E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
mirmirmirmir ben tembel olanlardanim hicbirsey yapmadim dersem yalan olmaz acaba birseylere baslasam mi diye düsünüyorum. Hayit otu tabletleri satiliyor belki onlardan alirim :sm_confused:
tablet olark almaktansa otunu almk daha yarralı bence.cunku onu tablet halıne getirirken muhakkak koruyucu madde kullanıyorla otunu al istersen
bende bel altına yastık koy ayakları tavana dik bel fıtığı oldum çıktım. doktora git smir testi yaptır bi dolu para saç ilk gitmeme hemen nasıl gördüyse yumurtlama zayıf dedi müneccim ya herkes 4-5 kez gider ovulasyon günü dr yine anlamaz be bir gidişte dr anladı.şimdide kuru incir suyu içiyorum yumurtlama için iyiymiş oooo ne bilim işte daha çok denerim bu gidişle
ahha ahha denemediğm bi b.....k kalmadı herjkes gibi ayak dikmek incir yemek adaçayı yağı hamam soğan suyu ısırgan otu papatya çayı adaçay karışım macun çörek otu bal karışımı bel çektrme oruç tutma bi hafta şimdide meryem duası orucunu tutuyorum gül dalına bebek yapma asma 500 kulfüallahat okuyop 500 zeytin yaprağına denize atma üzerimde beşmele dua yazıp taşım ha bunu bi arkadaşım yaptı onun oldu tabi rabbim verdi dileklerde bulunma dualar okutma bi kaçtane daha yapıcağım plan var ama bi tanesi biraz iğrenç arkadaşımın annesi söledi arkadaşım hemen olmamış oda sarımsağı iyce dövüp tülbente koyup hazneye yerleştr akşamda eşinle ol dio bilmem kokusu nasıl olcak şimdide yağmur suyuna dua var ama yağmur yok kıset ben elimden geleni yapıyorum rabbim versin herkesede
klomen
yumurta takibi
adacayi
adacayi yagi
zemzem suyu icmek
bal,polen karisimi
süt buharina oturmak
rahim filmi
keciboynuzu (esim yiyor)
amuda kalkmak
sol tarafa (sadece sol tüpüm islev sahibi) kivrilip yatmak
41 gün ya halik ya bari ya musavvir 741 defa cektik
ayat-i hirz okudum bir hafta
vs
vs
vs
sonuc: hamile degilim. uzayli oldugumu düsünmeye basladim. dünyalilara etki eden seyler bende ise yaramiyor.
üüzlme üzülme bı uzaylı sen değilsin bizde varız hehe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?