kızlar sorun bizim beynimizde şartlanıyoruz aman yumurtlama günü,sonra ilişki sonrası amuda kalk acaba sperm yumurtaya ulaşmışmıdır.sonra acaba yumurtam çatladımı yoksa kistemi dönüştü.adet günü yaklaştı gögüslerim ağrıyor adetmi olacam yoksa gibi bir sürü düşünce şaşırıyor vücut hangisini yapsa acaba.en önemlisi stres yapmamak tabi oda mümkün değil.bi arkadaş var k.kda klomen kullanıyordu kontrole doktora gitmiş bakmış yumurta büyümemiş. sende yumurta olmaz olsada kalitesiz olur demiş.tabi üzülmüşler eve gitmişler.hani hamile kalma şansı yok ya ilişkiden sonra hemen kalkıp banyosunu yapmış bizim gibi amuda filan kalkmamış.o ay hamile kaldı şimdi kızı var.kafa rahat olunca geliyor bebişler.
senağlamacanım benim haklısın gerçekten bizim kafada sorun var eşimde hep öyle der bana takıntılısın biraz rahat ol zamanı gelince olur der ama nerde bende o kafa düşünmeden olmuyor malesef hayırlısı inşallah olurkaydirigubbakcemile5
senağlamacanım benim haklısın gerçekten bizim kafada sorun var eşimde hep öyle der bana takıntılısın biraz rahat ol zamanı gelince olur der ama nerde bende o kafa düşünmeden olmuyor malesef hayırlısı inşallah olurkaydirigubbakcemile5
tesekkur ederım canım suan carsambayı beklıyorum darısı basınıza
canım nisan yağmurunu nasıl içtinn kaç gün ve ne şekilde banada haber ver bilgi işte anla beni
bende az şey denemedim
adaçayı içtim
bal+tarçın+çörekotu yedim
4 ay klomen çatlama iğnesi kullandım
dr u bıraktım bi aktara gittim bana 3 gün boyunca 10ar kilo arpayı kaynatıp bacaklarına sarıp yatcaksın dedi (şu an yatakta sarılı yatıyorum sıcaktan bayılacam) kansızlık içinmiş artı bi sürü ot karışımı verdi onları kaynattım hergün içiyorum. normalde ilaçsız adet olmam pko var ama bu karışımı içmeye başladıktan 1 hafta sonra adet oldum. hala devam ediyorum aktar kendinden çok emin 2 aya hamilesin dedii artık bakıcazz bi de şansa bırakmamak için ovulasyon testi aldım
eğer sonuç alırsam karışımın içindeki otları da yazarım
canım kurandaki o sureler neler yazarsan sevinirim hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün işallah
sağol canım allah razı olsun rabbim tamamına erdirir işallahAnlamlarıyla birlikte inanarak, samimi bir şekilde okuduğum ve daha okuduğum o ay da Rabbimin mucizesini gösterdiği şifalı ayetler;
SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO
3..................................A_li imran........................35-36
3..................................A_li imran........................38-40
7..................................A'raf.......... ......................189-190
15................................Hicr............ .....................53-56
19................................Meryem.......... .................9-10
28................................Kasas........... ..................12-13
35................................Fatır........... .....................11
37................................Saffat.......... .....................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)
41................................Fussilet........ ...................47
42................................Şura............ ...................49-50
51................................Zariyat......... ...................29-30
arkadaşlar vakit buldukça bu ayetleri okumaya çalışın eğer kuran bilmiyısanız türkçesini okuyun bi de kafanıza takmamaya çalışın.. Allah mutlaka dualarınızın karşılığını verecektir..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/196588-klomen-gonaphene-hamilelige-ugrasanlar-hamileler.htmlCanım burda topikkŞenizBALSURAT ben şimdi açtım ama bizim siteyi bulamıyorum klomen ve ganophene ile hamiş kalmak isteyenler var ya orayı bulamadım canım ya bana bi yardımcı ol
her fırsatta söylüyorum paylaşıyorum
bakın kızlar inanınki bende sizler gibi çok takardım.. aman yumurtlama günü yok adet mi hamilelik belirtilerimi,yok sperm rahime gittimi... vs vs hepimizin bildiği yaptığı şeyler... her ay her ay düşünür dururdum yaaa inanın kafayı sıyırmıştım
sonra herkes rahat ol rahat ol diyor ya bende bir gün kafama koydum ne yapıp edip stres yapmıcam rahat olacam dedim..
turizm acentasında çalışıyorum,işlerim yoğun geçiyor normalde yani iş saatinde işle meşgul olmaya özen gösterdim,arta kalan zamanlarda kendime uğraş aradım ehliyetim yoktu kursa gittim,direksiyon dersleri çok zevkliydi kendimi kaptırdım ona..hiç hamilelikle ilgili şeyler düşünmemeye başladım inanin ki.. her zaman yumurtlama tarihlerinde illaki ilişkiye girerken .. hatta o ay hiç takvim tutmadım 2 veya 3 güne bir canımız ne zaman isterse,çozuyk olsun diye değil kendimiz istediğimiz içim ilişkiye girdik hep..
sonra adet günüm geldiiii,göğüslerimde her aydan farklı bir büyüme ve acı vardı..adet günümde oylesine test yaptım pozitif hemen kan testi oda pozitif vee sonuç hamileyimm
şuan 2,5 yalık hamileyim
ve inanınki gerçekten rahat olmak lazım,sizlere tavsiyem,kendinizi bu düşünceden uzaklaştıracak uğraşlar bulun ve kafanızı başka şeylerle meşgul edin ve hiç olumsuz şeyler süşünmeyin
allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere versin
sagol canım Allah gonlune gore versınAnlamlarıyla birlikte inanarak, samimi bir şekilde okuduğum ve daha okuduğum o ay da Rabbimin mucizesini gösterdiği şifalı ayetler;
SURE NO........................SURE ADI.......................AYET NO
3..................................A_li imran........................35-36
3..................................A_li imran........................38-40
7..................................A'raf.......... ......................189-190
15................................Hicr............ .....................53-56
19................................Meryem.......... .................9-10
28................................Kasas........... ..................12-13
35................................Fatır........... .....................11
37................................Saffat.......... .....................100 (özellikle bu ayeti dilimden hiç düşürmedim) (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN.. anlamı: Rabbim salihlerden olacak bir evlat nasip eyle)
41................................Fussilet........ ...................47
42................................Şura............ ...................49-50
51................................Zariyat......... ...................29-30
arkadaşlar vakit buldukça bu ayetleri okumaya çalışın eğer kuran bilmiyısanız türkçesini okuyun bi de kafanıza takmamaya çalışın.. Allah mutlaka dualarınızın karşılığını verecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?