İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız canlarAy inşallah yanıltıcı ağrıdır geri geçer inşallahhbende bişey yok bakalım nolucak ay olmuyalım adet yaaa
İnşallah kuzum sende ihmal etme dediğin doktora bi görün senden de güzel haberler bekliyorumİnşallah hayırlı haberlerinizi alırız canlar
E artik bi test patlat yaaaaaİnşallah kuzum sende ihmal etme dediğin doktora bi görün senden de güzel haberler bekliyorum
Ay inşallah yanıltıcı ağrıdır geri geçer inşallahhbende bişey yok bakalım nolucak ay olmuyalım adet yaaa
Amin inşallah canımİnşallah kuzum sende ihmal etme dediğin doktora bi görün senden de güzel haberler bekliyorum
Ayyyy gaza getirmeyin beniii zor tutuyorum kendimi zatenE artik bi test patlat yaaaaa
İdrar testinde belki çıkmayabilir ama kan testinde kesin çıkar 15 oldu dimi iğneden sonrainşallah cnm ya yok henüz gelen giden bişey eşim regl olsanda yinede kan testi yaptir dlyo ben yarin test yaptiricam sanırım çıkar dimi varsa da yoksa da artik
İdrar testinde belki çıkmayabilir ama kan testinde kesin çıkar 15 oldu dimi iğneden sonra
Canım acilde gebelik testi yapıyolarmı bilmiyorum ama sağlık ocağında yapılıyo kadın doğuma gitmene hiç gerek yokevet cnm 11 mayısta iğne yaptım yarın 26sı tam 15 gün. acile gitsem hamilelik için kan testi istesem yaparlar dimi illa kadın doğum doktoruna gitmeme gerek var mı?
Canım acilde gebelik testi yapıyolarmı bilmiyorum ama sağlık ocağında yapılıyo kadın doğuma gitmene hiç gerek yok
sağlık ocağında sabah yaptırırsın en geç öğleden sonra 4 te alırsın sonucunu, ama acil yapıyosa daha iyi hemen çıkıyo sonuç, hiç gebelik testi yaptırmadım ki valla oyüzden acil hakkında bilgim yok sağlık ocağında yapıldığını çok duydum dahmm hastane daha yakın bana o yüzden demiştim cnm ama yarın önce bi giderim acile sorarım eğer kadın doğuma gitmeniz gerek derse hiç uğraşmadan sağlık ocağına giderim o zaman ama sağlık ocağında aynı günde vermezler sonuçları sanırım dimi?
sağlık ocağında sabah yaptırırsın en geç öğleden sonra 4 te alırsın sonucunu, ama acil yapıyosa daha iyi hemen çıkıyo sonuç, hiç gebelik testi yaptırmadım ki valla oyüzden acil hakkında bilgim yok sağlık ocağında yapıldığını çok duydum da
Ben büyük ihtimal bugün hasta olurum diye düşünüyorum aşırı şişlik var oyüzden test yaptırmıycam :) sen haber ver çok merak ederim canım okhehe tamam cnm bakim bi yarın sabahtan gideyim ben halledeyim şu işi de kurtulayım şu acabalarımdan :))
Ben büyük ihtimal bugün hasta olurum diye düşünüyorum aşırı şişlik var oyüzden test yaptırmıycam :) sen haber ver çok merak ederim canım ok
hala ağrı falan varmı adet hissi canımtabiki tatlım olumlu yada olumsuz sonuçta mutlaka haber vericem merak etme
28 mayıs
hala ağrı falan varmı adet hissi canım
Bende de oluyo arada gelip gidiyo şimdide çok şişkinlik var gaz var birde karnım gurulduya (aç değilim)şu an yok cnm bi geliyo bi gidiyo ağrılar anlamadım
Bende de oluyo arada gelip gidiyo şimdide çok şişkinlik var gaz var birde karnım gurulduya (aç değilim)
Ahahahşişkinlik ve gaz bende de var cnm bol miktarda
Ahahahkız erkenden kalk yaptır şu testi :) yarın olmazsam belki diğer gün evde idrar testi yapabilirim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?