- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Bakış açıları dediğiniz gibi hamile kadına seks yapmış kadın olarak bakıldığı için söylemek ayıp diyolar. Kendi bakış açılarından ötürü ayıp geliyor. Bunun bir yuva kurmak olduğuyla ilgilenmiyolar.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Konu dişi olacak fakat duygulandim. Ne güzel bir histir o. Bir kizim var, ilerde anneanne olmanin verecegi duyguyu düşünemiyorum bile.
Umarim sağ salim gelir torununuz.
Ha bu arada konuya değnecek olacaksam ben hamile olduğumda ve bebiş vurduğunda annem ve babama "hadi sizde hisedin bak torun nasil vuruyor" diyen bir insanim. Elbette utanilcak birşey yok.
Bizim erkeklerimiz avrupalı erkekler gibi değil cnm malesef...avrupada bayanlar bahçesinde çırılçıplak dolaşsa kimse dönüp bakmaz. öyle gezen insanlara burada arkasından küfür ediyorlar. kadınlara ve onu öyle gezdiren erkeklere. çok duydum ve gördüm.
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Hiçde utanmadan dolaşıyorum.9 aylık özel bi süreç geçiriyoruz.Kim ne düşünürse düşünsün.Ama haklısınız kimisi hiç hamile görmemiş gibi bakıyo.Bende onlara bakıyorum aynı şeklide.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Kesinlikle katiliyorum tayt en rahatı 2.kez hamileym 2sinide taytla gecirdm.malesef sapık zihniyet cok hamile kadınindan tut kücücuk cocuga kadar bile tahrik oluyorlartayt ne alaka?
şu hamilelikte en rahat giyilen şeylerden biri hamile taytı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?