- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
En guzel yorum +1Bu zihniyeti ben de anlamıyorum. Aynı zihniyet evlenirken iç çamaşırı seçmeye gelir. Düğün gecesi ne olacağını bile bile herkes oynamaya gelir. Ama hamile olunca hemen akla başka şeyler gelir. Sokakta onca insan var. Onlar nasıl oluştu acaba? Hepsine bakılıp başka şeyler düşünmek gerekiyor.
Ben de tesetturluyum ama o zihniyete sahip degilim..boyle siniflandirmalar konuyu kaosa surukler hoş degil lutfen..iki acik sacik kadin diye bahsetsek nasil hos olmazsa bu da oyle..Ben 8 aylık hamileyken eşimle alışverişe çıkmıştık.E tabi karnım çok belli son ay olması itibari ile.Neyse ben eşimin koluna girmiş yürüyorduk.Yanımızdan biri çarşaflı diğeri normal pardesü giymiş iki bayan geçti.Ve geçerken biri kimsede utanma arlanma kalmamış dedi.Şu hale bak dedi bana bakarak.Eşim kadınların üstüne yürüdü bağırdı çağırdı.insanlar zor sakinleştirdi.Beni tahmin edersiniz ki çok korktum ve çok ağladım.Onları o gün Allah'a havale ettim.
Ahmak hocanin teki karınlarını şişirip sokakta dolaşmaya utanmıyorlar dememiş miydiKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Ayrıca tebrik ediyorum o kadına çok güzel bir cevap olmuşKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Biz bilmiyoruzNapalım sporla mı üreyelim ya
Ne guzel cevabini vermissiniz icim soguduKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?