Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Yok burç anlamında demedim kız yani hamilemşsin değilmisin içinde hangi his var

hahha yaa bilmiyorum onu sanki hamile gibi hissediyorum ama bi yandanda değilmişim gibide geliyo ne bileyimm ama ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum herşeye eşimde sanki hamileymişim gibi davranıyo ay çok komik

hahha yaa bilmiyorum onu sanki hamile gibi hissediyorum ama bi yandanda değilmişim gibide geliyo ne bileyimm ama ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum herşeye eşimde sanki hamileymişim gibi davranıyo ay çok komik
Ben hamile gibi hissetmiyorum heyecanda yok misafirim son günümü yedikten sonra böyle oldum yoksa ohooo çok pozitiftim çokkk

Ben hamile gibi hissetmiyorum heyecanda yok misafirim son günümü yedikten sonra böyle oldum yoksa ohooo çok pozitiftim çokkk

yaa evet keşke o son günde yapabilseydiniz çok iyi olurdu :d
valla biz çok iyi değerlendirdik bu sefer ama tutmuştur inşallah
eşim hala bile bi daha yumurtlayabilirmisin acaba denesek mi diyo
adama bu ay bi şevk geldi anlamadım bende normalde pek çocuk istemezdi olursa olur olmazsa olmaz boşver derdi ama bu ay resmen o da çok istedi hamile kalmamı inşallah sonucunda da mutlu oluruz. olmazsa da tabiki peşini bırakmak yok eşim bu kadar çocuk isterken napıp edip tüm yöntemleri denetmem lazım

Ayyy hiç sorma ya boşuna geçti sonrasıda olmadı kaldı öylece daha dün gittiler umudum yok oyüzden , Allah büyük vardır bi zamanı hadi ama senden umutluyum güzel haberler vericeksin bize hayırlısıyla canım

inşallah canım benim :*
belki seninde tutmuştur ama hiç belli olmaz o daha 1 ilişkiyle hamile kalanlar var sende yine doktorun önerdiği tarihte denedin zaten ilişkiden sonra bile yumurtlamış olsan spermler içerde 72 saat yaşıyomuş tutmuştur belki kuzumm :)

Beklemekten başka çare yok canım ama zaman geçmiyo ki

Bende idrara çıkınca hafif karnım ağrır gibi oldu ama hemen geçti ses yok hem daha 5 gün var erkenden olmayız sanmam, kasığın mı ağrıdı canım şuan nasıl?

kasıklarım ve bacaklarım regl olucağım zaman uyuş uyuş oluyo benim sızlama gibi sabahda aynısı oldu ama sonra duş falan aldım ılık geçti gibi şu anda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…