Hamile kadın

Gerçekten var öyle tuhaf durumlar. Benim bir de bir yaşında kızım var, tekrar hamileyim, karnım belli olunca artık o bakışlara bir de "ay küçük çocuğun var, bir de hamilesin, nasıl bakacaksın" gibi laflar da eklenecek. Kadın olmak bu ülkede çok zor.
Bu arada teyzeye çok güzel cevap vermişsiniz.

Ay demeyin öyle, şimdi şurada ağlayasim geldi. Bir tarafim istiyor ilerde dünyayi gezsin, iyi üniversitelere gitsin. Bir tarafim ömür boyu yanimda kalsin istiyor, koruyum istiyor. Hayirlisi diyorum artik. Anneliğin zorluklari diyorum.

Ve evet çok tatli fakat yüreğim ağzima geliyor daha yapamadiği şeyleri yapmak istediğinde. Geçenlerde düştü, dizi morardi nasil üzülmüstüm. Bare o konularda sikintilariniz yok sizin :)

Ağlamayın lütfen bunlarda hayatın gerçekleri işte
Okuyacak kendisini geliştirecek iş hayatına atılacak parasını kendi kazanacak hayatı tanıyacak böylelikle..
Verdiğim öğütler hep bu yöndeydi zaten,evlilik nasılsa oluyor karşısına helal süt emmiş birisi çıkıncada yuvasını kuracak.

Çocuklar böyle işte düşe kalka büyüyorlar annesi,o düşse sizin canınız yanar..
Geçen aylarda rahatsızlandı hastanelik oldu serumlarla düzeldi,duramadım burada atladım gittim kaldım yanında..

Bana 50 konu açıyorsun diyen biri hergün yeni bir konu açıyorsunuz sizde 50 ye doğru gidiyorsunuz galiba.

ben babama gitmesem cocugu buldun beni unuttun diye dalga geçer
cokta güzel geziyorum gezicemde eşim bile sana elbiseler alalım ne güzel gezersin koca göbeginle diyo hayaller kuruyo
milletin yobaz düşünceleri yüzünden niye kendimi eve kapatayım ki..

tayt ne alaka?
şu hamilelikte en rahat giyilen şeylerden biri hamile taytı
Rahatlık önemli değil
Bu zihniyete bakarsan rahatlık düşünülmemeli
Bana 50 konu açıyorsun diyen biri hergün yeni bir konu açıyorsunuz sizde 50 ye doğru gidiyorsunuz galiba.
Neyseki ben elin günahını alıp
Körpecik kızı burda yollu ilan etmiyorum
Halaydın dimi sen ? Hı hı .

Rahatlık önemli değil
Bu zihniyete bakarsan rahatlık düşünülmemeli

Neyseki ben elin günahını alıp
Körpecik kızı burda yollu ilan etmiyorum
Halaydın dimi sen ? Hı hı .
Tabi bir söz vardı bana konu açtım diye laf yapıyorsunuz ya iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı oldu bu..

Tabi bir söz vardı bana konu açtım diye laf yapıyorsunuz ya iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı oldu bu..
Benim konumda mantık dışı bir cümle yok
İki kişi ile aramda gecen diyalogtan ibaret
Ya sen ?
Abinin çocuguna resmen kotu kadın muamelesı yapıp burada şak şak cekıyor vebal alıyorsun
Git kendi evladınla ilgilen

Zihniyet meselesi nasıl algılamak istiyorsanız o şekilde algılıyorsunuz vebali şuan siz alıyorsunuz da haberiniz yok kötü kadın yollu falan hayırdır.? Bu kadar kin dolu olmayın bence kelimelerinizide seçerek kullanın

Arkadasım konu mu neden gasp ediyorsun ?
Bunu öz be öz yegenıne yakıstııran sensın
Sanane kızın gıyımınden kusamından
Bana kındarlık drdsi verıyorsun gelmişsin konuma tecavuz ediyorsun
Okumsuz yorumlardan rahatsızsan gıt kendı konunda belirt
Bana zihniyetten bahsedip kızın etegıne laf eden bır bıreysın
Bu yüzden kaale bıle almıyorum

Omrumde boyle sacma salak bi onerme duymadim

Bazi hamilelere farkinda olmadan bende bakiyorumm ''ayyyh ne tatliii '' diyorum
Bana da bazen bakiyorlardi, aklima hic ayiplandigim gelmedi.
Cok sukur cevremde bu kadar cahil insan yok,varsa da bilmek istemiyorum.
Teyzeyi annesi babasi evcilik oynarken yapmis herhalde.

Ilk defa duyuyorum ve sok oldum. Ne kadar tuhaf bi durum bu. Evli kadini hamile diye ayiplamak. Siz agzinin payini bir guzel vermissiniz. Agziniza saglik

Iste senin gibilerin zihniyeti de buna çanak tutuyor. Kadin olacaksin bir de! Oglun varsa yada olursa onu da boyle yetistirirsin sen! Sonra niye ilerleyemiyoruz. Yerimizde saysak ona da sukredecegim ben.
İlla açık giymekle ilerleniyorsa eğer, hepimiz soyunup gezelim....

Ilk defa duyuyorum ve sok oldum. Ne kadar tuhaf bi durum bu. Evli kadini hamile diye ayiplamak. Siz agzinin payini bir guzel vermissiniz. Agziniza saglik
İnanır mısınız evli olmayanlar da sağlıkları el verdikçe çatır çatır doğuruyorlar onda da garipsenecek bi durum yok, yeterki evli adamdan peydahlamasın

İnanır mısınız evli olmayanlar da sağlıkları el verdikçe çatır çatır doğuruyorlar onda da garipsenecek bi durum yok, yeterki evli adamdan peydahlamasın
Evli olup olmamasi degildi mevzu. Bu teyze bu yorumu yaptığı icin zihniyetini tahmin ettim. Onun icin dogurmak icin evli olmak gerek. E evli de. Neyi yadirgayacaklarini sasirmislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…