- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Kızlar neyin kafasını yaşıyorsunuzkiraz_cicegi Pembepanterr
Yok burç anlamında demedim kız yani hamilemisin değilmisin içinde hangi his varkova diyoranneannemin burcu balıkta teyzem gerçi farketmez aman yeterki hamile kalalımda doğsun bir an önce ahaha
Hahhhahaha canım ikimizde aynı zamanda çatlatma iğnesi olduğumuz için aslında normale göre daha fazla şans var gibi napalım işte teselliKızlar neyin kafasını yaşıyorsunuzkiraz_cicegi Pembepanterr
Yok burç anlamında demedim kız yani hamilemşsin değilmisin içinde hangi his var
Ben hamile gibi hissetmiyorum heyecanda yok misafirim son günümü yedikten sonra böyle oldum yoksa ohooo çok pozitiftim çokkkhahhayaa bilmiyorum onu sanki hamile gibi hissediyorum ama bi yandanda değilmişim gibide geliyo ne bileyimm ama ne olur ne olmaz diye dikkat ediyorum herşeye eşimde sanki hamileymişim gibi davranıyo ay çok komik
Ben hamile gibi hissetmiyorum heyecanda yok misafirim son günümü yedikten sonra böyle oldum yoksa ohooo çok pozitiftim çokkk
Ayyy hiç sorma ya boşuna geçti sonrasıda olmadı kaldı öylece daha dün gittileryaa evet keşke o son günde yapabilseydiniz çok iyi olurdu :d
valla biz çok iyi değerlendirdik bu sefer ama tutmuştur inşallah
eşim hala bile bi daha yumurtlayabilirmisin acaba denesek mi diyo
adama bu ay bi şevk geldi anlamadım bende normalde pek çocuk istemezdi olursa olur olmazsa olmaz boşver derdi ama bu ay resmen o da çok istedi hamile kalmamı inşallah sonucunda da mutlu oluruz. olmazsa da tabiki peşini bırakmak yok eşim bu kadar çocuk isterken napıp edip tüm yöntemleri denetmem lazım
inşallah canım benim :*Ayyy hiç sorma ya boşuna geçti sonrasıda olmadı kaldı öylece daha dün gittilerumudum yok oyüzden , Allah büyük vardır bi zamanı hadi ama senden umutluyum güzel haberler vericeksin bize hayırlısıyla canım
Beklemekten başka çare yok canım ama zaman geçmiyo kiinşallah canım benim :*
belki seninde tutmuştur ama hiç belli olmaz o daha 1 ilişkiyle hamile kalanlar var sende yine doktorun önerdiği tarihte denedin zaten ilişkiden sonra bile yumurtlamış olsan spermler içerde 72 saat yaşıyomuş tutmuştur belki kuzumm :)
aynen tatlımmBeklemekten başka çare yok canım ama zaman geçmiyo ki
Ayyy çok gerginim bugün saçma sapan şeylere agladımaynen tatlımmneyse bugünde bitti sayılır kaldı 5
Ayyy çok gerginim bugün saçma sapan şeylere agladımkendi kendime konuşup sinir yaptım iyimi
Canım ben regl yakınkende çok gergin oluyorum sinir küpüne dönüşüp ağlıyorum istem dışıkıyamam kızz neden ağlıyorsunn
hamilelerde böyle herşeye alınıp ağlarlar bak buda bi belirti olabilir belirtim yok diyosun bidee
neyse bakalım hangisi çıkcak regl mi bebek miCanım ben regl yakınkende çok gergin oluyorum sinir küpüne dönüşüp ağlıyorum istem dışı
Aynen canımneyse bakalım hangisi çıkcak regl mi bebek mi
Bu sabah aynı regl olucakmışım gibi ağrılarla uyandım cnm yaAynen canım
Bende idrara çıkınca hafif karnım ağrır gibi oldu ama hemen geçti ses yok hem daha 5 gün var erkenden olmayız sanmam, kasığın mı ağrıdı canım şuan nasıl?Bu sabah aynı regl olucakmışım gibi ağrılarla uyandım cnm ya
Neoldu canım? Şimdi okudumPembePanter uyumadinmi sen ?
Bende idrara çıkınca hafif karnım ağrır gibi oldu ama hemen geçti ses yok hem daha 5 gün var erkenden olmayız sanmam, kasığın mı ağrıdı canım şuan nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?