Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canım seni yanıltmasın ama silikte olsa herkeste çıkmıyo sen elinde test varsa bidaha yap yoksada biraz bekle bakalım Allah büyük

Herkes nereler de?Erken mi başladınız çalışmalara
Kız doktordan geldim 3 yumurtan var çok iyi durumda çok güzel dedi perşembe günü çatlatma iğnesi olucam 3 gün çalışıcaz çok ümitliyim Allahın izmiyle hayırlısıyla bu ay hamiş kalıcak gibi hissediyorum

Eşine güzel bir Türk kahvasi yap öncesinde,sabah ta keçiboynuzu pekmezi yedir 2 kaşık.Ondan sonra al sana Turbo koca

Eşine güzel bir Türk kahvasi yap öncesinde,sabah ta keçiboynuzu pekmezi yedir 2 kaşık.Ondan sonra al sana Turbo koca
Keçiboynuzunu anladım da türk kahvesi noluyo :) bugün çalışma var salı çarşamba yasak perşembe iğne var akşamında çalışma,cuma çalışma,cumartesi çalışma çok yoğunum çok

Keçiboynuzunu anladım da türk kahvesi noluyo :) bugün çalışma var salı çarşamba yasak perşembe iğne var akşamında çalışma,cuma çalışma,cumartesi çalışma çok yoğunum çok

Çok çalışkan bu hatun yahuuuuBenim de yarın regl günüm çalışmalara daha çok var accık dinlenim bari,zati kocaların işine geliyo bizi çalıştırmak,işimiz bitince yüzlerine bakmıyoz

Bi yerde okumuştum ilişkiden önce erkek Kahve bayan süt içmeliymiş

Çok çalışkan bu hatun yahuuuuBenim de yarın regl günüm çalışmalara daha çok var accık dinlenim bari,zati kocaların işine geliyo bizi çalıştırmak,işimiz bitince yüzlerine bakmıyoz
Napim kız doktorum ödev verdi ödevlerimi yapmazsam sınıfta kalırım azimli öğrenciyim ben :) inşallah bu ay hayırlısıyla taktir alıcam toprağım bat 27 mayıs off zamanda geçmez ki yaaa

Napim kız doktorum ödev verdi ödevlerimi yapmazsam sınıfta kalırım azimli öğrenciyim ben :) inşallah bu ay hayırlısıyla taktir alıcam toprağım bat 27 mayıs off zamanda geçmez ki yaaa

Benim bat 8 haziran gözüküyor,sen daha önce öğreneceksin sonucu

İnşallah canım inşallahhh güzel haberlerimiz olucak bu ay ben çoook inanıyorum çoook
rabbımm bırer mucıze verır ınsallh cumlemıze allahımmm olmayan ısteyen herkese naıp etsınnn hadı bakalım yaptıgın ozel seyler varmı bnm sadece sabaha bırakıyorum dusumu bal yedırıyorum esıme bacakalr havada 25 dk felan o yanı sende ?????

gittim kiz..sadece idrarda bakti bir sey yok dedi..demeki rahimde sorun yok dedi..ultrasona her ay bakilmaz dedi daha subata spiralin cikmis dedi..sabir dedi kafaya takma dedi takinca olmuyor dedi..gunleri denk getir dedi oyle gitt dedi.. Agnus castus bir hap verdi bitkisel dedi adet duzenler dedi rahime iyi gelir dedi..daha yolun basindasiniz dedi..icin rahat etmese kocan tr de baktirsin kendini dedi sorun olmasa onda o zaman sana yardimci olurum dedi tetkiler yapariz dedi ona gore davraniriz dedi..yani anlican beklemekten caremiz yok..bakalim artik nasip kismet..

Yok canım özel bişey yapmıyorum sadece bu ay doktor kontrolü altındayım klomen+çatlatma iğnesi ayrıca ilişki günlerinide ayarladı doktorum,o yoldan ilerliyoz Allah büyük bende sabah alıyorum duş bacaklarımı sadece 10 dk falan bekletip normal uzanıp yatıyorum 1 saat falan sonra çıkıyorum lavaboya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…