- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
niye hamile kadın tayt giyince hoş olmuyomuş? Ben tunik ve taytla çok rahat ediyorum. Ne farkımız var herhangi bi kadından anlamadım
niye hamile kadın tayt giyince hoş olmuyomuş? Ben tunik ve taytla çok rahat ediyorum. Ne farkımız var herhangi bi kadından anlamadım
Bende bu düşüncenizden size çok saygı duydum. Daha sonraki nesillerde şimdiki nesli eleştircekler. Örneğin kız çocuklar erkek arkadaşlarıyla ailesi içerde otururken odalarına çekilcekler. Şimdiki nesilde onları eleştircek belki.Evet geçmişte aynen teyzenin dediği gibi olurmuş. Kızlar babasına çekinirmiş söylemezmiş . Vallahı ben yaşlı insanları böyle düşünmesini savunmuyorum ama saygı duyuyorum . Onlar o şekilde yetiştirilmiş.
Ortalık karıştırmak , cahille medeniyeti yarıştırmaktan iyidir diye düşünüyorum.Eskiden boyle seylere daha farkli bakilirmis, daha farkli davranilirmis..
Konuda bahsedilen teyzeyi de cok yadirgamamak lazim..
Tam ortalik karıştırmalık konu
Ben hamileyken tayt ustune de bol bir elbise giymistim. Boyu altinda kalasica bir OK.Z gozunu dike dike bakmisti yanimda esim ve boyumca oglum varken hem de."Öyle gezdiren erkek" nasıl bir cümledir ya? Bu nasıl bir mantık, nasıl bir mahalle baskısıdır, neymiş öyle gezene ve gezdiren erkeğe küfür ediyorlarmış, bi zahmet o küfür edenler kendi tasmalarını kıssınlar, milletin hoşuna gitmiyor diye insanların istediği gibi giyinmek zorunda değiliz.Ayrıca bir erkeğin boyuduruğunda mı kadın, kendi seçimleri ve tercihleri yok mu? yav ne diyeceğimi de bilemedim.
Ortalık karıştırmak , cahille medeniyeti yarıştırmaktan iyidir diye düşünüyorum.
Yanlışı o böyle görmüş bu böyle bilmiş diye savunursam benim neslimde cahil olarak kalır
Kadının sırtından sopa karnından çocuk eksık olmaz
Yeni nesilde yetişen cogu gencten bende memnun degılım fakat gebeliğin ayıpsanacak bir nesli dönemi oldugunu sanmıyorumTeyze haklı eskiden öyleydi
Teyzenin eskiside teyzede ayıplanacak şeyler görmüştür
Peki biz nasılız sizi bilmem ama benim bulunduğum ortamda yeni nesilin saygısızlığı umarsızlığı çok konuşuluyor
Yani tarih sürekli kendini tekrar ediyor
Size tavsiyem boşverin takmayın
Vermemissiniz zaten, okkali bi cevap yapistirmissiniz.. Hani mağdur durumda kalmamissiniz..Yeni nesilde yetişen cogu gencten bende memnun degılım fakat gebeliğin ayıpsanacak bir nesli dönemi oldugunu sanmıyorum
Mesela ben cok sırt agrısı ceken bırıyım
Öncedende vardı ama hamılelıgımde daha bır ayyuka cıktı
Bır yerden ınıp cıkarken , otururken kendumı desteklemeden oturup kalkıp yuruyemıyorum .
Yıne bırı cıkıyor karnını sıvazlama ayıp !
Yanı hamilelipin nesli ve ayıbı olmaz
Yaşlı görmüş geçirmiş diyede kimsenın beni azarlamasına izin veremem .
Bir kadında gerceklesen het hamilelik döngüsü dahi farklıyken neden eski neslin beni öyle görmüş bilmiş diye azarlamasına izin vereyim ki ?
Eski nesil yeni evlenen kadının altına sırf kız mı değil mi diye çarşaf serip , kapıda bekleyip o çarşafı çarşı pazar gezdirirken hiçbir şekilde ayıp değil .Vermemissiniz zaten, okkali bi cevap yapistirmissiniz.. Hani mağdur durumda kalmamissiniz..
Millet size "haksizsin, o kadin hakli" demis gibi burda büsbütün yukselmenize anlam veremedim ben de.. Insanlar yalnizca "eski zamanda oyle ogretilmis, cok da garipsememek lazim" demeye çalışmış..
Hey allahim ya.bu zihniyet her yerde takma kafana bu insanlar hep var.kurutmak icin banyo havlunu bile balkona asinca tip tip bakan insanlar var bu memlekette.sanki banyo sadece ozaman yapiyoruz.kafa baska turlu calisiyor o insanlarda oyizden biz anlayamiyoruz.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Saçı ıslak görüp gündüz gündüz ilişkiye mi girdin diye ayıplayan insanlarda henüz bitmiş değilHey allahim ya.bu zihniyet her yerde takma kafana bu insanlar hep var.kurutmak icin banyo havlunu bile balkona asinca tip tip bakan insanlar var bu memlekette.sanki banyo sadece ozaman yapiyoruz.kafa baska turlu calisiyor o insanlarda oyizden biz anlayamiyoruz.
Yani onlar her zaman her yerde varlar.Saçı ıslak görüp gündüz gündüz ilişkiye mi girdin diye ayıplayan insanlarda henüz bitmiş değil
Sanki bir ilişki sonrası duş alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?