Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Neolucak bu halimiz bilmiyorum ki ama itiraf edim regl olursam çook fazla koyacak her nekadar hamile degilimdir desemde beklenti var off yine çok üzülürüm ya

Aynen bende çok üzülücem cnm ve direk aşılamaya geçicem o da tutmazsa tüp bebek bile deneyebilirim dr'um çok acele ediyosun diyo ama yaş olmuş 30.. 31 e gircem hatta yaz sonu. Hiç göstermiyorum gerçi ama daha neyi bekliycem ki 28de hemen tutar diye düşünmüştüm öyle değilmiş o işler gördük :)

Hiç kolay değilmiş canım boşuna okadar yıl korunmuşuz ancak olurdu bu zamana etrafta hep tavuk gibi çıkaranlar olunca bende kolay sanmıştım ama uğraştırıyo özellikle bu dönem regl tarihine çok yakın olunca daha bi stresli oluyo, aşılama nasıl oluyo hiç araştırmadım hiç fikrim yok doğrusu

Aynen canım ya korunmayaymışız keşkede nerden bilelim böyle olucağını :))
aşılamada da yine ilaç içip çatlatma iğnesi vuruyolar yada direk iğneyle de oluyomuş sonra eşimden sperm alıcaklar onları laboratuvar ortamında iyilerini seçip yıkama diye bi işlemden geçirip benim yumurtamın çatladığı anda bana enjekte edicekler rahmime ve tutmasını bekliycez yine :)) bizim beceremediğimizi onlar yapcaklar yani ama onunda tutmama ihtimalide varmış tabiki :d bi tanıdığımın 3. Aşılamasında tuttu mesela şimdi hamile 7. Ayında :)

Ay öylede zor olur enjekte falan :) inşallah gerek kalmaz çok heyecanlıyım kız 4 günümüz kaldı akşam yürüyüş yaptık eşime dedimki çok halsizim uykum var hamilemiyim acaba diyip güldüm :) yok canım ya doğru düzgün yapamadık ki diyo onun hiiçç umudu yok bende yine az çok belki var

Zor ama napim böyle her ay deneyip negatifi görmektense onda yine daha fazla avantaj var tutar belki :)
Inşallah cnm ya sende bende hamileyizdir inşallah ve bu sefer yüzümüz güler belki...
Bende de o ilk dediğim belirtiler hepsi gitti sanki bi dün regl olcakmışım gibi ağrı oldu bugün yok sadece göğüslerim çok hassas bide benimde çok uykum geliyo ve akşamları normalde yatarken terlerdim şimdi Üşüyorum ama belki üşütmüşde olabilirim çok dondurma yedim bu aralar :))

Hiç bi belirti yok gögüslerim falanda normal sadece halsizlik ve uykum geliyo hemen onuda zaten belirtiden saymıyorum, acaba Önce reglimi oluruz yoksa olmadan test yapıp morarırmıyız yada test çift çizgiyi gösterip havalara uçarmıyız ne dersin

havalara uçmak istiyorummm umudum o yönde ama morarma ihtimalide var tabi
bence hamile değilsem bile kesin gecikcek adetim ne zaman çok umutlu beklesem gecikiyo adetim sinir oluyorum değilsem hemencik gelse bari

havalara uçmak istiyorummm umudum o yönde ama morarma ihtimalide var tabi
bence hamile değilsem bile kesin gecikcek adetim ne zaman çok umutlu beklesem gecikiyo adetim sinir oluyorum değilsem hemencik gelse bari
Çatlatma iğneside bazen geciktirebiliyo diye biliyorum gerçi benim diğer seferde vaktinde gelmişti kırmızlar bende olursam yine gecikmeden olurum herzaman ki gibi ıyyy şaka maka zaman azaldı iyice stres bastı kız

Çatlatma iğneside bazen geciktirebiliyo diye biliyorum gerçi benim diğer seferde vaktinde gelmişti kırmızlar bende olursam yine gecikmeden olurum herzaman ki gibi ıyyy şaka maka zaman azaldı iyice stres bastı kız

sorma ya beni de bastı valla stresler inşallah tutmuştur Allah'ım nolurrr

bende bu ay başladım çalışmalara canım.hapı bıraktım bakalım hayırlısı yumurtlama günümü bekliyorum

Ayy canım inşallah ya nerdeyse test yapıcam zor tutuyorum kendimi çok erken ama sabredemiyorum dayanamıyorum ki

bendee öyle valla annem geldi bugün dedim test yaptırsam mı çok erken regl gününden bile sonrasını bekle diyo dedim nasıl sabretcem anne yaa

bende bu ay başladım çalışmalara canım.hapı bıraktım bakalım hayırlısı yumurtlama günümü bekliyorum

merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
inşallah senin bebişin çok bekletmezde hemencik hamile kalırsın ^^

İnşallah tatlım sende varmı değişik bişey şuan :)

valla değişiklik mi farkında değilim ama şey oluyor cnm.
aslında dikkat ediyorum hareketlerime falan ne olur ne olmaz diye ama hep mutfaktaki dolaplarım yüksek biraz tabak bardak almak için hep uzanıyorum unutup bu aralar uzandığımda hep kasığımda acıma hissediyorum ve bi daha uzanmıycam diyip yine unutup uzanıyorum yine kendi kendime sinir oldum artık vallahi bebek varsa haşat oldu çocuk içimde sende dikkat ediyormusun hareketlerine falan cnm :)

Çok dikkat ettiğim söylenemez aklıma gelmiyoki canım :) dediğin gibi unuturuyorum bende hem o psikolojiye bu ay giremedim belki ondanda kaynaklanabilir sanırım pozitifi görmeden hareketlerime dikkat edemicem

Bizim topicteki hatunlar nereye kayboldunuz insan biraz destek olur motive eder ne hayırsız çıktınız siz ya
burdayizzzz kiz..calisiyoruz fazla giremiyorum...ama takipteyim sizden haberler bekliyorum..bende adet gunu bekliyorum..ama gecen mayis 4 de bir bucuk gun gordum ya sadece..bu aralar karnim bir sertlik var..hele wc gitmeden sanki tas gibi oluyor..icinde kipir kipir bazen bir seyler oluyor anlamadim gitti valaha..bu hafta bir kadin doktora gidim de gitmeden once bir baktircam..sogan kuru de 3 gun kaldi bitti sonra..kuru incir de yiyorum..ins sizden guzel haberler gelir motive olursunuz banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…