Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

herseyi hayirlisi bakalim..bir gidim kontrol olayim..sana de kolay gelsin..yeni evin hayirli ugurlu olsun..bakarsin bebiş yeni evi bekliyor..huzur olunca kafa daha rahat olcak o zaman bebiş de gelir..ins guzel haberler aliriz cm..
ınsallah canımm hapımız mayıs ayı sonu guzel haberler verırız bat mayıs 31 tarıhh 5 deneme

Amin canım inşallah en iyisini yapıyosunuz enazından kafanız rahat olur doğru karar vermişsiniz

Amin canım inşallah en iyisini yapıyosunuz enazından kafanız rahat olur doğru karar vermişsiniz
canımmm canlarımm bn sımdı bıraz bala tarcın koysam bır cay kasıgı kadar bırde corek otu ezıp koysamm etkı edermı bu karısımı oneren varmıı

Hamile kalmayla o karışımın ilgisi olduğunu sanmıyorum canım enerji verir o ayrı konu
canımm baktımm da bende arstırdım sarac oglu demıs yumurta buyumesıne sebep oluyormus 12 gun kullanılırmıs sadece bırde eslerede yedırılırse sperm kalıtesı yukselıyormus

canımm baktımm da bende arstırdım sarac oglu demıs yumurta buyumesıne sebep oluyormus 12 gun kullanılırmıs sadece bırde eslerede yedırılırse sperm kalıtesı yukselıyormus
Bilemicem valla canım dene istersen belki faydasını görürsün

bnde kararssızım yaptım ama vazgecmek uzereyımm sonrada normal gelısen yumoslarımada fazlada buyutup catlamasına engel alabaılırım dıyede korkuyorumm
Canım benim doktorum bitkisel şeylere onay vermiyo yorum yapmıyo bende oyüzden çok ilgilenmiyorum :)

canım tahliller temiz bi sıkıntı olmadığı taktirde tek yapmak gereken bol bol çalışmaca
aynen aslında durumlar ıyı tek yapmam gerekne benımm ılıskı sonu klakmayımm sabaha kadar bırde ayyaklarıı havaya dıkmem sonrada gun asırı durumlarımız olsunn guzelce gerısıde rabbımın ol demesı yeter rabbım olmayan herkese nasıppp etsınn

Evet canım bu ay özen gösterelim sonuçlar güzel olsun hadi bismillah

doktorum bana ilişkiden sonra saatlerce yatıyorum dediğimde güldü.5 dakika yatmak yeterliymiş.zaten spermler 2 dakika içinde yola çıkıyormuş.

doktorum bana ilişkiden sonra saatlerce yatıyorum dediğimde güldü.5 dakika yatmak yeterliymiş.zaten spermler 2 dakika içinde yola çıkıyormuş.
canımmm her dr da bır manyakkk vallhııı ya kımisıde kalkma hemen yat sabhada dus alabılırsınn yatman yeterlıı demıstıı

Benim bildiğim yarım saat- 1 saat yatılması gerekiyomuş ben bi çok yerden böyle duydum her doktor farklı şeyler söylüyo bazısının da tahtası eksik oluyo

Kızlar Selam,

Bu ara çok yoğun çalışıyorum, akşamları da işten geç dönüyorum. Yemek, ev toparlaması derken bilgisayarı açmaya halim kalmıyor. Şimdi okudum kaçırdığım tüm mesajları, özlemişim sizi :) Aramıza yeni katılanlar da hoş gelmişler.

Benim bat'a kaldı 5 gün. Pek bir belirti yok ama bende ya Acaba 5 gün kala belirti olması gerekiyor mu, ne dersiniz?

slm cm..her kadinda farkli oluyor kimise erken belirti olur kimisi 6-8 hafta baslar..beli olmuyor..ben iki kizlarimde 2 ayliken ogrendim ultrasonda..belirtim tek adet gecimesiyidi..biraz bekle bat gecerse test yaparsin cm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…