- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Sizde nasıl bir sorun var?Şayet sorun yoksa bence kesin stresten olmuyor.Çünkü benim öyle zannımca
hoşbuldum canımmm ben bayağıdır takkipteyim sizi aslında :=)))Aramıza hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı yenimi evlisin?
Ay ben görmedim yazdığını
hoşbuldum canımmmselam cnm hoşgeldin aramıza :) inşallah bu ay güzel haberlerini alırız senin benim ki yine bi daha ki aya kaldı adet olmadan gittim test yaptırdım ben bugün adet günüm sonuç 0 tabikibu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım kısmet inşallah o güzel haberi hepimiz alıcaz en yakın zamanda :)
Canım yeni gördüm yazdığını çok üzüldüm senden güzel haber bekliyodumkuzum malesef sonuç sıfır (0) hamile değilim ben tutmamış yine bu ayhala regl olmadım tabi ama bugün yada yarın gelir diye düşünüyorum sonrada 3. günü yine dr'a gidip aşılama için tedaviye başlıycam. ama 3. günüm hafta sonuna denk gelirse o zaman napcam hiç bilmiyorum. :/
şimdi de sıra sende bekliyorumm test sonucunu en yakın zamanda
Okadar takipteydin insan bi merhaba der dimi :)hoşbuldum canımmm ben bayağıdır takkipteyim sizi aslında :=)))
şuan 6,5 aylık evliyiz 6 ay kadar bekleriz diyorduk zaten
amin inşAllah
Valla sen öyle diyince umudumu kaybettim kesin adet olurum bugün yarınolsun cnm kısmet değilmiş bu ayda napalım yapıcak bişi yok :)
evet evet bugün o gün müş demekkiOkadar takipteydin insan bi merhaba der dimi :)
hoşbuldum canımmm
inşAllah heyecanla bekliyoruz bakalım okadar okuyorum belirtileri falan hiçbir belirtimde yok ama yinede bekliyoruz işte
hayırlısı olsun canım sizin kaçıncı denemeniz ki aşılama düşünüyorsun
Valla sen öyle diyince umudumu kaybettim kesin adet olurum bugün yarın
anladım canımben 5 yıllık evliyim cnm 3 yıl korundum 2 yıldır korunmadığım halde olmadı ama herhangi bi tedavi uygulamamıştık sonra kistim çıktı yumurtalığımda dermoid kist. büyüyen cins bi kist olduğu için ameliyatla alınması gerekliymiş ama drum önce bir an önce hamile kalmam gerektiğini söyledi çünkü ameliyat olursam yumurtalığıma zarar gelebilir ve hamilelik şansım dahada düşebilirmiş. bu ay ilk defa klomen tedavisiyle denedim olmadı ama daha fazla beklemeden diğer yöntemleride denemek istiyorum yoksa kistim yüzünden ameliyat olmak zorunda kalıcam cnm.
bu arada o kuzenim son 3 ay çörek otu yedi. sana da bi faydası olurmu bilmem ama denemekte fayda var. çörek otunu tek tek dişi ile parçalayarak yedi hergün bi avuç kadar... 3 ay sonunda hamile kaldı işteben 5 yıllık evliyim cnm 3 yıl korundum 2 yıldır korunmadığım halde olmadı ama herhangi bi tedavi uygulamamıştık sonra kistim çıktı yumurtalığımda dermoid kist. büyüyen cins bi kist olduğu için ameliyatla alınması gerekliymiş ama drum önce bir an önce hamile kalmam gerektiğini söyledi çünkü ameliyat olursam yumurtalığıma zarar gelebilir ve hamilelik şansım dahada düşebilirmiş. bu ay ilk defa klomen tedavisiyle denedim olmadı ama daha fazla beklemeden diğer yöntemleride denemek istiyorum yoksa kistim yüzünden ameliyat olmak zorunda kalıcam cnm.
Sanmıyorum canım değilimdirolsun bebeğim önümüzdeki ay yine birlikte bekleriz değilsen.. hamileysende ben de sana yetişmeye çalışırım bu ay
selam kızlar. bende sizlerle aynı süreçteyim aslında hemen hemen hergünde bakınıyorum bu topiğe. ama artık yazayım bir selam vereyim dedim
bu ay bizim ikinci denememiz ve bat 2 haziran. heyecanla bekliyorum bende sizin gibi
canım benimde 6 haziran son bat hadi bakalım inşalh ama ben bu ay hiç ümütli değilim belime karnıma sürekli ağrılar giriyo olmıycamış gibi gelıo bu ayda bana eğer hamiş olursam süpris olcak
anladım canım
benım kuzenımdede o kistten vardı oda senın gıbı amelıyat olmak ıstemedı bir yıl denedi ve bikaç ay önce hamile kaldı çok şükür..
beklemeden makul olan tüm yöntemleri denemen en iyisi en azından elinden geleni yapmış olacaksın inşAllah Rabbim çok aratmadan nasip eder hepimize,
bu arada o kuzenim son 3 ay çörek otu yedi. sana da bi faydası olurmu bilmem ama denemekte fayda var. çörek otunu tek tek dişi ile parçalayarak yedi hergün bi avuç kadar... 3 ay sonunda hamile kaldı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?