Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

gunaydin cm..varsa cikar bence...ama ben korktum bu testlerden artik

Hayirlisi olsun cift cikarsa seninle birlikte bizde mutlu oluruz tek cikarsa sakin uzulme

biz de bu ay başlıyoruz çalışmaya inşallah. haftaya tam günüm.
1 haftan varsa kalamazsın diye düşünüyorum bende aynı şeyi yaşadım ama allah bilir tabiw
Durmak yok yola devam edelim. Adet düzensizliğim ilr başım dertte. Soğan Kür u deniyim diyorum kullanan deneyen varmi
1 haftan kaldiysa biraz zor benimki de olmamisti 1 hafta kala ama yinede allah bilir hayirlisi olsun.

Durmak yok yola devam edelim. Adet düzensizliğim ilr başım dertte. Soğan Kür u deniyim diyorum kullanan deneyen varmi

Benim kızkardeşim PKO hastası yumurtaları hiç çatlamıyo vücutta birikiyo,bebek istedi doktora gitti ama sonuç alamadı.Benim ısrarlarımda soğan kürü yaptı ve o ay hamile kaldı.Bu ay bende kalamadıysam ilk işim bu kürü yapmak olucakEşime söyledim test al diye bakalım hayırlısı

pazartesi doktorda randevum aldim bir gidim bakim ne oluyor bu adet ne kafa yemis bu ay..bir bucuk gun surdu sadece normalinde 4-5 gun surer..birde hormonlarimi baktirim ilac falan yazar belki..pazartesi bende sogan küru baslicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…