- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Noldu canım neden değerlendiremediniz hayırlısı inşallah hiçmi çalışma olmadıYumurtlama gününü bu ayda değerlendiremedik,demek oluyor ki bu ayda olmayacak
Canım şuanda bişey yok dün çok hafif pembemsi bi leke görür gibi ettim ama kayboldu ay dalgamı geçiyo napıyohenüz yıkılmadım ayaktayım dur bakalım 2 gün daha sabredebilekmi korkudan bayılcam ya sende ne var ne yok
Canım 27sine kadar olmazsam zaten hemen test yaparım çünkü şuan böyle nasıl diyim adet olucakmış gibi hissediyorumValla pek bişey yok bende de şu an ya cnm beklemedeyim işte :) ama sabah eşimi ile uğurlamak için kalktığımda bi baş dönmem oldu gözüm karardı sanki böyle azcık durunca geçti. Bugünde balkonlarımı kapattırıyorum ustalar var evde onlarla ilgilenirken zaman çabuk geçicek inşallah. Benim normalde kullandığım programa göre yarın adet olmam lazım ama bakalım gelmezse 27sinde bi test yaparım :) sende 27demi yapcan 28de mi
Canım 27sine kadar olmazsam zaten hemen test yaparım çünkü şuan böyle nasıl diyim adet olucakmış gibi hissediyorumbenim programa göre biri 27 bi 28 diyo ama işte ben gününden öncede olabiliyorum dayanabilecekmi benimkiler hayırlısı napim canım ya stres stres bunaldım
Allah büyük canım ol derse olur olmazsada yapacak bişey yok işte ama yinede elinde olmadan insan strese giriyo çok karmaşık şeyler hissediyorum adet oluyorum gibi oluyo bi bakıyosun geri kayboluyo falan filan acayip şeylerStres yapma kuzum olursa olur Allah'ın izniyle.. bu kadar kendimizi sıkmak stres yapmakta iyi değil..
Anlıyorum seni tatlım bende henüz yok adet olcakmışım gibi belirti ama bazen benim de giç belirtisizde gelebiliyor. Her ay türlü türlü hallerimiz var o yüzden kafamız bu kadar karışık oluyo zatenAllah büyük canım ol derse olur olmazsada yapacak bişey yok işte ama yinede elinde olmadan insan strese giriyo çok karmaşık şeyler hissediyorum adet oluyorum gibi oluyo bi bakıyosun geri kayboluyo falan filan acayip şeyler
Kist oluşurda oyüzden gecikirsek ve kendimizi hamiş zannedersek o daha çok koyar inşallah öyle olmazAnlıyorum seni tatlım bende henüz yok adet olcakmışım gibi belirti ama bazen benim de giç belirtisizde gelebiliyor. Her ay türlü türlü hallerimiz var o yüzden kafamız bu kadar karışık oluyo zaten
Bende zaten dermoid kist var cnm bi tanede başka kist olursa öleyim yani ben bebek isterken neler geliyo başımızaKist oluşurda oyüzden gecikirsek ve kendimizi hamiş zannedersek o daha çok koyar inşallah öyle olmaz
Benimde kan testi yaptırmak geldi bugün aklıma ama karmaşık hissettiğim için bekliycem,eşinde maşallah her şeyi biliyo bilinçliBende zaten dermoid kist var cnm bi tanede başka kist olursa öleyim yani ben bebek isterken neler geliyo başımıza
eşim bugün kan testi yaptır çıkar diyo ama ben bekleme taraftarıyım nedense
Çok çok herşeyi bilir maşallah çok araştırır her konuyuBenimde kan testi yaptırmak geldi bugün aklıma ama karmaşık hissettiğim için bekliycem,eşinde maşallah her şeyi biliyo bilinçli
Ne güzel işte maşallah taktir ettim eşiniÇok çok herşeyi bilir maşallah çok araştırır her konuyu
Ya bütün günler geçti sanki bu 1-2 gün geçmiycek gibi ne sinir bozucu :))
Ne güzel işte maşallah taktir ettim eşinicanım cidden geçmiyo ya nolucaksa olsada artık ögrensek rahatlasak
Ayyy canım inşallah keseyi görmeye gideriz doktorumuza sonrada kalp atışlarını dinlemek için gideriz canım ya bende çok istiyorum dur bakalım Allah büyük yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aslında hasta olucam hissim gelip gitmese bende ara ara hamiş gibi hissediyorum gece gögüs uçlarım agrıyodu dedim tamam ya strese girmim hamileyim ben dedimValla cnm yaa.. eğer regl olursamda 2 yada 3. Gününe yine randevu almam lazım bide o var pff :/ inşallah hamiş olarak gideriz doktorlarımıza cnm yaa o kadar çok istiyorum ki bu ay belkide şu an hamileyim diye düşünüp içimi garip bi sevinç kaplıyo
Ayyy canım inşallah keseyi görmeye gideriz doktorumuza sonrada kalp atışlarını dinlemek için gideriz canım ya bende çok istiyorum dur bakalım Allah büyük yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aslında hasta olucam hissim gelip gitmese bende ara ara hamiş gibi hissediyorum gece gögüs uçlarım agrıyodu dedim tamam ya strese girmim hamileyim ben dedimelbet 2 günde geçer be canım önemli olan adetin gelmemesi inşallaaahhhhhhhh
Canım belki eşinin başka sorunları vardır üzülme hayırlısı olsun sinirlenme sakin ol birazPembepanterr Sonuca gidemedik diyim küstüm zaten eşimle Hem bebek diye deliriyo hemde töbe yarabbim yaaa yazmıcam gerisini
Zaten öyle olsa adet kanamasından farklı oluyomuş dikkatimizi çeker heralde canımInşallah kuzum ama bence adet olursak bile test yapalım ya benim hem kuzenim hem üst komşum üstüne gördüler 2 3 ay öyle olursa diye ondanda korkuyorum :)
Zaten öyle olsa adet kanamasından farklı oluyomuş dikkatimizi çeker heralde canım
Aman herkes farklı söylüyo zaten :) canım buarada sık idrara çıkıyorum çok çabuk acıkıyorumNe bileyim ya normal adet olduk diyo bizimkiler anlamadım bende
Ay bende çok acıkıyorum cnm ya sabah tost yapıp yemiştim 10da arada üstüne kiraz yedim şimdi yine acıktım az pilav vardı akşamdan onu yedim ısıtıpAman herkes farklı söylüyo zaten :) canım buarada sık idrara çıkıyorum çok çabuk acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?