Hamile kadın

Bakış açıları dediğiniz gibi hamile kadına seks yapmış kadın olarak bakıldığı için söylemek ayıp diyolar. Kendi bakış açılarından ötürü ayıp geliyor. Bunun bir yuva kurmak olduğuyla ilgilenmiyolar.

Teyzeye verdiğin cevap tebrik edilesi
Hamileyim, dün bir mağazaya girdim hamile olduğumu sonradan fark etti satış danışmanı göbeğiniz çok güzel dedi kendimi nasıl iyi hissettim. Bize böyle şeylerle gelin ya, bunlara ihtiyacımız var.

İlk duyduğumuzda telefonla görüntülü konuşmuştuk,nasıl bir sevinç ve heyecan var anlatamam bunu..
Telefonu kapattım ellerimi yüzüme kapatıp hıçkırarak ağlamıştım..
İnşallah sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız..
Amin inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde..

Bu duygular insanidir bunu anne ve babayla paylaşmakta mutluluk verir zaten..

Ay sanki çocuk olana kadar karı koca hiç sevişmiyor kimse de tahmin edemiyor çocuk anne karnında büyüyünce mi utanılacak, o zaman evlenen hiçbir çocuk ölene kadar ailesinin yanına gitmesin. Ne saçma yaa

Ya evet sevişiyoruz arkadaş. Ne var bunda?? Evli bekar, kadın erkek herkes sevişiyor. Ve insan nesli bu sayede hala var olmaya devam ediyor. Ne kokuşmuş zihniyetliler var arkadaş pes yaa.. leylekler mi getiriyor zannediyormuş örümcek kafalı?

he he kaynanamda aynı bız utanırdık,kocamıza bakamazdık ,babamıza soyleyemezdık sankı bı bız o yolla hamıle kalıp diğer butun biz eskıden'leri bacadan leylekler attı.vs vs .saygıdan yanlarında aşkım falan demezdım ama dıyorum artık inadına .yılışık hiç davranmayız.sevincimizi soyluyoruz ayıp kaçıyor kı babam çok sevındı torunum olcak dıye.bebek rahmime düşer düşmez dıbımızde bıterken yenı evlıyız 3 aylık ayıp olmuyor ama.babanıza cevrenıze 'leylekler ya bacadan hı hı '.doğduğunda da gosterme ayıp olur nasıl yapıldığı bellı..bir başka boyutuda var çok dar badıler gıyıp karnı bellı etmek doğru gelmıyor bana çunku 'off karnı ne kadar buyuk kocaman kılolu bebek çıkar' vs vs nazara gelır ınsan teyzeler cok yapar onu. oyuzden başkasının yanında bebek emzırmemeye ozen gosterrdım dil ile ıkrar edılmesede gözle dağ gıbı ınsanlar devrılıyor.

Boyle insanlar var evet canim. Yasli insanlarin bu tur seyleri soylemesini normal buluyorum. Cunku onlar oyle yetismis oyle devam ettirmeye calisiyorlar. Ama gunumuzdeki insanlari anlayami
yorum. Bende yolda yururken hemcinslerimin veya erkeklerin vs baktigini hissediyorum. Cekiniyorum onlar oyle bakinca. Baba konusundada valla benim babam hergun sorardi bu ay oldumu diye anneme :) O yuzden hamile oldugumu duyunca cok dua etti . Canim babam. Sizde pek takilmayin bosverin

Öyleyse düzeltmemiz gereken şey "kadınların nasıl giyineceği değil erkeklerin nasıl davranacağı" olmalı. Ayrıca"kadınlara ve onu öyle gezdiren erkeklere" diye bir tabir de çok çirkin, kadın 5 yaşında çocuk mu ki erkek onu gezdirsin. Kadından iradesiz bir varlık gibi bahsetmişsiniz.

Karnınızı gere gere dolaşın kızlar! Ben tiksiniyorum bunlardan, kendileri ne orgazm ne sevgililik bilmediklerinden, çocuk yapacak kadar yatağa girdiklerinden hamileyi öyle görmeleri normal işte. Sevişiyoruz hem de çocuk için değil sırf Çan’ımız istediğinden, o paylaşımın keyfini başka şeylerde aranmadığımızdan! çocuk yapınca gerine gerine dolaşıyoruz iki canın ortak sevgisi olduğundan, ev güvesi değiliz biz çalışıyoruz, hayatın içindeyiz, alışverişimizi kendimiz yapıyoruz, araba kullanabiliyoruz, muhtaç değiliz, o cana sahip olmayı seçtiğimiz için karnımızda taşıyoruz.
Ayrıca pis azot kokulu tuvaletlerde değil, yemek yediğimiz yerlerde beslemeyi de biliyoruz yavrumuzu. Meme onun biberonu, enerji kaynağı. Pislik düşünceli örümcekli kafalı herifleriniz de alışacak buna.
Rahatsız oluyorlarsa kendileri çıkmasın evlerinden, görmek zorunda kalmazlar. Kadın toplumdaki yerini kendi elleriyle erkek egemenliğine bırakamaz!

valla ben özellikle daracık tişörtler giyiyorum karnım kocaman görünsün diye, çok hoşuma gidiyo
her ay anama babama karnımın fotosunu atıyorum bakınnn ne kadar büyüdü diye
zaten hareket ettiğini hissettiğim an toplantı gibi ciddi bi ortamda bile olsam elim istemsiz karnıma gidiyo
dünyanın en güzel hisleri, Allah isteyen herkese nasip etsin
teyze için üzüldüm, o öyle görmüş, normali o sanıyo.. keşke içinde tutsa bari düşüncelerini

ayrıca göbeğinin fotosunu atandan hoşlanmayan bi arkadaş yazmış.. insanlar dilerlerse bikini foto da atabiliyorlar
karnının fotosunu atınca ne oluyo anlamadım
gerçi tayt mevzusunu da hiç anlamamıştım giycek şey bulmak o kadar zor ki, o taytlar nimet resmen
üstüne bol bi tişört giy, mis gibi

Evet geçmişte aynen teyzenin dediği gibi olurmuş. Kızlar babasına çekinirmiş söylemezmiş . Vallahı ben yaşlı insanları böyle düşünmesini savunmuyorum ama saygı duyuyorum . Onlar o şekilde yetiştirilmiş.

Hiçde utanmadan dolaşıyorum.9 aylık özel bi süreç geçiriyoruz.Kim ne düşünürse düşünsün.Ama haklısınız kimisi hiç hamile görmemiş gibi bakıyo.Bende onlara bakıyorum aynı şeklide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…