Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

selam kızlar. bende sizlerle aynı süreçteyim aslında hemen hemen hergünde bakınıyorum bu topiğe. ama artık yazayım bir selam vereyim dedim
bu ay bizim ikinci denememiz ve bat 2 haziran. heyecanla bekliyorum bende sizin gibi

Pembepanterr (Bak nasıl kanına gircem şimdi) Kıııızzzzzzz bata 5 gün kala millet test yapıp öğreniyo,varsa çıkıyo zaten hemen ne bekliyosun sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşgeldiniz sizde,inş gönlünüze göre olur

Aramıza hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı yenimi evlisin?

Ahahah kız erkenden kalk yaptır şu testi :) yarın olmazsam belki diğer gün evde idrar testi yapabilirim bende

kuzum malesef sonuç sıfır (0) hamile değilim ben tutmamış yine bu ay hala regl olmadım tabi ama bugün yada yarın gelir diye düşünüyorum sonrada 3. günü yine dr'a gidip aşılama için tedaviye başlıycam. ama 3. günüm hafta sonuna denk gelirse o zaman napcam hiç bilmiyorum. :/
şimdi de sıra sende bekliyorumm test sonucunu en yakın zamanda

Kanıma giremezsin şekeriiiimmmm çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyo oyüzden yanılma payı çok :) yapmıcam yapmıcam

Ay o kadar da takip ediyorum kaçırmışım senin çatlatma iğnesi kullandığınıYumurtan iğneyle çatlamasa da meraktan çatlar merak etme kızay senden çok umutluyum hadi bakalımbu arada O ordulu gelin vardı o ne oldu?

selam cnm hoşgeldin aramıza :) inşallah bu ay güzel haberlerini alırız senin benim ki yine bi daha ki aya kaldı adet olmadan gittim test yaptırdım ben bugün adet günüm sonuç 0 tabiki bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım kısmet inşallah o güzel haberi hepimiz alıcaz en yakın zamanda :)

Sizde nasıl bir sorun var?Şayet sorun yoksa bence kesin stresten olmuyor.Çünkü benim öyle zannımca

Ay bende sizinle bekliyim bari. gerçi bu ay hiç verimli değildi ama şans işte?

Hangimizin ki verimli kiBen yımırtlama gününü kaçırdım düşünebiliyormusun,hep gıcık kocam yüzünden

valla sorma canım ya aynennn. tamamen şans olur bu ay olursa. deneme sayısı bile çok az :)))))))))))))))))

Ayy çok güldüm çok yaşa emi canım valla bugüne iyi dayandım çok merak ediyorum bat günüm yarın ve yarında olmazsam test yaparım ay inşallah iğneden dolayı kist oluşup geciktirmez oyüzden umutlanmak daha çok üzer beni hayırlısı inşallah bekliyorum, O ordulu gelin 1 haziranda kocişine uçucak 1 hafta kalıcak bol bol çalışıcaklar oda buralarda bizlerle hep ama arada yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…