Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hos geldin cm..bende subata cikartirdim spiralimi..bekliyoruz..demeki zamani deyilmis..hayirlisiyla artik..ins Rabim isteyenlere versin..umut kaybetmek yok..ben bugun sogan kuru basladim..gorecez artik

ya kızlar işlerim aşırı yogun hiç giremedim ya özledim sizi valla. evi taşıyorum da..eşimle de çok gerginiz iştende heran çıkabilirim öyle yani auıhdsadhaskd

ya kızlar işlerim aşırı yogun hiç giremedim ya özledim sizi valla. evi taşıyorum da..eşimle de çok gerginiz iştende heran çıkabilirim öyle yani auıhdsadhaskd

1 kaç ay sonra benimde taşınma durumum olucak çok stresli olduğunu tahmin ediyorum.Eşinle neden gerildiniz taşınma stresinden mi?

Bizde seni özledik canımcım,,kafana takma her çiftte olur öyle gerginlikler gelir geçer düzelir merak etme

ah bende bu komutları dinledim fakat olmadı rabbım vermeyınce vermıyo işte hatta sabaha kadar yat kalma dedi bana onu bile yaptım ama olmadı nasıp bakalım bu ay nolcak cicida

ah bende bu komutları dinledim fakat olmadı rabbım vermeyınce vermıyo işte hatta sabaha kadar yat kalma dedi bana onu bile yaptım ama olmadı nasıp bakalım bu ay nolcak cicida

Allah en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlısı ne ise onu nasip etsin yeni Evliliklerde uzun sürebiliyormus ben evlendiğim ilk günden itibaren hiç bir önlem almadım bu ay nasip etti Allah hem de troid hastasıyım

uzulme olminca olmuyor iste bu sipalar urastiriyor..ins olcak cm..kafaya taktimizdan olmuyor..artik bende olcaksa olur olmicaksa rabim nezaman verirse o zaman

Artık yazmayayım diyorum ama kimseyle oturup konuşamıyorum. Anlatmak ihtiyacı duyuyorum.
Yeni evliyim daha. Bir ay bile olmadı. Bu ayın ikisinden beri çocuk için yapıyoruz. geç yaşta evlenince hemen olsun dedik. Çarşamba aile hekimliğine gittim başka tahlil için gebelik içinde bakıldı. Sonuç negatif. Eşime söylememiştim çocuk içinde bakılacak diye. Süpriz yapacaktım. Bir heyecan bekledim ertesi günü ama.. akşam moralin bozuk hayırdır diye soruyor. Yine birşey demedim. Ayın ikisinden evvel adetim bitmişti. Yani yumurtlama zamanları.
Ya erken diye çıkmadı sonuç yada yok. Göğüslerimde hafif şişlik hissediyorum ama onlarda canım birşey çekdi de ondan mı öyleler nee..
Ta ilk günlerde acayip moral bozukluğu. Deli miyim neyim.. beklemek beklenti içinde olmak ne fena birşeymiş..
İnşaallah bu ayın sonunda müjdeli haberi alırım ve paylaşırım. Adetim ay sonu.
Hayırlısı..

Canım daha 1 ay bile olmamış bu telaş su stres neden?

kızlaaar bende 8 aylık evlıyım
ılk 6 ay vajınısmustum
sımdı son 2 aydır hersey yolunda dırek bebek ıcın calısıyoruz

cok ıstıyorum hamiş olmakk

allahım ısteyen herkese hepımıze nasıp etsıın

Merhaba kızlar öncelikle Allah'ım hepimizin kucağını bebişlerle doldursun bende bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum adet tarihim 26 mayıs inşallah güzel haberi alırım artık. Biz 2 yıldır normal deniyoruz olmadı bu ay ilk defa böyle denedik belki tutar.. dualarım sizlerle kızlar sizde bana dua edin

Canım iğneyi nezaman oldun? Benim adet tarihimde 27 mayıs aynıyız bende klomen+çatlatma iğnesi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…