Oyle diyorlar bende burda ogrendimAyak donması belirti mi acaba yaa resmen morardı ayaklarım ısınmıyooor
gunaydin cm..varsa cikar bence...ama ben korktum bu testlerden artikGunaydin arkadaslar
Bugün çok güzel bir rüya gördüm,test yapıyordum ve hemen 2 çizgi çıktıRegl günüme 5 gün kaldı.Dayanıyom galiba yine test yapıcam Yarın sabah yapsam çıkarmı ki?4 gün kalmış oluyo
Hayirlisi olsun cift cikarsa seninle birlikte bizde mutlu oluruz tek cikarsa sakin uzulmeGunaydin arkadaslar
Bugün çok güzel bir rüya gördüm,test yapıyordum ve hemen 2 çizgi çıktıRegl günüme 5 gün kaldı.Dayanıyom galiba yine test yapıcam Yarın sabah yapsam çıkarmı ki?4 gün kalmış oluyo
buhahahauabaubsuasabushuhOna biraz daha açıklama yap kendisi doğma büyüme uzaylı
üzülme allah büyüktür ya hayırlısı böyle demekki..Kan testi olumsuz moral bozukluğu ile eve dönmek ne zor :'(
Durmak yok yola devam edelim. Adet düzensizliğim ilr başım dertte. Soğan Kür u deniyim diyorum kullanan deneyen varmiüzülme allah büyüktür ya hayırlısı böyle demekki..
1 haftan varsa kalamazsın diye düşünüyorum bende aynı şeyi yaşadım ama allah bilir tabiwbiz de bu ay başlıyoruz çalışmaya inşallah. haftaya tam günüm.
1 haftan kaldiysa biraz zor benimki de olmamisti 1 hafta kala ama yinede allah bilir hayirlisi olsun.Durmak yok yola devam edelim. Adet düzensizliğim ilr başım dertte. Soğan Kür u deniyim diyorum kullanan deneyen varmi
Durmak yok yola devam edelim. Adet düzensizliğim ilr başım dertte. Soğan Kür u deniyim diyorum kullanan deneyen varmi
uzulme cm herseyi hayirlisi bende gecen cok uzuldum ama elimizde birsey gelmiyor..Allah buyuktur o sipalar gelecek ..Kan testi olumsuz moral bozukluğu ile eve dönmek ne zor :'(
İyiyimmm seni sormali...Avratlar nabersinizzzz
Canım üzülmek yok bu ay olucak inşallah sabredelim tamam mıKan testi olumsuz moral bozukluğu ile eve dönmek ne zor :'(
Bakım dedim ne kaynatmışlarİyiyimmm seni sormali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?