slm cm..her kadinda farkli oluyor kimise erken belirti olur kimisi 6-8 hafta baslar..beli olmuyor..ben iki kizlarimde 2 ayliken ogrendim ultrasonda..belirtim tek adet gecimesiyidi..biraz bekle bat gecerse test yaparsin cm..
ins canim..bakalim haziran 1 nasipse..bilet bakiyoruz umarim uygun bir sey biluruz de giderim..ins hepimiz guzel haberler alirizSaol canım cevap verdiğin için :) sende kocanın yanına gidiyorsun galiba aman iyi değerlendir o dönemiHaydi artık hayırlı haberler verelim birbirimize sırayla :)
İyi geceler canımIyi geceler kizlar kimler online calismalar nasil gidiyor ,benim adetim 4 gun gecikti heycan yaptim
Selam canim test yapti bata 3 gun kala negatif bugunde predictor yaptimbelli belirsiz silik cizgi cikti ama kan testi yapmadanda cok umitlenmek istemiyorum nolur nolmaz ptesiye kadar olmazsam kan vericemİyi geceler canımben start verdim çalışmalara bat 27 mayıs 4 gün geciktin test yapmadın öylemi helal olsun ne sabırmış sendeki inşallah hamişsindir canım normalde adetinde hiç gecikme yaşıyomuydun?
Erken gebelik testi yapabilirsinKizlar benim midem bulaniyor ve ani bas dinmesi tansiyon dusuklugu yasiyorum adetime 1 hafta var ama olabilirmi
hadi hayirlisi cm..ins guzel haberler alirsinSelam canim test yapti bata 3 gun kala negatif bugunde predictor yaptimbelli belirsiz silik cizgi cikti ama kan testi yapmadanda cok umitlenmek istemiyorum nolur nolmaz ptesiye kadar olmazsam kan vericem
Hayırlısı canım benim güzel haberler alırsın inşallahSelam canim test yapti bata 3 gun kala negatif bugunde predictor yaptimbelli belirsiz silik cizgi cikti ama kan testi yapmadanda cok umitlenmek istemiyorum nolur nolmaz ptesiye kadar olmazsam kan vericem
Tesekkurler pembispanter
tesekurler canim..ins bu duyguyu sizde tadarsiniz
inş olmamıştırsın iyi haber ver bana .ben dün yine gümledimYa ama napim eger degilsem agri kesici iceyim dedim benim cok sancılı geciyorda yarinda otobüsle uzun yolculuk yapıcam(
Canım bende gümlediminş olmamıştırsın iyi haber ver bana .ben dün yine gümledim
of of ne olacak bu halimizCanım bende gümledim(
İnşallah canım aminnnn küçük prensesi öpüyorum buaradatesekurler canim..ins bu duyguyu sizde tadarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?