- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Saydım tam 17 defa "dedi" yazmışıngittim kiz..sadece idrarda bakti bir sey yok dedi..demeki rahimde sorun yok dedi..ultrasona her ay bakilmaz dedidaha subata spiralin cikmis dedi..sabir dedi kafaya takma dedi takinca olmuyor dedi..gunleri denk getir dedi oyle gitt dedi.. Agnus castus bir hap verdi bitkisel dedi adet duzenler dedi rahime iyi gelir dedi..daha yolun basindasiniz dedi..icin rahat etmese kocan tr de baktirsin kendini dedi sorun olmasa onda o zaman sana yardimci olurum dedi tetkiler yapariz dedi ona gore davraniriz dedi..yani anlican beklemekten caremiz yok..bakalim artik nasip kismet..
gunaydin cm..aynen oyle bu sefer basimdan savmis uyuz doktoSaydım tam 17 defa "dedi" yazmışıno nasıl doktor ya senden sadece idrar tahlilimi istedi ne saçma hormonlarına neden bakmamış çok ilginç gerçekten, bence doktorunu değiş bana biraz başından savmış gibi geldi,, herşeyin hayırlısı canım kocişin geldiği zaman herşey düzene girer merak etme
gunaydin cm evet ya bu sefer savmis basimdan..iste dedi biraz bekle daha yenisiniz bu yollda kocan tr baktirsin kendini dedi sorun olmasa o zaman benim hormonlari bakcaklarSaydım tam 17 defa "dedi" yazmışıno nasıl doktor ya senden sadece idrar tahlilimi istedi ne saçma hormonlarına neden bakmamış çok ilginç gerçekten, bence doktorunu değiş bana biraz başından savmış gibi geldi,, herşeyin hayırlısı canım kocişin geldiği zaman herşey düzene girer merak etme
Nealakaysa kocan baktırsın sorun yoksa hormonlarına bakıcak hahhha canım valla çok güldüm manyak heralde doktorgunaydin cm..aynen oyle bu sefer basimdan savmis uyuz dokto
gunaydin cm evet ya bu sefer savmis basimdan..iste dedi biraz bekle daha yenisiniz bu yollda kocan tr baktirsin kendini dedi sorun olmasa o zaman benim hormonlari bakcaklar..burda oyle canim gicik oluyom..turkiye gidim gelim ondan sonra gitcem baska doktora zaten..
Canın sağolsun tatlım bi sonraki ay inşallah üzülme hepimiz yedik o kartıEveeeeettttttttt kırmızı kartı yedim geldimBi süre sessiz kalıcam galiba
Ben bu ay soğan kürüne başlıyorum inş.Canın sağolsun tatlım bi sonraki ay inşallah üzülme hepimiz yedik o kartıamaa yılmadan yorulmadan çalışmalara tam gaz devam
Çok uygulayan var sende dene bakalım ne kaybın olucakkiBen bu ay soğan kürüne başlıyorum inş.
he ya kiz bende anlamadim gitti bu sefer ya uyuz doktor..valaha ne varsa turkiyede var burdakiler bakmiyor dogru durustNealakaysa kocan baktırsın sorun yoksa hormonlarına bakıcak hahhha canım valla çok güldüm manyak heralde doktorhormonlar zaten rutin muayenede hep tahlilde istenir amannnn ne varsa yine bizim türkiyede var
bende baslicam sogan kurunu..eskide cok yapardim cok fayda gordum kizlar..birde bebek niyetine icim bakimBen bu ay soğan kürüne başlıyorum inş.
Çok uygulayan var sende dene bakalım ne kaybın olucakki
Kardeşin pko hastasıyken kaldıysa siz hayli hayli kalırsınız ozaman canımEvet kızkardeşim polikistik over hastası soğan kürüyle hemen hamile kalmıştı.Kilo da verdiriyor hem
Kardeşin pko hastasıyken kaldıysa siz hayli hayli kalırsınız ozaman canım
Eveeeeettttttttt kırmızı kartı yedim geldimBi süre sessiz kalıcam galiba
Hay maasallah bacim,bi daha ki ay ikiz gelebilir bu performanslaAYlardır duzenli gun asırı ılışkı, ovuladyon takibi, akıntı takibı, ates olçme, ılışkıden snr uzanma, sabah dus alma, incır yeme daha napcagımı sasırdım
Fatoscum yanlış anladın aylardır gun adırı degıl sadece ovulasyondan 4 gun once ve sonra yanı o sekız gunde gun asırı hayatım ama 6 ay oldu olmuyor yaaaHay maasallah bacim,bi daha ki ay ikiz gelebilir bu performansla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?