Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Ya testlerin yanılma payı evet olabiliyor maalesef ama Awox çoğu kişiyi yanıltmadı beni de dahil o yüzden
Benimde işte başta onda çıkmayıp sonra çıkınca bide leke gelince çok umutlanmistim bu sefer ilk defa bukadar yıkıldım bilmiyorum ya

Aminnn nasıl mutlu oldum dedim ben. Hissediyorum diye ama valla doğru çıktı

Ya i
Hayır hayır olumsuz düşünme testi bi atsana bakalım
Ya işte fotoğraf yükleyemiyorum kii ama anlatiyim öyle ince ve silik bir çizgi değil c çizgisi kadar kalın ama ondan bi tık daha açık renkte. Direkt ikinci kalın pembe çizgi görünüyor diğeri ladsr bordo değil sadece rengi

Ayy bütün modum düştü gerçekten bu kadar sevindikten sonra kanda negatif görürsem

Hangi kanama acaba bende de bugün lekelenme oldu da
Adetime 4 gün kala parmak ucum kadar koyu pas renginde kahverengi lekem olmuştu canım devamı da gelmedi batımdan bir gün önce de negatifti testim bugün gecikmemin 3.günüü

Sende iyi ki varsin kuzum sağlıkla kucağına al
Ayy bir yıldır neredeyse burayı takip ediyorum neler araştırmadım neler okumadım ki. Hep diyordum birgün burda bana da böyle şeyler söylenir mi bende hamileyim diyebilecek miyim diyordum Kurban olduğum Rabbimden umut kesilmez gerçekten ne zaman doğru zamansa o zaman oluyor . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Bizde sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah. Bu ayın 19u yıldönümümüz daha ağustosa girmeden hep içimdeydi o kadar istiyordum ki eşime vereceğim hediye bebeğimiz olsun. Çok şükür bin şükür nasip etti Rabbim

Allahımmm umutlanmalı mıyım 8 gün varmış benim de
Ne renkti nasıl bişeydi. Ben şuan yalancı pozitif mi diye korkuya girdim. Hastaneye de gidemiyorum eşim kahvaltıya gelecek yetişemeyebilirim ona. Gelip gitsin öyle gidip kan vericem. Süroriz yapmak istiyorum ona

Mutluluğun daim olsun canım ben bu ay hepimiz için güzel oldu çok şükür inşallah sağlıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…