Hamile kadın

Tayt konusunda katılıyorum
Normal halimde tayt giymişliğim yoktur ama hamileyken kot giyemiyorum patlıyorum resmen.Hamilelerde çokta bayılmıyo tayt giyip dolaşmaya ama rahatlık önemli bu dönemde

Çünkü bu kafalara nakşediliyor
İmam o... cemaat s... misali
Bir devlet adamı çıkıp hamile kadın sokakta dolaşmasın derse, toplumda bunu geliştirir
Çok eskiden insanlar hamile olduklarını annelerine söylermiş, o da lisan-ı münasiple babaya iletirmiş, baba da kızını tebrik edermiş, sonraları bu adet kayboldu ama yıllar sonra saçma bir zihniyet tarafından yeniden şekli değiştirilerek ortaya atıldı.
Allah'ın kadına bahşettiği bir lütuftan neden utanasın, hamile kadına bakıp hallenenler utansın, ç..... leri kopasıcalar
Ben daha fazla yazmayayım , küfürden banlanacağım, pislik zihniyet

Hamileligi gectim ama keske rahmetli babam torunlarini görseydi. Hamileliktede beni herkesten cok koruyup kollardi bundan süphem yok. Hersey bakis acisi meselesi. Zihniyet pis ise koskocaman elbise giysende bos.

Ozaman üç cocuk olsa ömrü boyunca üc kere sex yapti imaji oluyor galiba kafalarda başka gunler olmuyormu iyimis ozaman :)))

çünkü onlar içi boş beyin taşıyorlar beyin terk onların

Bende anneme eşim ile beraber anlatmiştim. Annemde ağlamişti, bende. Siz doğumu bekleyin, daha çok ağlayacaksiniz. :) Annemin kizimi ilk defa kucağina almasi anlatilamaz bir duygu.

Kizim daha 1 yaşinda, yani daha 30 yilimiz var :) Sağolun. Burda mutlaka paylaşin torununuz doğduğunda.

Aman bu devirde bu kafalar...
Verdiğiniz ayara bayıldım az bile demişsiniz.
Doğuma beş gün kala çocuklarımın gösterisi vardı çıktım sahneye öğrencilerimle dans ettim. Ne varmış utanacak? Keyfini çıkarın.

Bende babama söylemedim
Annem söyledi
Babamda arayıp , bebeğiniz hayırlı olsun kızım dedi.
Hamileliğimin dördüncü ayında deniz tatili yaptım
Son güne kadar da dışarıda işlerimi halletim , gitmem gereken yerlere gittim
Kimseden de kötü bir bakış tavır vs görmedim
Pozitif ayrımcılık yapan karşı cinsle de hemcinsimle de bolca karşılaştım
Ne şanslıymışım çok şükür

Ya bu devirde bu ne sacmalik ben babama dede oluyorsun diye mujdeledim adam havalara uctu eskidenmis karin saklamalar anne baba yaninda cocuk bile sevememeler falan

bu zihniyet aynı zamanda anne babasının yanında çocuğunu sevmeyen insanlar oda ayıpmış çünkü. ama artık yok olsunlar nesilleri tükensin nolur

Şu andaki hedefim doğuma girmek,eşi ben dayanamam giremem doğuma diyor.
Bakalım kısmet artık olursa bende çok istiyorum yanında olmayı..
Ağlama kısmı tahminim çok olacak,heleki kucağa alma kısmı bakalım ne olacak..

Yıllar o kadar çabuk grçiyor ki,anlamıyoruz bile nasıl geçtiğini okulu derken iş hayatına atılıyorlar.
Sonrada biri geliyor alıp gidiyor kızlarımızı:))
Mutlaka paylaşırım hatta konuda açarım:))

Sizin işinize karişmak olmasin da benden ufak bir tavsiye. Lütfen damadi ikna edin ve girsin doğuma. Kizinizin mücadelesini görsün. Ilk o evladini kucagina alsin. Bu şekilde kiziniza saygisi artar bide, o mücadeleyi gördükten sonra.

Eşimde damadiniz gibiydi. Oda istemiyordu fakat doğumda çok yardimci olmuştu. Beraber duygulanip, beraber ağlamiştik. Çiftler arasi çok güzel bir duygu bu.

Zaman çok çabuk geçiyor cidden. Daha dün doğumus kizim, şimdi yürümeyi çalişiyor. Annelik ne güzel bir duyguymuş. Eşime diyorum ama, kimseye vermeyiz, ömür boyu bizde kalsin :)

Benmde ilk tercihim eşinin yanında olması,söyledim zaten yanında ol diye,dayanamam dedi kızımda eşinin yanında olmasını istiyor zaten..Bakalım artık ben gene ikna etmeye çalışacağım yanında ol diye..

En azından destek olurlar birbirlerine,yaşasınlar o güzel duyguyu..

Maşallah ona ne tatlıdır şimdi, öpün benim yerime biraz..
Bizde öyle dedik ama olmuyor işte,vakti zamanı geldimi evden uçup gidiyorlar..

Teyze ne cevap verdi buna merak ettim!
Neresi ayıp yahu ya da ayıptiysa bile geçti o devirler ben hamile olduğumun sevincini ilk babamla paylaştım

niye hamile kadın tayt giyince hoş olmuyomuş? Ben tunik ve taytla çok rahat ediyorum. Ne farkımız var herhangi bi kadından anlamadım

Qaliba kaynanamdan buna benzer bisey duymustum. Hamile olan her kesden saklamali, bol kiyafet giyinip ustunu de şalla kapatmali, ayip hisey filan diyodu.
Konu sahibi, cevabiniza bayildim. Tam yerinde ve cok guzel bir cevap vermissiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…