Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Saydım tam 17 defa "dedi" yazmışın o nasıl doktor ya senden sadece idrar tahlilimi istedi ne saçma hormonlarına neden bakmamış çok ilginç gerçekten, bence doktorunu değiş bana biraz başından savmış gibi geldi,, herşeyin hayırlısı canım kocişin geldiği zaman herşey düzene girer merak etme

gunaydin cm..aynen oyle bu sefer basimdan savmis uyuz dokto
gunaydin cm evet ya bu sefer savmis basimdan..iste dedi biraz bekle daha yenisiniz bu yollda kocan tr baktirsin kendini dedi sorun olmasa o zaman benim hormonlari bakcaklar..burda oyle canim gicik oluyom..turkiye gidim gelim ondan sonra gitcem baska doktora zaten..

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Bugün büyük gün benim regl günüm bakalım kırmızılar gelecekmi?Gelmezse yarın sabah test

Nealakaysa kocan baktırsın sorun yoksa hormonlarına bakıcak hahhha canım valla çok güldüm manyak heralde doktor hormonlar zaten rutin muayenede hep tahlilde istenir amannnn ne varsa yine bizim türkiyede var

Nealakaysa kocan baktırsın sorun yoksa hormonlarına bakıcak hahhha canım valla çok güldüm manyak heralde doktor hormonlar zaten rutin muayenede hep tahlilde istenir amannnn ne varsa yine bizim türkiyede var
he ya kiz bende anlamadim gitti bu sefer ya uyuz doktor..valaha ne varsa turkiyede var burdakiler bakmiyor dogru durust

Kızlar merhaba
Kasımda spirali çıkarttım ılk ay hamile kaldım ama bebek dustu makesef 6 aydır denıyoruz ama malesef olmuyor. Ovulasyonu da takip edıyorum dr gıttım kist falan da yokmuş bugun regl okdum sınırlerım cok bozuk kızlarrrrr yaaaaa

AYlardır duzenli gun asırı ılışkı, ovuladyon takibi, akıntı takibı, ates olçme, ılışkıden snr uzanma, sabah dus alma, incır yeme daha napcagımı sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…