- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Canım 14 mayıs sabah 11:00 de acilde yaptırdım :) ozaman senin iğne ovitrelle büyük ihtimal :) kaç yumurtan vardı buarada11 mayıs pazartesi günü akşam saat 20:00 de kendim yaptım canım :) sen ne zaman yaptın ?
inşallah tutar ikimizinde
Canım 14 mayıs sabah 11:00 de acilde yaptırdım :) ozaman senin iğne ovitrelle büyük ihtimal :) kaç yumurtan vardı buarada
canım daha 1 ay bile olmamıs sakin ol biraz bu kadar stres yapma kendine hayırlısınla olur insallah hamile olup olmadığını öğrenmek için biraz daha beklemen lazım hem kanda bile bu kadar erken çıkmaz o yüzden bozma moralini zaten rahimin ve bedenin kendisini hazırlaması 6 ay sürüyormus kafaya takma takınca olmuyor 2 ay uğraştık ben aman ne zaman olursa olsun dediğimde hamile kaldığımı öğrendim en son ne zaman adet olmustun ve kaç yasındasın senArtık yazmayayım diyorum ama kimseyle oturup konuşamıyorum. Anlatmak ihtiyacı duyuyorum.
Yeni evliyim daha. Bir ay bile olmadı. Bu ayın ikisinden beri çocuk için yapıyoruz. geç yaşta evlenince hemen olsun dedik. Çarşamba aile hekimliğine gittim başka tahlil için gebelik içinde bakıldı. Sonuç negatif. Eşime söylememiştim çocuk içinde bakılacak diye. Süpriz yapacaktım. Bir heyecan bekledim ertesi günü ama.. akşam moralin bozuk hayırdır diye soruyor. Yine birşey demedim. Ayın ikisinden evvel adetim bitmişti. Yani yumurtlama zamanları.
Ya erken diye çıkmadı sonuç yada yok. Göğüslerimde hafif şişlik hissediyorum ama onlarda canım birşey çekdi de ondan mı öyleler nee..
Ta ilk günlerde acayip moral bozukluğu. Deli miyim neyim.. beklemek beklenti içinde olmak ne fena birşeymiş..
İnşaallah bu ayın sonunda müjdeli haberi alırım ve paylaşırım. Adetim ay sonu.
Hayırlısı..
Canım pregnyl benim iğne,banada 3 yumurtan var ve çok güzel durumda dedi iğnenin olduğu gün dahil 3 gün ilişki dedi ve bugün son gün :) hayırlısı bakalım,senin doktor nasıl önerdiovitrille cnm evet senin ki ne?
1 tane solda var demişti dr. onu kaçırmayalım demişti. inşallah kaçırmamışızdır
bende dermoid kist var sağ yumurtalığımda birde, ona normalde ameliyat demişlerdi ama önce hamile kalırsam çok daha iyi olucak ameliyatta yumurtalığıma zarar gelebilirmiş çünkü.
Aleyküm selam canım aramıza hoşgeldin hepimizin hakkında hayırlısı stres yapmak yok Rabbim nasip edecek inşallahkızlar selamünaleyküm bende 4 ay önce maalesej kürtaj oldum şimdi tekrar basladık çalışmalar gecen ay ayın 8 inde adet oldum adetim düzensiz suan hala olmadım 13 ünde olmam lazımdı bi tarafım yine düzensizliktendir diyor bi tarafımda acaba hamile miyim diyor ilk hamileliğimde kasıklarımda batma asırı yorgunluk ve uyku hali olmustu şimdi de öyle oluyor acaba psikolojik mi diyorum ama umutlanmadan da edemiyorum 9 ay olucak 1 hafta sonra evleneli daha yeniyiz belki ama çok istiyorum aksam kandil diye sabahlara kadar dua ettim benim ve isteyen herkesin kucağını boş bırakma Rabbim diye insallah Allah ım kapısından boş çevirmemiştir.Biraz uzun oldu sanki ama içim çok dolu bebeğimin 6+3 te kalbi atmaya baslamıstı 8+2 de atmıyordu artık kalbi hala içim cayır cayır yanıyor Rabbim düşmanıma bile yasatmasın bu acıyı kim hamile kalırsa bebeğinden baska hiçbişi değerli değil unutmasın stres yapmayın hiçbirseyi hiç kimseyi kafaya takmayın ben çok taktım sonuc ortada neyse sizinde içinizi kararttım insallah en kısa zamanda sizlerde bende hamile kalıp sağsalim kucağımıza alırız çok uzun yazdım kusura bakmayın
banada yumurtan gayet güzel dedi pazartesi iğneyi vur salı ve perşembe ilişki dedi ama biz her boş anı değerlendirdik vallaCanım pregnyl benim iğne,banada 3 yumurtan var ve çok güzel durumda dedi iğnenin olduğu gün dahil 3 gün ilişki dedi ve bugün son gün :) hayırlısı bakalım,senin doktor nasıl önerdi
Beraber bekleyelim bu süreci canım :) aynı durumdayız :) bizde doktor ne dediyse onu yaptık bugünde yaparsak tam uymuş olucambanada yumurtan gayet güzel dedi pazartesi iğneyi vur salı ve perşembe ilişki dedi ama biz her boş anı değerlendirdik valla
Beraber bekleyelim bu süreci canım :) aynı durumdayız :) bizde doktor ne dediyse onu yaptık bugünde yaparsak tam uymuş olucambuarada kasık ağrın oldumu canım?
İğneyi perşembe oldum dün akşam acayip sağ kasığım ağrıdı sanırım çatladım :) o agrıyla zor çalışma yaptım hahhhah canım nedim Allah emeğimizi ziyan etmesin bu ay inşallah hamiş kalırız canımaynen kuzum bekleyelim ve güzel haberleri verelim birbirimize inşallah :)
oldu cnm ya iğneden öncede olmuştu bu ay iğneden sonrada oldu düne kadar hep ağrım vardı bugün yok sabah kalktığımda belim ağrıyordu sadece.
çok tesekkür ederim canım hoşbulduk ben dayanmadım test yaptım şimdi negatif ama o zaman neden sağ kasığımda batma var benim yaaAleyküm selam canım aramıza hoşgeldin hepimizin hakkında hayırlısı stres yapmak yok Rabbim nasip edecek inşallah
Canım kist falan mı var acaba pazartesi bi doktora gitsene hormonlarına falanda baktır Detaylı bi muayene olçok tesekkür ederim canım hoşbulduk ben dayanmadım test yaptım şimdi negatif ama o zaman neden sağ kasığımda batma var benim yaa
İğneyi perşembe oldum dün akşam acayip sağ kasığım ağrıdı sanırım çatladım :) o agrıyla zor çalışma yaptım hahhhah canım nedim Allah emeğimizi ziyan etmesin bu ay inşallah hamiş kalırız canım
Canım iğneden yaklaşık 10-12 gün sonra testte çıkıyo diyolar zaten benim adetime 11 gün kaldı aslında bu ay çok ümitliyim olacak gibi hissediyorum bakalım hayırlısı ikimizde iğneden olumlu sonuç alırız inşallah zaten sen kalırsan benden önce öğrenirsin benden önce iğne olmuşunya, canım klomen biter bitmezmi hemen iğneyi olduninşallah canım benimmm çektiğimiz ağrılara zahmetlere değsin inşallah Allah dualarımızı dileklerimizi kabul etsin :)
benim sol kasığımda bi sızlama oluyor ama çok hafif inşallah bebeğim tutunmuşdur da onun belirtileridir bunlar
Kız nerdelerdesin sen kayboldun ortadan, 16 gün geciktin hala doktora gitmedin mi sende bi acayipsin haSlm kizlarr bayagidir giremiyorum Nasilsiniz bakalım. Ben 16 gün gecti ama hala regl olamadim :-(
Yaa ben alıştım adet düzensizliklerine 25nde gidicem o zaman akadar sabırKız nerdelerdesin sen kayboldun ortadan, 16 gün geciktin hala doktora gitmedin mi sende bi acayipsin ha
Kist yok onu biliyorum yumurtalar sapitti yineKız nerdelerdesin sen kayboldun ortadan, 16 gün geciktin hala doktora gitmedin mi sende bi acayipsin ha
Canım iğneden yaklaşık 10-12 gün sonra testte çıkıyo diyolar zaten benim adetime 11 gün kaldı aslında bu ay çok ümitliyim olacak gibi hissediyorum bakalım hayırlısı ikimizde iğneden olumlu sonuç alırız inşallah zaten sen kalırsan benden önce öğrenirsin benden önce iğne olmuşunya, canım klomen biter bitmezmi hemen iğneyi oldun
Kaç zamandır niye girmiyosun nerelerdesinYaa ben alıştım adet düzensizliklerine 25nde gidicem o zaman akadar sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?