- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Burdaki herkes anne olmak için can atan hatunlardan oluşuyo canım malesefsaol canim allah razi olsun yanlis yere yazdim sanirim :)
Burdaki herkes anne olmak için can atan hatunlardan oluşuyo canım malesef
rabbim en yakin zamand hepinize hayirli ve saglikli evlatlarin mujdesini almayi nasip etsin insallah canim
rabbim en yakin zamanda mujdeli haberler almayi nasip etsin hepinize insallahrabbim en yakin za
Amin canım sen hamilesin duan kabul olur Allah razı olsunrabbim en yakin zamanda mujdeli haberler almayi nasip etsin hepinize insallah
yok cnm ya kötü değildir adı üstünde basit işte :dBende ne haldeyim bilmiyorum cnm ya. Acaba yerlesme kanamask mi dedim umutlu gittim ama basit kist diyince cok moralim bozuldu ne oldugunuda anlamadim.basit kist kötü bsey mi.doktor yumurtan catlamadigi icin kiste cevirmis dedi.hersey allahtan.insallah bir an once hepimiz hamile kaliriz sağlıkla
rabbim en yakin zamanda mujdeli haberler almayi nasip etsin hepinize insallah
hadi hayırlısı benimde 13 gün var bakalım kim kimi gecicek ama ben adet olucakmışım gibi geliyor bana bu aydaBata son 10 hatta saat itibariyle son 9,etrafa belli etmesem de çok heyecanlıyımmmmmm
İnşallah amin canim. Basit masit ama kist işteyok cnm ya kötü değildir adı üstünde basit işte :d
bende de dermoid kist var 4 dr ameliyat dedi son gittiğim prof Bülent Traş sakın ameliyat olma senin çocuğun olur bu kisti aldırırsan eğer yumurtalığına zarar gelir dedi bende deniyorum sırayla herşeyi işte bu ay klomen denedik eğer tutmadıysa önümüzdeki ay aşılama yaptırıcam. Eninde sonunda bizde o güzel duyguyu tadıcaz inşallah canım sakın üzme kendini herşeyin başı moralini yüksek tutmaktan geçiyor bence :)
kiraz_cicegi Pembepanterr O ordulu gelin elin purplebliss kızlar hami olursanız biyere kaybolmayın burda beklıyelim doğumlarımızı
aminn hepimizie kuzummm :)İnşallah amin canim. Basit masit ama kist işteAllah şifa versin canim. Doktorda cok onemli.
Allah nasip ettiği sürece ölmez sağ kalırsam bu topicteyim canım hep birlikteyizkiraz_cicegi Pembepanterr O ordulu gelin elin purplebliss kızlar hami olursanız biyere kaybolmayın burda beklıyelim doğumlarımızı
İnşallah heyecanın boşa çıkmaz canımBata son 10 hatta saat itibariyle son 9,etrafa belli etmesem de çok heyecanlıyımmmmmm
Allah nasip ettiği sürece ölmez sağ kalırsam bu topicteyim canım hep birlikteyiz
Kızlar eşim bir doktora daha gorunmemi istiyor.istanbulda da bildiğim bir doktor var ablamlar falan da gitmişler muayeneye dr. nevin şen çoban. Bilen duyan var mı. Testlerimi aldıktan sonra bi de ona gösteriyim diyorun hatta randevu aldim.iyi mi yapiyorum kiaminn hepimizie kuzummm :)
kesinlikle tatlımmm en önemlisi dr bence
Kızlar eşim bir doktora daha gorunmemi istiyor.istanbulda da bildiğim bir doktor var ablamlar falan da gitmişler muayeneye dr. nevin şen çoban. Bilen duyan var mı. Testlerimi aldıktan sonra bi de ona gösteriyim diyorun hatta randevu aldim.iyi mi yapiyorum ki
Ablamda ilk bebeğe hamile kalmayıncaya ona gitmiş kalmış ben bi gideyim buraya yazarim bakalim o ne diyecek. Iyi bir doktormusiyi yapıyorsun tabi cnm bende kist çıktığında tam 5 dr'a gittim hepsinden farklı görüşlerde alabilmek için. dediğin doktoru tanımıyorum ama ablanlar ne diyolar iyi ve işinin ehli bi doktorsa git bence cnm iyi yapmışsın randevu almakla
Senin ne kisti dediler canimiyi yapıyorsun tabi cnm bende kist çıktığında tam 5 dr'a gittim hepsinden farklı görüşlerde alabilmek için. dediğin doktoru tanımıyorum ama ablanlar ne diyolar iyi ve işinin ehli bi doktorsa git bence cnm iyi yapmışsın randevu almakla
Ay inşallah yanıltıcı ağrıdır geri geçer inşallahhcnm ağrılarım başladı benim yine ya adet olcakmışım gibi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?