Hamile kalmak için yaptıgımz ilğinç şeyler neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende su an balli tarcin ve yogurt uclusunu karistirarak hergun yiyorum...ha birde kafaya takmiyorum artik...bir ara taktim adetim ilk kez 15 gun gecikmisti...normalde 28 gunde bir oluyorum...o ay doktorum stresi tavan yaptigimi soylemisti..sonradan biraktim takmayi zaten su an hamilelikten once vurulmasi gereken gecirmeyenler icin su cicegi asisi vuruldum ve bu asi vurulunca 3 ay gebelik yasak...bende bu surecte bir arkadastan duydugum ve iyi geldigi soylenilen bal tarcin ve yorut uclusunu her gun bir kase olarak tuketiyorum..bu arada basarili bir konu...umutsuzluga yer olmasin temennisiyle..sevgiler..

senağlamacanım benim haklısın gerçekten bizim kafada sorun var eşimde hep öyle der bana takıntılısın biraz rahat ol zamanı gelince olur der ama nerde bende o kafa düşünmeden olmuyor malesef hayırlısı inşallah olurkaydirigubbakcemile5

her fırsatta söylüyorum paylaşıyorum

bakın kızlar inanınki bende sizler gibi çok takardım.. aman yumurtlama günü yok adet mi hamilelik belirtilerimi,yok sperm rahime gittimi... vs vs hepimizin bildiği yaptığı şeyler... her ay her ay düşünür dururdum yaaa inanın kafayı sıyırmıştım

sonra herkes rahat ol rahat ol diyor ya bende bir gün kafama koydum ne yapıp edip stres yapmıcam rahat olacam dedim..

turizm acentasında çalışıyorum,işlerim yoğun geçiyor normalde yani iş saatinde işle meşgul olmaya özen gösterdim,arta kalan zamanlarda kendime uğraş aradım ehliyetim yoktu kursa gittim,direksiyon dersleri çok zevkliydi kendimi kaptırdım ona..hiç hamilelikle ilgili şeyler düşünmemeye başladım inanin ki.. her zaman yumurtlama tarihlerinde illaki ilişkiye girerken .. hatta o ay hiç takvim tutmadım 2 veya 3 güne bir canımız ne zaman isterse,çozuyk olsun diye değil kendimiz istediğimiz içim ilişkiye girdik hep..

sonra adet günüm geldiiii,göğüslerimde her aydan farklı bir büyüme ve acı vardı..adet günümde oylesine test yaptım pozitif hemen kan testi oda pozitif vee sonuç hamileyimm

şuan 2,5 yalık hamileyim

ve inanınki gerçekten rahat olmak lazım,sizlere tavsiyem,kendinizi bu düşünceden uzaklaştıracak uğraşlar bulun ve kafanızı başka şeylerle meşgul edin ve hiç olumsuz şeyler süşünmeyin

allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere versin

arkadaşlar benimde yazacaklarım var biz uğraşmadık uğraşmayacağızda bir süre ama bildiklerimden tavsiyem bol bol balık ve yanında yeşillik ağırlıklı beslenin.mesela yumurtlama haftasının nerdeyse hergünü yiyin.birde eşiniz için JUMBO KARıDES.yesin bakalım 1 kg.acayip ağır ve afrodizyak.bizim bi arkadaş 3 sene uğraştı tatilde çocuk 1 kg.a yakın jumbo yemiş daha o gece hamiş kaldı.yazlık bölgelerde olanlar bilirler istiridye de yiyebilirsiniz.zaten 3 ten fazla yenmiyor.ama kızlar bunları eşiniz yiyecek hücre kalitesi için.birde kızlar ilişkiden sonra hiç kalkmadan bacaklarınızı yukarı kaldırıp bir yere dayayıp bir süre öle yatıyormusunuz????

aynen bacım takmamak mümkün değil ama elimizden geleni yapacaz...

ALLAH hepimize nasip etsin inşallah bende sizdenim yani ama daha yeniyim bu durumda martın 4ünde başladık nasip kısmet meselesi daha yeni ama bende belime yastık koyup bekliyorum hepimiz için dua ediyorum tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere :Saruboceq:

canım nisan yağmurunu nasıl içtinn kaç gün ve ne şekilde banada haber ver bilgi işte anla beni

canım yagmur suyunu 7gun sabh akşam aç karnına içtik eşimde bnde sonra 7gunden sonra duası var onu okuyup ılişkiye giriyosun ama bız 7gun içitk ya oradada da ilşki yaptıkyani

10 ar kılomu???

msjları tektek okuyamdım arkadşalr vaktımoldukca okuyp yprumyazıcam hepınıze tsk edrim..

5gun gectı kırmızılar gelmedıler buay oldu galıba adet gunumde testyaptım negatıf çıktı am aregl de olmadım bırazçı umıtlenmeye başladım

ben tarçın+bal+çörekotu karışımını yedi
soğan suyu içtim
incir suyu içtim
böğürtlen kökü içtim eşime de içirdim
eşime keçiboynuzu içirdim
ayaklarımı kaldırıyorum.
safran yedim
belime yakı yapıştırdım

adetime 5 gün kaldı ama her zamankinden farklı bir belirti hissetmiyorum.20 aydır ugraşıyoruz çocuk için

canım kurandaki o sureler neler yazarsan sevinirim hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün işallah

Anlamlarıyla birlikte inanarak, samimi bir şekilde okuduğum ve daha okuduğum o ay da Rabbimin mucizesini gösterdiği şifalı ayetler;

SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO

3..................................A_li imran........................35-36

3..................................A_li imran........................38-40

7..................................A'raf.......... ......................189-190

15................................Hicr............ .....................53-56

19................................Meryem.......... .................9-10

28................................Kasas........... ..................12-13

35................................Fatır........... .....................11

37................................Saffat.......... .....................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)

41................................Fussilet........ ...................47

42................................Şura............ ...................49-50

51................................Zariyat......... ...................29-30

arkadaşlar vakit buldukça bu ayetleri okumaya çalışın eğer kuran bilmiyısanız türkçesini okuyun bi de kafanıza takmamaya çalışın.. Allah mutlaka dualarınızın karşılığını verecektir..

sağol canım allah razı olsun rabbim tamamına erdirir işallah

canım ever ya bizim kafada var inşallah en kısa zamanda bizimde olur rabbim seninde bebşini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere:CüvCüv:

sagol canım Allah gonlune gore versın
:Saruboceq:

canım bu sureleri kaçar defa okuyacağız günde rabbim tez zaman bizlerede veriri inşallah

merhaba kızlar

ben meleğimi gelsin diye 2 , 5 yıl bekledim.gonaphene ve pregnyl tedaviside uygulandı ama sonuç vermedi.2 kilo süt 1 kilo arpa ve maydanozu kaynatıp adetimin 5. güünden itibaren üzerine oturdum.3 gece boyunca oturdum ve eşimle ilişkiye girdik.o ay hamiş kaldım rabbim öle istedi ama tedavide vesile tabi içinizi inandırmak gerekiyo.şuan 30 haftalık hamileyim ve darısı tüm isteyenlerin hasretini çekenlerin başına

Arkadaşlar ben çok şükür bebek sahibiyim. Hamile kaldığım ay 24 saatten az, 36 saati geçirmemek üzere birlikte olduk. Sonrasında 1 saat falan yataktan kalkmadım. Eşim zinco diye bir çinko hapı içti. Yumurtlama günlerimi de çok iyi takip ettim. Keçiboynuzu pekmezi, havuç, bol kuruyemiş yedi eşim.Sonunda yavruma kavuştum çok şükür. Burada yazılanları okuyunca inşallah sizlerin de en kısa zamanda olur diye dua ettim. Allah isteyen herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…