- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Canım seni yanıltmasın ama silikte olsa herkeste çıkmıyo sen elinde test varsa bidaha yap yoksada biraz bekle bakalım Allah büyükGünaydınlar herkese;
Kızlar dün sabah yine bir test yaptım.İlk etapta hiç bişiy çıkmadı ama akşam teste baktığımda hayalet çizgi yine belirdiResmi atıyorum birde siz bakarmısınız.Bu arada adet günüm yarın,testi 2 gün kala yaptım...Eğer kuruduğu için belirdiyse o çizgi nefret ediyorum o çizgiden
Eki Görüntüle 1523331
Kız doktordan geldim 3 yumurtan var çok iyi durumda çok güzel dediHerkes nereler de?Erken mi başladınız çalışmalara
Kız doktordan geldim 3 yumurtan var çok iyi durumda çok güzel dediperşembe günü çatlatma iğnesi olucam 3 gün çalışıcaz çok ümitliyim Allahın izmiyle hayırlısıyla bu ay hamiş kalıcak gibi hissediyorum
sagol ablasi biz de sizi öpuyoruz..ins hepiniz guzel haberler alirsiniz..nasip se gitcem haziran basi...ama olcak sa olur olmasa de kafaya takmicam..insan kafaya takinca gercekten bir terslikler oluyor uzuluyoruz sonra..İnşallah canım aminnnn küçük prensesi öpüyorum buarada
Neyaptın canım doktora gidicektin sen bugün?sagol ablasi biz de sizi öpuyoruz..ins hepiniz guzel haberler alirsiniz..nasip se gitcem haziran basi...ama olcak sa olur olmasa de kafaya takmicam..insan kafaya takinca gercekten bir terslikler oluyor uzuluyoruz sonra..
Keçiboynuzunu anladım da türk kahvesi noluyo :) bugün çalışma var salı çarşamba yasakEşine güzel bir Türk kahvasi yap öncesinde,sabah ta keçiboynuzu pekmezi yedir 2 kaşık.Ondan sonra al sana Turbo koca
Keçiboynuzunu anladım da türk kahvesi noluyo :) bugün çalışma var salı çarşamba yasakperşembe iğne var akşamında çalışma,cuma çalışma,cumartesi çalışma çok yoğunum çok
Keçiboynuzunu anladım da türk kahvesi noluyo :) bugün çalışma var salı çarşamba yasakperşembe iğne var akşamında çalışma,cuma çalışma,cumartesi çalışma çok yoğunum çok
Napim kız doktorum ödev verdi ödevlerimi yapmazsam sınıfta kalırımÇok çalışkan bu hatun yahuuuuBenim de yarın regl günüm çalışmalara daha çok var accık dinlenim bari,zati kocaların işine geliyo bizi çalıştırmak,işimiz bitince yüzlerine bakmıyoz
İlginç hiç duymadım doğrusu :)Bi yerde okumuştum ilişkiden önce erkek Kahve bayan süt içmeliymiş
Napim kız doktorum ödev verdi ödevlerimi yapmazsam sınıfta kalırımazimli öğrenciyim ben :) inşallah bu ay hayırlısıyla taktir alıcam toprağım bat 27 mayıs off zamanda geçmez ki yaaa
ben kalırsam hamiş arkamdan sizde gelirsiniz bi siftah yapsam iyi olur dimiBenim bat 8 haziran gözüküyor,sen daha önce öğreneceksin sonucu
ben kalırsam hamiş arkamdan sizde gelirsiniz bi siftah yapsam iyi olur dimi
aksam 6 de randevum..yani tr sati 7..yazarim kizzzNeyaptın canım doktora gidicektin sen bugün?
Tamam kuzumaksam 6 de randevum..yani tr sati 7..yazarim kizzz
ayy ınsallahh hadııı allahımm nasıpp etsınnn bende bat mayıs 30.31 ınsaşşllaahh olurr bır an once bebıslerımızz canlarımmmben kalırsam hamiş arkamdan sizde gelirsiniz bi siftah yapsam iyi olur dimi
İnşallah canım inşallahhh güzel haberlerimiz olucak bu ay ben çoook inanıyorum çoookayy ınsallahh hadııı allahımm nasıpp etsınnn bende bat mayıs 30.31 ınsaşşllaahh olurr bır an once bebıslerımızz canlarımmm
rabbımm bırer mucıze verır ınsallh cumlemıze allahımmm olmayan ısteyen herkese naıp etsınnn hadı bakalım yaptıgın ozel seyler varmı bnm sadece sabaha bırakıyorum dusumu bal yedırıyorum esıme bacakalr havada 25 dk felan o yanı sende ?????İnşallah canım inşallahhh güzel haberlerimiz olucak bu ay ben çoook inanıyorum çoook
gittim kiz..sadece idrarda bakti bir sey yok dedi..demeki rahimde sorun yok dedi..ultrasona her ay bakilmaz dediTamam kuzum
Yok canım özel bişey yapmıyorum sadece bu ay doktor kontrolü altındayım klomen+çatlatma iğnesi ayrıca ilişki günlerinide ayarladı doktorum,o yoldan ilerliyoz Allah büyükrabbımm bırer mucıze verır ınsallh cumlemıze allahımmm olmayan ısteyen herkese naıp etsınnn hadı bakalım yaptıgın ozel seyler varmı bnm sadece sabaha bırakıyorum dusumu bal yedırıyorum esıme bacakalr havada 25 dk felan o yanı sende ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?