Hamile kadın

yan ilçede iyi bi doktor var çok öneriyolar ona gideyim. hiç gitmemiştim haklısın. nasıl yanlış teşhis koydular. sonradan mı rezerv farkedildi.

yan ilçede iyi bi doktor var çok öneriyolar ona gideyim. hiç gitmemiştim haklısın. nasıl yanlış teşhis koydular. sonradan mı rezerv farkedildi.
Benim hem rezerv az hem yumurta tembel. Kadın doğum doktoruna gittim sadece yumurta tembelliği var dedi rezervi demedi ama ben tayin ile şarka gelince doktor degistirdim hangi doktora gitsem rezerv az dedi

Benim hem rezerv az hem yumurta tembel. Kadın doğum doktoruna gittim sadece yumurta tembelliği var dedi rezervi demedi ama ben tayin ile şarka gelince doktor degistirdim hangi doktora gitsem rezerv az dedi
bende de yumurta tembelliği varm rezervlere hiç bakmadılar. ama rezerv azsa normal denemenin anlamı yok yani direk tüpe yönelmek lazım. yan ilçedeki doktora gideyim ben. tüm testleri birdaha yaptırayım. adamı çok övüyorlar

Mutlaka birkaç doktora gidin ben denemeye basladigimin 2. ayı gittim doktora

yok artık bu kadar gerilemiş olamayız herhalde... Ben babama kendim söylemistim

Pesine düşün halletsin çok beklemeyin ben 3 yıldır evliyim süreç uzadıkça psikolojim bozuldu
evet ben bi yıldır çocuk deniyorum ama olmuyor. haklısın beklemek insanın psikolojisini bozuyor. her boş geçen ay insanın umudu yavaş yavaş bitiyor. hele son zamanlarda sinirlerim baya laçka oldu. durup durup ağlar oldum. bi umursamıyorum bi bebek resimlerine bakıp ağlıyorum. beklemek zormuş

Beklemeyin tüp bebek doktoruna gidin korkmayin

Bence sorun sizin cevrenizde. Benm cevremde boyle bisy dusunen yok. O tarz insanlardan uzaklasn fazlasiyla geri kafalilar. Valla catur cutur soyler gururlada dolasrm. Ne sacma sapan insanlar var ya

Daha bugun bebegimin karnimda oldugunu ogrendim.Ustelik 5.kere.Bırakin isteyen istedigini desin.Zaten hamile kadinin sokaga cikmasi ayip,kadin doguramazsa ayip.Ama kadinin kadini bu yuzden incitmesi ayip degil

Ben 8 aylık hamileyken eşimle alışverişe çıkmıştık.E tabi karnım çok belli son ay olması itibari ile.Neyse ben eşimin koluna girmiş yürüyorduk.Yanımızdan biri çarşaflı diğeri normal pardesü giymiş iki bayan geçti.Ve geçerken biri kimsede utanma arlanma kalmamış dedi.Şu hale bak dedi bana bakarak.Eşim kadınların üstüne yürüdü bağırdı çağırdı.insanlar zor sakinleştirdi.Beni tahmin edersiniz ki çok korktum ve çok ağladım.Onları o gün Allah'a havale ettim.

gunahsa kendisi niye cocuk yapmis o teyze kilikli yasli musvettesinin. boylelere ayar oluyorim varya yasli basli dinlemiyicen tobe yarabbim....... valla canim ben hamile kalsigim ilk gun aradim annemi babami soyledim. okadar mutlu oldularki..gogsumi de gereeee gereeee gezdim o sekilde.herkes beni rahat ettirmek icin ugrasti valla.boyle zihniyetteki erkekler ozaman eslerinden cocuk iatmeyecek yapmayacaklar o isi o cenesi dusuk teyzeler de bir ayaklari cukurda hala insanlarla ugrasmaktan vazgecip o gelinine ettiklerini dusunecekler.

zaten iyi bir kadin olsaymis kendi gelinine eziyet etmezmis sorunlu demekki fesat ve cekemiyo kimseyi anca milletle ugrasayim istiyor. ay sinir oldum ya

Çocuk olunca olunca torun diye kucaktan düşürmüyorlar da hamileyken mi ayıp. Yani çocuk içerdeyse ayıp, dışarı çıkınca ayıp değil. Bu insanları anlamak zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…