Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Valla pek bişey yok bende de şu an ya cnm beklemedeyim işte :) ama sabah eşimi ile uğurlamak için kalktığımda bi baş dönmem oldu gözüm karardı sanki böyle azcık durunca geçti. Bugünde balkonlarımı kapattırıyorum ustalar var evde onlarla ilgilenirken zaman çabuk geçicek inşallah. Benim normalde kullandığım programa göre yarın adet olmam lazım ama bakalım gelmezse 27sinde bi test yaparım :) sende 27demi yapcan 28de mi

Canım 27sine kadar olmazsam zaten hemen test yaparım çünkü şuan böyle nasıl diyim adet olucakmış gibi hissediyorum benim programa göre biri 27 bi 28 diyo ama işte ben gününden öncede olabiliyorum dayanabilecekmi benimkiler hayırlısı napim canım ya stres stres bunaldım

Stres yapma kuzum olursa olur Allah'ın izniyle.. bu kadar kendimizi sıkmak stres yapmakta iyi değil..

Stres yapma kuzum olursa olur Allah'ın izniyle.. bu kadar kendimizi sıkmak stres yapmakta iyi değil..
Allah büyük canım ol derse olur olmazsada yapacak bişey yok işte ama yinede elinde olmadan insan strese giriyo çok karmaşık şeyler hissediyorum adet oluyorum gibi oluyo bi bakıyosun geri kayboluyo falan filan acayip şeyler

Anlıyorum seni tatlım bende henüz yok adet olcakmışım gibi belirti ama bazen benim de giç belirtisizde gelebiliyor. Her ay türlü türlü hallerimiz var o yüzden kafamız bu kadar karışık oluyo zaten

Anlıyorum seni tatlım bende henüz yok adet olcakmışım gibi belirti ama bazen benim de giç belirtisizde gelebiliyor. Her ay türlü türlü hallerimiz var o yüzden kafamız bu kadar karışık oluyo zaten
Kist oluşurda oyüzden gecikirsek ve kendimizi hamiş zannedersek o daha çok koyar inşallah öyle olmaz

Kist oluşurda oyüzden gecikirsek ve kendimizi hamiş zannedersek o daha çok koyar inşallah öyle olmaz
Bende zaten dermoid kist var cnm bi tanede başka kist olursa öleyim yani ben bebek isterken neler geliyo başımıza
eşim bugün kan testi yaptır çıkar diyo ama ben bekleme taraftarıyım nedense

Bende zaten dermoid kist var cnm bi tanede başka kist olursa öleyim yani ben bebek isterken neler geliyo başımıza
eşim bugün kan testi yaptır çıkar diyo ama ben bekleme taraftarıyım nedense
Benimde kan testi yaptırmak geldi bugün aklıma ama karmaşık hissettiğim için bekliycem,eşinde maşallah her şeyi biliyo bilinçli

Benimde kan testi yaptırmak geldi bugün aklıma ama karmaşık hissettiğim için bekliycem,eşinde maşallah her şeyi biliyo bilinçli
Çok çok herşeyi bilir maşallah çok araştırır her konuyu

Ya bütün günler geçti sanki bu 1-2 gün geçmiycek gibi ne sinir bozucu :))

Ne güzel işte maşallah taktir ettim eşini canım cidden geçmiyo ya nolucaksa olsada artık ögrensek rahatlasak

Valla cnm yaa.. eğer regl olursamda 2 yada 3. Gününe yine randevu almam lazım bide o var pff :/ inşallah hamiş olarak gideriz doktorlarımıza cnm yaa o kadar çok istiyorum ki bu ay belkide şu an hamileyim diye düşünüp içimi garip bi sevinç kaplıyo

Ayyy canım inşallah keseyi görmeye gideriz doktorumuza sonrada kalp atışlarını dinlemek için gideriz canım ya bende çok istiyorum dur bakalım Allah büyük yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aslında hasta olucam hissim gelip gitmese bende ara ara hamiş gibi hissediyorum gece gögüs uçlarım agrıyodu dedim tamam ya strese girmim hamileyim ben dedim elbet 2 günde geçer be canım önemli olan adetin gelmemesi inşallaaahhhhhhhh

Inşallah kuzum ama bence adet olursak bile test yapalım ya benim hem kuzenim hem üst komşum üstüne gördüler 2 3 ay öyle olursa diye ondanda korkuyorum :)

Aman herkes farklı söylüyo zaten :) canım buarada sık idrara çıkıyorum çok çabuk acıkıyorum
Ay bende çok acıkıyorum cnm ya sabah tost yapıp yemiştim 10da arada üstüne kiraz yedim şimdi yine acıktım az pilav vardı akşamdan onu yedim ısıtıp midem kazınıyo resmen azcık yemeden durayım diyorum duramıyorum resmen 2 kilo aldım iğneden sonra çok acıkmaktan of hamile de değilsem boşu boşuna almış olcam kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…