- 19 Ocak 2017
- 7.343
- 21.538
- 348
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığımda okursanız sizde öyle hissediyor musunuz diye soruyorumSizin cocugunuz olsa etrafa nispet yapacaksiniz demek ki. İnsanin fikri neyse zikri de o olurmuş. Bence siz bu kisileri kiskaniyorsunuz. Atanmış,yurt disina gitmis arkadaslarimda bana anlatıyor ben de bunları cok istiyorum ama olmuyor hic de artniyetli düşünmedim herkes kendi hayatindan bir seyler paylaşır görüsmeyin o zaman bu kadar sikayetciyseniz
Çocuk konusu geçince öyle hissediyorum diye bahsediyorumBaşlığımda okursanız sizde öyle hissediyor musunuz diye soruyorum
Ekim annesiydin canım galiba ikinci mi geliyor ?
Konu sahibi arkadaşım benim de bir arkadaşım var bebek çalışmalarına benden önce başlamısti,ben de başladığımda birbirimizi takip ediyorduk sonra benim oldu onun ise benden 1.5 yıl sonra oldu..onu o kadar çok seviyorum ki benim hamilelik ve sonraki surecimde bişey söyleyeceğim de icerleyecek diye aklım çıkıyordu.ne zaman gorussek onunla ayrıldıktan sonra kendimi sorguluyordum acaba onu incitecek bir şey söylemiş miyimdir diye.. Bilmiyorum hassasti,çocuğundan bahseden bir arkadaştan sogudugunu biliyordum,insanların "hani yok mu daha bebiş sıra sende hadi "demelerinden ne kadar yorulduğunu anlatıyordu benim hamileliğimden once..o yüzden ona bir gelişme var mı gibi bişey asla soramiyordum.Demem o ki kasıtlı olarak canını yakmak isteyenler bellidir, kendin hassas oldugun için alınganlık yapıyor da olabilirsin.uzme kendini senin de olur inşallah.
Arkadaşımın 2.5 yıl denemesinin ardından Dr ona vücudun bebeği yabancı cisim tehlike olarak algılıyor olabilir diye düşünüp atmaya çalışıyor olabilir deyip bir ilaç vermis öyle olmuş.Bunu Dr una bir sorabilirsin
Evet canim ekim annesiydim 7 aylikken yine hamile kaldim 2.oldu bile 4 aylik oldu simdide coluk cocuktan kafami kaldiramiyorumEkim annesiydin canım galiba ikinci mi geliyor ?
Konu sahibi arkadaşım benim de bir arkadaşım var bebek çalışmalarına benden önce başlamısti,ben de başladığımda birbirimizi takip ediyorduk sonra benim oldu onun ise benden 1.5 yıl sonra oldu..onu o kadar çok seviyorum ki benim hamilelik ve sonraki surecimde bişey söyleyeceğim de icerleyecek diye aklım çıkıyordu.ne zaman gorussek onunla ayrıldıktan sonra kendimi sorguluyordum acaba onu incitecek bir şey söylemiş miyimdir diye.. Bilmiyorum hassasti,çocuğundan bahseden bir arkadaştan sogudugunu biliyordum,insanların "hani yok mu daha bebiş sıra sende hadi "demelerinden ne kadar yorulduğunu anlatıyordu benim hamileliğimden once..o yüzden ona bir gelişme var mı gibi bişey asla soramiyordum.Demem o ki kasıtlı olarak canını yakmak isteyenler bellidir, kendin hassas oldugun için alınganlık yapıyor da olabilirsin.uzme kendini senin de olur inşallah.
Arkadaşımın 2.5 yıl denemesinin ardından Dr ona vücudun bebeği yabancı cisim tehlike olarak algılıyor olabilir diye düşünüp atmaya çalışıyor olabilir deyip bir ilaç vermis öyle olmuş.Bunu Dr una bir sorabilirsin
3 sene ugrastim dusuk yaptiktan 20 gun sonra dogum yapan kuzenimin basunda kaldim hic boyle seyler hisswtmedimBir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Allah kolaylık versin canım tek çocuk bile zor iken iki cocuk epey yoruyordur ama biraz zaman geçince ikisi beraber oyun arkadaşı olurlar rahat edersin gibi geliyor.Bana hep öyle söylüyorlar da durma ikinciyi yap rahat edersin gibiEvet canim ekim annesiydim 7 aylikken yine hamile kaldim 2.oldu bile 4 aylik oldu simdide coluk cocuktan kafami kaldiramiyorum
Biraz once arkadasim gebelik fotograflari yolladi. 6-7 aylik hamile.. uzun uzun sikayetlerinden, cok kilo aldigindan vs konustuk. Yapabilecegim bir sey olursa soyle dedim. Bolca da masallah dedim kiskandigimi nazar edecegimi dusunmesin diye. Hala ben rahatsiz etmiyor bu durumlar. Gun gelir rahatsiz olur muyum bilmem. Karsidakinin samimiyetiyle ilgili bana nispet yapacagini sanmadigimdan. Sizin sabriniz tukendi mi? Ne zamandir anne olamadiniz?Bir arkadaşım çocuğundan bahsettiğinde üzülüyorum anlattığında bana nisbet yapıyor gibi geliyor sanki herkes beni yaralamaya çalışıyor gibi sürekli çocuklarından bahsediyorlar sizde de oluyor mu
Evliliğin ilk zamanları hiç önemsemiyor dum 3 yıl olduBiraz once arkadasim gebelik fotograflari yolladi. 6-7 aylik hamile.. uzun uzun sikayetlerinden, cok kilo aldigindan vs konustuk. Yapabilecegim bir sey olursa soyle dedim. Bolca da masallah dedim kiskandigimi nazar edecegimi dusunmesin diye. Hala ben rahatsiz etmiyor bu durumlar. Gun gelir rahatsiz olur muyum bilmem. Karsidakinin samimiyetiyle ilgili bana nispet yapacagini sanmadigimdan. Sizin sabriniz tukendi mi? Ne zamandir anne olamadiniz?
siz böyle iyi niyetli olduktan sonra Allah en hayırlısını verecektir size.En kısa zamanda inşallah. Bilmiyorum size dua etmek geldi içimden.Valla ben 6 senedir hamile kalamdım görümcem benden büyük 2 sene oldu evleneli 8 aylık hamile basta üzüldüm yani ama şimdi kendim çocuğum olcak gibi sevnym biseyler alym Allaha dua ediyorum banada isteyen herkese versin hayırlısı ile diye