Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

slm cm..her kadinda farkli oluyor kimise erken belirti olur kimisi 6-8 hafta baslar..beli olmuyor..ben iki kizlarimde 2 ayliken ogrendim ultrasonda..belirtim tek adet gecimesiyidi..biraz bekle bat gecerse test yaparsin cm..

Saol canım cevap verdiğin için :) sende kocanın yanına gidiyorsun galiba aman iyi değerlendir o dönemi Haydi artık hayırlı haberler verelim birbirimize sırayla :)

Saol canım cevap verdiğin için :) sende kocanın yanına gidiyorsun galiba aman iyi değerlendir o dönemi Haydi artık hayırlı haberler verelim birbirimize sırayla :)
ins canim..bakalim haziran 1 nasipse..bilet bakiyoruz umarim uygun bir sey biluruz de giderim..ins hepimiz guzel haberler aliriz

Iyi geceler kizlar kimler online calismalar nasil gidiyor ,benim adetim 4 gun gecikti heycan yaptim

Iyi geceler kizlar kimler online calismalar nasil gidiyor ,benim adetim 4 gun gecikti heycan yaptim
İyi geceler canım ben start verdim çalışmalara bat 27 mayıs 4 gün geciktin test yapmadın öylemi helal olsun ne sabırmış sendeki inşallah hamişsindir canım normalde adetinde hiç gecikme yaşıyomuydun?

Kizlar benim midem bulaniyor ve ani bas dinmesi tansiyon dusuklugu yasiyorum adetime 1 hafta var ama olabilirmi

Selam canim test yapti bata 3 gun kala negatif bugunde predictor yaptimbelli belirsiz silik cizgi cikti ama kan testi yapmadanda cok umitlenmek istemiyorum nolur nolmaz ptesiye kadar olmazsam kan vericem

Günaydınlar herkese;

Kızlar dün sabah yine bir test yaptım.İlk etapta hiç bişiy çıkmadı ama akşam teste baktığımda hayalet çizgi yine belirdiResmi atıyorum birde siz bakarmısınız.Bu arada adet günüm yarın,testi 2 gün kala yaptım...Eğer kuruduğu için belirdiyse o çizgi nefret ediyorum o çizgiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…