyledi ben de istanbulda bir doktordan randevu aldim hayırlısı insallah. Stres ayrı ama anne babaların ergenlik döneminde çocuklarına dikkat etmeleri lazim kendi sorunlarını yansitmamalari....

Aman bu ne gericilik arkadaş . Anlam veremediğim herkes bir sex sonucu dünyaya gelmiş ama kimsenin bundan haberi yok gibi davranması moda olmuş

kesinlikle haklısın. benim de bi yıldır çocuğum olmuyor. tüp bebek için iki ay sonra yaptırmayı düşünüyorum. rezervlerime hiç baktırmadım belki benim de düşüktür bilmiyorum. çalışıyor musun. iş hayatı da stres yapıyor insana

Benim sana tavsiyem hemen yarın bir profa gir ve sana doğru teşhis koysun. Ben ilk 1bucuk yıl yanlış teşhisten vakit kaybettim o zaman bu kadar kotu değildi durum. Bu işler önemli en basit şeyse bile doğru teşhisi bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…