Hamile kadın

Canım babam yaa beni tüpbebek sürecimde sürekli hastaneye getirip götürmüstü hemde gidiş dönüş 4 saatlik yol hamile kalsaydım ilk o duyardı herhalde mutlu olurdu
Hala eski kafada yaşayan bu insanları gerçekten anlamıyorum

Herkes yazımda sadece tayta takmış durumda. tabiki taytla tunik güzel bir kombin.
niye hamile kadın tayt giyince hoş olmuyomuş? Ben tunik ve taytla çok rahat ediyorum. Ne farkımız var herhangi bi kadından anlamadım
Bende bu düşüncenizden size çok saygı duydum. Daha sonraki nesillerde şimdiki nesli eleştircekler. Örneğin kız çocuklar erkek arkadaşlarıyla ailesi içerde otururken odalarına çekilcekler. Şimdiki nesilde onları eleştircek belki.

Hamilelik neden saklancak bisey olsun keske bende hamile olsaydim bi bebisim olsaydi valla gobegi acik giyip gezerdim :) ozellikle zayif bayanlara hamilelik nasilda yakisiyor kucucuk beden kocaman göbiş.. Benim gibi cok begendiginden bakan oluyodur arada :)

Özelikle babam hamileliğimin başından sonuna kadar takip etti yediğimi içtiğimi kendi ayarladı bile diyebiliriz gerçi sayesinde 38 kilo aldım ama olsun:)utanıcak bir şey yok evlendikten birlikte oluyoruz hamile kalıcax..bunu ayıplayanbölünerekmi çogalıyorsunuz cevabını alır benden.

Eskiden boyle seylere daha farkli bakilirmis, daha farkli davranilirmis..
Konuda bahsedilen teyzeyi de cok yadirgamamak lazim..

Tam ortalik karıştırmalık konu
Ortalık karıştırmak , cahille medeniyeti yarıştırmaktan iyidir diye düşünüyorum.
Yanlışı o böyle görmüş bu böyle bilmiş diye savunursam benim neslimde cahil olarak kalır
Kadının sırtından sopa karnından çocuk eksık olmaz

Ben hamileyken tayt ustune de bol bir elbise giymistim. Boyu altinda kalasica bir OK.Z gozunu dike dike bakmisti yanimda esim ve boyumca oglum varken hem de.
Her taraf sapik doldu sapik. Baska da bisey degil bence bu.

Teyze haklı eskiden öyleydi
Teyzenin eskiside teyzede ayıplanacak şeyler görmüştür
Peki biz nasılız sizi bilmem ama benim bulunduğum ortamda yeni nesilin saygısızlığı umarsızlığı çok konuşuluyor
Yani tarih sürekli kendini tekrar ediyor
Size tavsiyem boşverin takmayın

Yeni nesilde yetişen cogu gencten bende memnun degılım fakat gebeliğin ayıpsanacak bir nesli dönemi oldugunu sanmıyorum
Mesela ben cok sırt agrısı ceken bırıyım
Öncedende vardı ama hamılelıgımde daha bır ayyuka cıktı
Bır yerden ınıp cıkarken , otururken kendumı desteklemeden oturup kalkıp yuruyemıyorum .
Yıne bırı cıkıyor karnını sıvazlama ayıp !

Yanı hamilelipin nesli ve ayıbı olmaz
Yaşlı görmüş geçirmiş diyede kimsenın beni azarlamasına izin veremem .
Bir kadında gerceklesen het hamilelik döngüsü dahi farklıyken neden eski neslin beni öyle görmüş bilmiş diye azarlamasına izin vereyim ki ?

Vermemissiniz zaten, okkali bi cevap yapistirmissiniz.. Hani mağdur durumda kalmamissiniz..
Millet size "haksizsin, o kadin hakli" demis gibi burda büsbütün yukselmenize anlam veremedim ben de.. Insanlar yalnizca "eski zamanda oyle ogretilmis, cok da garipsememek lazim" demeye çalışmış..

Eski nesil yeni evlenen kadının altına sırf kız mı değil mi diye çarşaf serip , kapıda bekleyip o çarşafı çarşı pazar gezdirirken hiçbir şekilde ayıp değil .
Hatta yine bu eski nesile göre bu yapılan etik .
Biz hamilelerinse karnını belli edecek şeyler giymesi , elini beline karnına koyması , dışarı çıkması yine onlara göre etik değil .
Ortada süregelen ve sürü psikolojisiyle ilerleyen bir yanlış varken yükseldin demek bana saçma geliyor açıkçası .
Yani bu kadın böyle görmüş yetişmiş ama benim üzerimde hiöbir hakkı olmamasına rağmen aynı baskıyı banada yapıp benim moralimi indirgemeye çalışıyor .
Ee tamam yaşlı , öyle görmüş
Gezmeyiz biz artık .

Hey allahim ya.bu zihniyet her yerde takma kafana bu insanlar hep var.kurutmak icin banyo havlunu bile balkona asinca tip tip bakan insanlar var bu memlekette.sanki banyo sadece ozaman yapiyoruz.kafa baska turlu calisiyor o insanlarda oyizden biz anlayamiyoruz.

Saçı ıslak görüp gündüz gündüz ilişkiye mi girdin diye ayıplayan insanlarda henüz bitmiş değil
Sanki bir ilişki sonrası duş alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…