- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Benim adet sancımda çok pis geçer bacaklarım resmen çekiliyo gibi olur her ay kesin acilde serum yerim, canım adetin düzelinlimi erken olduğun oluyomuydu hiç?kasıklarım ve bacaklarım regl olucağım zaman uyuş uyuş oluyo benim sızlama gibi sabahda aynısı oldu ama sonra duş falan aldım ılık geçti gibi şu anda ama
Benim adet sancımda çok pis geçer bacaklarım resmen çekiliyo gibi olur her ay kesin acilde serum yerim, canım adetin düzelinlimi erken olduğun oluyomuydu hiç?
Canım hamile olmayı beklediğimiz için psikolojikmi acaba hissettiklerimiz offf napıcaz bilmiyorum ki şu 5 gün bi geçsebende evlenmeden önce hastanelik olmuştum 1-2 kez regl yüzünden cnm
adetim düzenli 28-29günde 1 oluyorum mutlaka bazen 1 -2 gün erken geldiği olur hayatımda 3-4 kezde geciktiği oldu geçen sene 1 hafta gecikmişti hamileyim sanmıştım
bide bu geçtiğimiz ay adetime bi kaç gün kala hsg çekildiğim için 1 hafta gecikti onun dışında hep düzenli canım
Canım hamile olmayı beklediğimiz için psikolojikmi acaba hissettiklerimiz offf napıcaz bilmiyorum ki şu 5 gün bi geçse
Ay ikimizde bu ay hamiş kalsakta bi sevinsek stres yapmaktan yoruldum artık ilk defa bu ay prolaktinimde düşük tam zamanıydı hayırlısı hakkımızda az kaldı belkide boşuna dert ediyoz tutunmuştur belkihiç bilmiyorum cnm sabahtan beri şu başlığı okuyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kac-gun-sonra-gebelik-testi-yapilir.195726/
kiminin erkenden çıkmış kiminin 20 gün sonra çıkmış hamileliği
aynı benim belirtileri yaşayanlardan regl olanda var. bakalım bizim halimiz ne olucak beklemekten başka çare yok
Dun gec saatlerde online gormustum seni ondan sordum. Ucumuzde bat ayni. Ben bu ay hic test yapmadim. Hatta haziran 1 e kdr beklemeyi dusunuyorum hayirlisi.Neoldu canım? Şimdi okudum
Ay ikimizde bu ay hamiş kalsakta bi sevinsek stres yapmaktan yoruldum artık ilk defa bu ay prolaktinimde düşük tam zamanıydı hayırlısı hakkımızda az kaldı belkide boşuna dert ediyoz tutunmuştur belki
Kapamıştım canım görmedim yazdığını, çalışmalar nasıldı umudun varmı canım?Dun gec saatlerde online gormustum seni ondan sordum. Ucumuzde bat ayni. Ben bu ay hic test yapmadim. Hatta haziran 1 e kdr beklemeyi dusunuyorum hayirlisi.
Çok hevesliyim canım ya kıyafet falan almak istiyorum onunla ilgili uğraşmak istiyorum nasibimizde varsa kırmızı kart görmeyiz yoksada Rabbimin vardır bi bildiği canım, evde 1 tane test var iğneyi alırken almıştım 5 gün geçsin olmazsa hemen beklemem yaparıminşallah öyledir kuzucumm umudumuzu kaybetmeyelim yinede o çok güzel bi duygu ve bence bebişimiz tutunduysa mutlu oluyodur oda bizim umutlanmamızla :)
Çok hevesliyim canım ya kıyafet falan almak istiyorum onunla ilgili uğraşmak istiyorum nasibimizde varsa kırmızı kart görmeyiz yoksada Rabbimin vardır bi bildiği canım, evde 1 tane test var iğneyi alırken almıştım 5 gün geçsin olmazsa hemen beklemem yaparım
Ben gecikme hiç yaşamıyorum hatta bir iki gün erken olabiliyorum oyüzden 5 gün sonra olmazsam hemen test ayyy çok merak ediyorum,eşim son gün yapamadığımız için umudu yok olumlu düşünmüyo zaten buara hamilelik konusu açılmıyo bakalım nolucakaynen beklemeden yapalım bencede cnm varsada yoksada çıksın ortaya,eşim pazartesi gidip kan testi yaptır çıkar diyip duruyo bana benden meraklı ve sabırsız valla
sabah dedim regl olucam gibi ağrım varr napalım olursan olursun üzme kendini ama git test yaptır sen pazartesi diyo belkide sende üstüne görürsün diyo çünkü üst komşum 2 ay regli devam ettiği için hamile oldğunu anlamadı 3 aya yakındı bel ağsısı şikayetiyle dra gitti hamile olduğu ortaya çıktı
bide böle bişeyde var yani napcaz bilmem
Ben gecikme hiç yaşamıyorum hatta bir iki gün erken olabiliyorum oyüzden 5 gün sonra olmazsan hemen test ayyy çok merak ediyorum,eşim son gün yapamadığımız için umudu yok olumlu düşünmüyo zaten buara hamilelik konusu açılmıyo bakalım nolucak
Galibaeğer hamileysen süpriz olucak eşine o zaman
Izmir'e dondum Agustosa kdr gorusemicez. Sat tan sonraki 8 gunde de sadece 3 kerecik calisma oldu cunku bizdede misafir vardi. Umudum yok, gecen ay cok uzuldum olmadi diye. Olursa surpriz...Kapamıştım canım görmedim yazdığını, çalışmalar nasıldı umudun varmı canım?
umuıdunu kaybetme tek sefer bile yeter rabbim ol dediyseIzmir'e dondum Agustosa kdr gorusemicez. Sat tan sonraki 8 gunde de sadece 3 kerecik calisma oldu cunku bizdede misafir vardi. Umudum yok, gecen ay cok uzuldum olmadi diye. Olursa surpriz...
Yatılı misafir bizi bitirdi yaIzmir'e dondum Agustosa kdr gorusemicez. Sat tan sonraki 8 gunde de sadece 3 kerecik calisma oldu cunku bizdede misafir vardi. Umudum yok, gecen ay cok uzuldum olmadi diye. Olursa surpriz...
Galibaama işte her zaman aa kesin hamileyim evet evet bu kez hamileyim diyip regl oluyodum :) şimdi öyle diyemiyorum çatlatma iğnesi bize biraz daha avantaj olsada bu kez oldu diye hissedemiyorum :) sen çatladığını hissetmişmiydin kuşum?
Gerçi çokta önemli değil bol bol çalışmışsınız hahhhaYok cnm ya benim iğneden öncede sonrada hep çok kasık ağrılarım oldu normalde sadece çatladığı zaman olurdu hissederdim akıntıda gelirdi bu sefer hep ağrım olduğu için kestiremedim tam ne zaman çatladığını :)
Gerçi çokta önemli değil bol bol çalışmışsınız hahhhaayy kaç saattir nasıl uykum var uyumamak için kendimi zor tutuyorum :) ama belirti olarak kabul etmiycem normalde de uykucuyum zaten
Neolucak bu halimiz bilmiyorum kivalla çalıştık ama tutmadıysada yuh dicem artıkk evliliğin ilk aylarında bile bu kadar çok haşır neşir olmamıştık ahahahbenimde akşamları erkenden uykum geliyo ya normalde gece 2ye 3e kadar oturan ben 12 olmadan uyumaya başladım bende bahar sendromuna bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?