Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Sanmıyorum canım değilimdir acil yapıyomuymuş kan testini canım?

kuzenim yapmıyolar kadın doğuma yönlendiriyolar demişti bana ama ben yinede gidip sorayım dedim veznedeki çocuk acil drunu arayıp sordu tamam yapalım dedi dr yaptırdım bende cnm acilde yaptılar yani hemde acilde yaptırdığım için sonucumda 1 saat içinde çıktı hemen normalde kadın doğuma gitsem öğleden sonra 2de çıkıyomuş

kızlar mrb sat:14 nisan 19 mayıs günü betahcg : 1360 doktor ikiz olabilir dedi ilk usg kese 4 mm bugün 7 mm kalp atışı duyamadık henüz ikiz olma şansı gerçekten varmıdır?

Kızlar evde test yapsammı ki şimdi ya varsa çıkarmı acaba iğneden sonra 13.gün sat 2 mayıs bat 27 mayıs ortalama döngüm 24-25 en geç 26 napsam akıl verin hele

Ayyy çok sıkıldım beklemekten net sonuç vericeğini bilsem hemen yaparım ama iğnenin 13.günü diye emin olamıyorum kafam çok karışık :)

yap o zaman kuzumm silik çıkarsa yarın gider kan testi yaptırırsın sende negatif çıkarsada adetini beklersin geçerse bi daha yaparsın yada direk kana gidersin :)

Kızlar evde test yapsammı ki şimdi ya varsa çıkarmı acaba iğneden sonra 13.gün sat 2 mayıs bat 27 mayıs ortalama döngüm 24-25 en geç 26 napsam akıl verin hele
Canim çıkarsa üzülürsun moral en önemlisi. erken tarihler biraz daha bekle.doktor muayenen ne zaman

yap o zaman kuzumm silik çıkarsa yarın gider kan testi yaptırırsın sende negatif çıkarsada adetini beklersin geçerse bi daha yaparsın yada direk kana gidersin :)
Biraz karnım ağrıycak gibi hissetmeye başladım yok be pozitif falan çıkmaz bizim testimiz vazgeçtim akışına bırakıcam akşam yada yarın gelir zaten kırmızılar

Biraz karnım ağrıycak gibi hissetmeye başladım yok be pozitif falan çıkmaz bizim testimiz vazgeçtim akışına bırakıcam akşam yada yarın gelir zaten kırmızılar

benimde başladı çok fena ağrılarım uyuşmalarım gelcek bugün kesin. iyiki gidip yaptırmışım testi yoksa acaba hamilemiyim deyip kafama taktıkça daha çok gecikiyo gelmiyo benim ki

Canim çıkarsa üzülürsun moral en önemlisi. erken tarihler biraz daha bekle.doktor muayenen ne zaman
Doktor herhangi bişey söylemedi canım devam etmek istersem adetin 2-3.günü gidiyorum tekrar klomen'e başlıyo, vazgeçtim zaten yapmıycam test yarında olmazsam çarşamba yaparım zaten günüm geçmiş oluyo, adet olurum zaten kesin eli kulağındadır

benimde başladı çok fena ağrılarım uyuşmalarım gelcek bugün kesin. iyiki gidip yaptırmışım testi yoksa acaba hamilemiyim deyip kafama taktıkça daha çok gecikiyo gelmiyo benim ki
Hayır yani hamile kalamadığımıza mı üzülelim adet sancılarınamı işimiz zor canım ya

Kızlar ben dayanamadım test yaptım malesef negatif silik bile çıkmadı bu ayda olmadı başlarda bu aydan çok ümitliydim ama nasip değilmiş hayırlısı olsun

Kizlar yeni geldim doktordan.basima gelenlere bakin siz. Asistan yanlis barkod vermiş dün bende farketmedim kan verdim baskasinin adina.sonra bugun farkettim barkodu değiştirdim ama kan degerim yok adimda tabi. Benden onceki kadinla konustum kan vermedi biliyorum neyse kan degerlerime gore hormonlar iyiymis sadece adet duzensizliginden basit kist gecsin dye adet duzenleyici ilaç verdi. Ama ben almadim baska bi doktora daha goruneyim demistim ya ona görüncem cuma günü

Yumurtaliklar iyiymiş hamile kalırsın dedi bidahaki ay kalmazsan gel gebelik için ilac verelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…