- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
yan ilçede iyi bi doktor var çok öneriyolar ona gideyim. hiç gitmemiştim haklısın. nasıl yanlış teşhis koydular. sonradan mı rezerv farkedildi.Benim sana tavsiyem hemen yarın bir profa gir ve sana doğru teşhis koysun. Ben ilk 1bucuk yıl yanlış teşhisten vakit kaybettim o zaman bu kadar kotu değildi durum. Bu işler önemli en basit şeyse bile doğru teşhisi bul
Cehaletten baska bisey degil nekadar sacma sapan insan var yaBama resmen dışaroda gezme demek istiyor
Ayıp günahmış
Benim hem rezerv az hem yumurta tembel. Kadın doğum doktoruna gittim sadece yumurta tembelliği var dedi rezervi demedi ama ben tayin ile şarka gelince doktor degistirdim hangi doktora gitsem rezerv az dediyan ilçede iyi bi doktor var çok öneriyolar ona gideyim. hiç gitmemiştim haklısın. nasıl yanlış teşhis koydular. sonradan mı rezerv farkedildi.
bende de yumurta tembelliği varm rezervlere hiç bakmadılar. ama rezerv azsa normal denemenin anlamı yok yani direk tüpe yönelmek lazım. yan ilçedeki doktora gideyim ben. tüm testleri birdaha yaptırayım. adamı çok övüyorlarBenim hem rezerv az hem yumurta tembel. Kadın doğum doktoruna gittim sadece yumurta tembelliği var dedi rezervi demedi ama ben tayin ile şarka gelince doktor degistirdim hangi doktora gitsem rezerv az dedi
Mutlaka birkaç doktora gidin ben denemeye basladigimin 2. ayı gittim doktorabende de yumurta tembelliği varm rezervlere hiç bakmadılar. ama rezerv azsa normal denemenin anlamı yok yani direk tüpe yönelmek lazım. yan ilçedeki doktora gideyim ben. tüm testleri birdaha yaptırayım. adamı çok övüyorlar
ben geç gittim. bide şehirden uzak yerdeyim diye tek doktora göründüm. ama yan ilçeye gitme zamanım gelmiş. yaşım da var 30 yaniMutlaka birkaç doktora gidin ben denemeye basladigimin 2. ayı gittim doktora
Pesine düşün halletsin çok beklemeyin ben 3 yıldır evliyim süreç uzadıkça psikolojim bozulduben geç gittim. bide şehirden uzak yerdeyim diye tek doktora göründüm. ama yan ilçeye gitme zamanım gelmiş. yaşım da var 30 yani
evet ben bi yıldır çocuk deniyorum ama olmuyor. haklısın beklemek insanın psikolojisini bozuyor. her boş geçen ay insanın umudu yavaş yavaş bitiyor. hele son zamanlarda sinirlerim baya laçka oldu. durup durup ağlar oldum. bi umursamıyorum bi bebek resimlerine bakıp ağlıyorum. beklemek zormuşPesine düşün halletsin çok beklemeyin ben 3 yıldır evliyim süreç uzadıkça psikolojim bozuldu
Beklemeyin tüp bebek doktoruna gidin korkmayinevet ben bi yıldır çocuk deniyorum ama olmuyor. haklısın beklemek insanın psikolojisini bozuyor. her boş geçen ay insanın umudu yavaş yavaş bitiyor. hele son zamanlarda sinirlerim baya laçka oldu. durup durup ağlar oldum. bi umursamıyorum bi bebek resimlerine bakıp ağlıyorum. beklemek zormuş
Bence sorun sizin cevrenizde. Benm cevremde boyle bisy dusunen yok. O tarz insanlardan uzaklasn fazlasiyla geri kafalilar. Valla catur cutur soyler gururlada dolasrm. Ne sacma sapan insanlar var yaKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
baya bekledim artık beklemem. bu yaz yaptırırım diye düşünüyorum. bide onu denerim. onda da olmazsa işin peşini bırakcam zaten. her ay boş geçmesindense tüp bebek için uğraşmak daha mantıklı bence deBeklemeyin tüp bebek doktoruna gidin korkmayin
Çocuk olunca olunca torun diye kucaktan düşürmüyorlar da hamileyken mi ayıp. Yani çocuk içerdeyse ayıp, dışarı çıkınca ayıp değil. Bu insanları anlamak zor gerçekten.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?