- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Sanmıyorum canım değilimdiracil yapıyomuymuş kan testini canım?
yaaa canımm cok üzüldümmkiraz_cicegi inşllh bidahaki ay hamiş kalırsın
Bende çörekotu bal tarçın karışımını duymuştum bende yapıcamne güzel cnm inşallah dediğin gibi bize de en yakın zamanda nasip eder Rabbim..
çörek otu denenebilir cnm evde olması lazım bende yiyim bari aklıma geldikçe :)
Bende çörekotu bal tarçın karışımını duymuştum bende yapıcam
AYNEN CANIM AKLINA GELDİKÇE YE İNŞALLAH İŞE YARAR SENDEDEne güzel cnm inşallah dediğin gibi bize de en yakın zamanda nasip eder Rabbim..
çörek otu denenebilir cnm evde olması lazım bende yiyim bari aklıma geldikçe :)
AYNEN CANIM AKLINA GELDİKÇE YE İNŞALLAH İŞE YARAR SENDEDE
Kızlar evde test yapsammı ki şimdi ya varsa çıkarmı acaba iğneden sonra 13.gün sat 2 mayıs bat 27 mayıs ortalama döngüm 24-25 en geç 26 napsam akıl verin hele
Ayyy çok sıkıldım beklemekten net sonuç vericeğini bilsem hemen yaparım ama iğnenin 13.günü diye emin olamıyorum kafam çok karışık :)inşallah canım :)
bence yarınıda bekle cnm ben bekleyemedim bak aldım negatif sonucu
Ayyy çok sıkıldım beklemekten net sonuç vericeğini bilsem hemen yaparım ama iğnenin 13.günü diye emin olamıyorum kafam çok karışık :)
Canim çıkarsa üzülürsun moral en önemlisi. erken tarihler biraz daha bekle.doktor muayenen ne zamanKızlar evde test yapsammı ki şimdi ya varsa çıkarmı acaba iğneden sonra 13.gün sat 2 mayıs bat 27 mayıs ortalama döngüm 24-25 en geç 26 napsam akıl verin hele
Biraz karnım ağrıycak gibi hissetmeye başladım yok be pozitif falan çıkmaz bizim testimizyap o zaman kuzumm silik çıkarsa yarın gider kan testi yaptırırsın sende negatif çıkarsada adetini beklersin geçerse bi daha yaparsın yada direk kana gidersin :)
Biraz karnım ağrıycak gibi hissetmeye başladım yok be pozitif falan çıkmaz bizim testimizvazgeçtim akışına bırakıcam akşam yada yarın gelir zaten kırmızılar
Doktor herhangi bişey söylemedi canım devam etmek istersem adetin 2-3.günü gidiyorum tekrar klomen'e başlıyo, vazgeçtim zaten yapmıycam test yarında olmazsam çarşamba yaparım zaten günüm geçmiş oluyo, adet olurum zaten kesin eli kulağındadırCanim çıkarsa üzülürsun moral en önemlisi. erken tarihler biraz daha bekle.doktor muayenen ne zaman
Hayır yani hamile kalamadığımıza mı üzülelim adet sancılarınamı işimiz zor canım yabenimde başladı çok fena ağrılarım uyuşmalarım gelcek bugün kesin. iyiki gidip yaptırmışım testi yoksa acaba hamilemiyim deyip kafama taktıkça daha çok gecikiyo gelmiyo benim ki
Geç döllenme olur belki kirmizilari görmeden umitsiZ olma canimKızlar ben dayanamadım test yaptım malesef negatif silik bile çıkmadı bu ayda olmadıbaşlarda bu aydan çok ümitliydim ama nasip değilmiş hayırlısı olsun
Yok anam yok bizde şansmı varGeç döllenme olur belki kirmizilari görmeden umitsiZ olma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?