- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Tamam kuzum sabah konuşuruz yinegitcem gitcem cnm tamamm :) yap bence sendee ne olur ne olmazzz
Tamam kuzum sabah konuşuruz yineöpüyorum çok iyi geceler tatlım
selam kızlar. bende sizlerle aynı süreçteyim aslında hemen hemen hergünde bakınıyorum bu topiğe. ama artık yazayım bir selam vereyim dedim
bu ay bizim ikinci denememiz ve bat 2 haziran. heyecanla bekliyorum bende sizin gibi
yaa benimde tam beş gün var amaa burada bende gaza gelebilir miyimPembepanterr (Bak nasıl kanına gircem şimdi) Kıııızzzzzzz bata 5 gün kala millet test yapıp öğreniyo,varsa çıkıyo zaten hemen ne bekliyosun sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amin inşAllahhhhHoşgeldiniz sizde,inş gönlünüze göre olur
Kanıma giremezsin şekeriiiimmmm çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyo oyüzden yanılma payı çok :) yapmıcam yapmıcamPembepanterr (Bak nasıl kanına gircem şimdi) Kıııızzzzzzz bata 5 gün kala millet test yapıp öğreniyo,varsa çıkıyo zaten hemen ne bekliyosun sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aramıza hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı yenimi evlisin?selam kızlar. bende sizlerle aynı süreçteyim aslında hemen hemen hergünde bakınıyorum bu topiğe. ama artık yazayım bir selam vereyim dedim
bu ay bizim ikinci denememiz ve bat 2 haziran. heyecanla bekliyorum bende sizin gibi
Ahahahkız erkenden kalk yaptır şu testi :) yarın olmazsam belki diğer gün evde idrar testi yapabilirim bende
Kanıma giremezsin şekeriiiimmmm çünkü çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyo oyüzden yanılma payı çok :) yapmıcam yapmıcam
selam kızlar. bende sizlerle aynı süreçteyim aslında hemen hemen hergünde bakınıyorum bu topiğe. ama artık yazayım bir selam vereyim dedim
Kuzuuum naptın çok merak ediyorum?iyi geceler bebeğimmmm bende öptümmm
Sizde nasıl bir sorun var?Şayet sorun yoksa bence kesin stresten olmuyor.Çünkü benim öyle zannımcakuzum malesef sonuç sıfır (0) hamile değilim ben tutmamış yine bu ayhala regl olmadım tabi ama bugün yada yarın gelir diye düşünüyorum sonrada 3. günü yine dr'a gidip aşılama için tedaviye başlıycam. ama 3. günüm hafta sonuna denk gelirse o zaman napcam hiç bilmiyorum. :/
şimdi de sıra sende bekliyorumm test sonucunu en yakın zamanda
Hangimizin ki verimli kiAy bende sizinle bekliyim bari. gerçi bu ay hiç verimli değildi ama şans işte?
Hangimizin ki verimli kiBen yımırtlama gününü kaçırdım düşünebiliyormusun,hep gıcık kocam yüzünden
Kuzuuum naptın çok merak ediyorum?Hadi güzel haber ver canım
Ayy çok güldüm çok yaşa emiAy o kadar da takip ediyorum kaçırmışım senin çatlatma iğnesi kullandığınıYumurtan iğneyle çatlamasa da meraktan çatlar merak etme kız ay senden çok umutluyum hadi bakalım bu arada O ordulu gelin vardı o ne oldu?
Ay ben görmedim yazdığınıyazdım ya kuzumm yok malesef güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?