- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Benmde ilk tercihim eşinin yanında olması,söyledim zaten yanında ol diye,dayanamam dedi kızımda eşinin yanında olmasını istiyor zaten..Bakalım artık ben gene ikna etmeye çalışacağım yanında ol diye..
En azından destek olurlar birbirlerine,yaşasınlar o güzel duyguyu..
Maşallah ona ne tatlıdır şimdi,öpün benim yerime biraz..
Bizde öyle dedik ama olmuyor işte,vakti zamanı geldimi evden uçup gidiyorlar..
tayti kisa t-shirtle giyiniyolar. Bence yorumu yazan bunu kast etmis ...niye hamile kadın tayt giyince hoş olmuyomuş? Ben tunik ve taytla çok rahat ediyorum. Ne farkımız var herhangi bi kadından anlamadım
Ay demeyin öyle, şimdi şurada ağlayasim geldi. Bir tarafim istiyor ilerde dünyayi gezsin, iyi üniversitelere gitsin. Bir tarafim ömür boyu yanimda kalsin istiyor, koruyum istiyor. Hayirlisi diyorum artik. Anneliğin zorluklari diyorum.
Ve evet çok tatli fakat yüreğim ağzima geliyor daha yapamadiği şeyleri yapmak istediğinde. Geçenlerde düştü, dizi morardi nasil üzülmüstüm. Bare o konularda sikintilariniz yok sizin :)
Bana 50 konu açıyorsun diyen biri hergün yeni bir konu açıyorsunuz sizde 50 ye doğru gidiyorsunuz galiba.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Bende hamile bluzları giydikçe eşimin anneannesi kayınvalideme derdi ki kızım şu gelin kayınbabasının yanında böyle mi geziyor boydan robalı elbise al da onu giysin ayıp denen bişey var karnını karttıra karttıra dolaşıyor. Karttıra ne demekse :))) cahillerle uğraşmak ne zormuş..
Rahatlık önemli değiltayt ne alaka?
şu hamilelikte en rahat giyilen şeylerden biri hamile taytı
Neyseki ben elin günahını alıpBana 50 konu açıyorsun diyen biri hergün yeni bir konu açıyorsunuz sizde 50 ye doğru gidiyorsunuz galiba.
Tabi bir söz vardı bana konu açtım diye laf yapıyorsunuz ya iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı oldu bu..Rahatlık önemli değil
Bu zihniyete bakarsan rahatlık düşünülmemeli
Neyseki ben elin günahını alıp
Körpecik kızı burda yollu ilan etmiyorum
Halaydın dimi sen ? Hı hı .
cocuk oldugunda da leylekler getirdi fln demiştir muhtemelenBırak soylemeyı
9 ay gıtmıyormuş
Niye cunku sex yaptı dıyecekler
Sanki babası evcılık oynayacagını sanıyor
Benim konumda mantık dışı bir cümle yokTabi bir söz vardı bana konu açtım diye laf yapıyorsunuz ya iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı oldu bu..
Zihniyet meselesi nasıl algılamak istiyorsanız o şekilde algılıyorsunuz vebali şuan siz alıyorsunuz da haberiniz yok kötü kadın yollu falan hayırdır.? Bu kadar kin dolu olmayın bence kelimelerinizide seçerek kullanınBenim konumda mantık dışı bir cümle yok
İki kişi ile aramda gecen diyalogtan ibaret
Ya sen ?
Abinin çocuguna resmen kotu kadın muamelesı yapıp burada şak şak cekıyor vebal alıyorsun
Git kendi evladınla ilgilen
Arkadasım konu mu neden gasp ediyorsun ?Zihniyet meselesi nasıl algılamak istiyorsanız o şekilde algılıyorsunuz vebali şuan siz alıyorsunuz da haberiniz yok kötü kadın yollu falan hayırdır.? Bu kadar kin dolu olmayın bence kelimelerinizide seçerek kullanın
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
İlla açık giymekle ilerleniyorsa eğer, hepimiz soyunup gezelim....Iste senin gibilerin zihniyeti de buna çanak tutuyor. Kadin olacaksin bir de! Oglun varsa yada olursa onu da boyle yetistirirsin sen! Sonra niye ilerleyemiyoruz. Yerimizde saysak ona da sukredecegim ben.
İnanır mısınız evli olmayanlar da sağlıkları el verdikçe çatır çatır doğuruyorlarIlk defa duyuyorum ve sok oldum. Ne kadar tuhaf bi durum bu. Evli kadini hamile diye ayiplamak. Siz agzinin payini bir guzel vermissiniz. Agziniza saglik
Evli olup olmamasi degildi mevzu. Bu teyze bu yorumu yaptığı icin zihniyetini tahmin ettim. Onun icin dogurmak icin evli olmak gerek. E evli de. Neyi yadirgayacaklarini sasirmislar.İnanır mısınız evli olmayanlar da sağlıkları el verdikçe çatır çatır doğuruyorlaronda da garipsenecek bi durum yok, yeterki evli adamdan peydahlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?