a s canim nbrSelam kızlar
Iyilik canım ya oturuyorum kös kösa s canim nbr
Iyilik canım ya oturuyorum kös kösSenden nbr
Çok fazla hayalet çizgi :) bilemiyorum canım ama normal ihtimalde silik çıkıyo derler seninki belli belirsiz yap bakalım yarın ne çıkıcak merak ettimResimde pek belli olmuyor,çünkü hayalet bir çizgi var
Bizde bitane hamiş var canımkızlar hastalıgımm bıttı bu ayla 5 denememız olacak 9 aylıkda evlıyızz bana onerılerınızı soyleyınn hamıs olanlAR yardımmm lutfenn dr gıttım ıkı defa hormon testlerımm ıyı yumoşlarımm temızz gun asırı durumlar yapalım dıyoz bu ay ama ev topluyorum tasınıcagızz ne olur baban dua edınn kızlarr artıkk hamıs olayım yenı ev yenı umut yenı huzurrr
ins cm..Rabim yardimiyla..ins yeni evinde bebis gelirkızlar hastalıgımm bıttı bu ayla 5 denememız olacak 9 aylıkda evlıyızz bana onerılerınızı soyleyınn hamıs olanlAR yardımmm lutfenn dr gıttım ıkı defa hormon testlerımm ıyı yumoşlarımm temızz gun asırı durumlar yapalım dıyoz bu ay ama ev topluyorum tasınıcagızz ne olur baban dua edınn kızlarr artıkk hamıs olayım yenı ev yenı umut yenı huzurrr
biraz daha bekle bat gecsin hele..ondan sonra yap..beklebilirsen tabiResimde pek belli olmuyor,çünkü hayalet bir çizgi var
amın canımm tesekkur ederımm sen ne yaptınn hasta oldunmuins cm..Rabim yardimiyla..ins yeni evinde bebis gelir
ahh canımm sagoll ınan guldurdun benı ne yapıp edıpp adamı buldugumm yerdee anlarsınn yaBizde bitane hamiş var canımgerisi senin benim gibi umutla bekleyenler, inşallah bu ay hamiş kalıcaz çoğumuz Allah'ın izniyle, canım valla yapacak bişey yok evi taşısanızda gün aşırı çalışmanız gerekiyo napıp needip ihmal etmeyin buarada yeni evin hayırlı olsun ağız tadıyla,huzurla,bebişli mutlu oturun canım
evet malesef olduk 7 gun gecikmeyle..ve adet geldi butun belirtiler kayboldu..ama bir tuhaf bu sefer adet normalinde 5 gun suruyor bir bucuk gun gordum kayboldu..hemde agrilar devam ediyordu ama yok gitti..pazartesi doktorda randevum var bakalim..amın canımm tesekkur ederımm sen ne yaptınn hasta oldunmurabbımm ısteyen herkese nasıp etsınnn
hayırlısı canımm allhh gonlune gore versınn hastaneden geldıgınde haber et hava degısımıde olabılır mı acaba bnde bu ay aaman aman dıcem bır hastlık gecırmedımm cokk hafıfı kananammm olduu dr gıtmekde aklıma gelmedıı hayırlsısı ınsallhh guzel haberle gelırsınn ınsallh rabbım sıfa versınnevet malesef olduk 7 gun gecikmeyle..ve adet geldi butun belirtiler kayboldu..ama bir tuhaf bu sefer adet normalinde 5 gun suruyor bir bucuk gun gordum kayboldu..hemde agrilar devam ediyordu ama yok gitti..pazartesi doktorda randevum var bakalim..
Başka şansımız yok canım denk getirmek için ihmal etmememiz gerekiyo hayırlısı bakalım, ya bende karşıyım çok haşir neşir olmuycan kocanın ailesiyle sonra kakası çıkıyo işin (anladın sen)ahh canımm sagoll ınan guldurdun benı ne yapıp edıpp adamı buldugumm yerdee anlarsınn yaev almadıkk canımm benımm kayananamlarla aynı bınadayımm 9 aydır evımı otel gıbı kullanıyordummyatmadan yatmaya acıkcasıı kacıyoruzz sımdıde onlardaan tadımız tuzumuz kalmadıı her nekadar laflarımız carpışmasada olmayıncada olmuyor olsunnn beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır benım ıcınn sabredıpp beklıcegımmbebeısım ıcın aılem ıcınn
herseyi hayirlisi bakalim..bir gidim kontrol olayim..sana de kolay gelsin..yeni evin hayirli ugurlu olsun..bakarsin bebiş yeni evi bekliyor..huzur olunca kafa daha rahat olcak o zaman bebiş de gelir..ins guzel haberler aliriz cm..hayırlısı canımm allhh gonlune gore versınn hastaneden geldıgınde haber et hava degısımıde olabılır mı acaba bnde bu ay aaman aman dıcem bır hastlık gecırmedımm cokk hafıfı kananammm olduu dr gıtmekde aklıma gelmedıı hayırlsısı ınsallhh guzel haberle gelırsınn ınsallh rabbım sıfa versınnama bu ay devamm degılmı calısmalaraa ıgne felan yaptıracakmısın bu ay yada klomen felenn bn pek anlamamda onları
canımm bu ay hayırlısı bebıs ıcınn allah gonlunuze gore versınn aynı apartmanda oturuyordukk bız canım o 8. katta bızde 9. katta anlıcann carpazında oturuyordukk sabah kalkar kalkmaz onlara gıdıyordumm esımm aksam gelene kadart ordaydım evımın yuzunu gormuyordummm sımıdıde kacıyoruzz oblardan herkesdennBaşka şansımız yok canım denk getirmek için ihmal etmememiz gerekiyo hayırlısı bakalım, ya bende karşıyım çok haşir neşir olmuycan kocanın ailesiyle sonra kakası çıkıyo işin (anladın sen)mesafeli olmak herzaman iyidir, şimdi tam anlamadım aynı apartmandayken başka evemi çıktın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?