akıntı oluyorda bendee hepp oluyor canım yaa o yüzden o benim için belirti olmuyor her zaman ıslaklı var bende ama tabi regl donemi yaklaşma zamanlarında daha cok o yüzden onu ciddiye alamıyorum snde oluyor heralde bu ay
sen ne zamandır bekliyodun kuzum
ya gaz sıkışması bende de oluyor..[/QUOTE
hersey belırtı gelıo bana ya
ya gaz sıkışması bende de oluyor..
anlasılannn belirtiyi zor buluruz
ayyy hadii bu işaret bebeğinizin habercisi olsun
anlmıycz bncede sprz olck gbı :)
d kanalda kadın tamm 16 yıl sonra hamile kalmış yazık kadın o kadar bekledim ki hamile kalınca cocun benimle olduğuna bile ınanmadım dedi yazık ya
iinşallah canımmmm ama seninde bata azzz kalmısss var mı pekii kasıkk ağrısından başka bir belirti tatlım
ay keşkeeeeeeeeeee...hayırlısıyla :44:
bilindikkk süprizz olacak ama bizz kesinn yinee ayyy icimee dogmustu hissediyordum da deriz
Valla kasıklarımda ağrı sancı var ama en çok göğüs ağrısı sızısı fazla ama bilmiyorum belkide psikolojik ayrıca doktor çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra progesteron testı yaptırman lazım dedı 10un üzerinde ise yumurta çatlamıstır dedı dün sonucu oğrendım 10,4 çıkmıs bana göre dusuk ama randevum persembe gunu dr ne dıyecek bılmıyorum
10 aya dogruu yol alacam canım
kesınnbn bu ay deısık hısedıyrm dıger aylar gbı deıl bu bat gelmedı gttı cok uzulcm sanrm ya
Valla kasıklarımda ağrı sancı var ama en çok göğüs ağrısı sızısı fazla ama bilmiyorum belkide psikolojik ayrıca doktor çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra progesteron testı yaptırman lazım dedı 10un üzerinde ise yumurta çatlamıstır dedı dün sonucu oğrendım 10,4 çıkmıs bana göre dusuk ama randevum persembe gunu dr ne dıyecek bılmıyorum
ilk bebek demi? bende 7.aydayım 24 yasındayım 2,5 yıllık evlıyım
korunmayı önceden bırakmadıgıma pişmanım(((((
kızzzz olacak olacakkkkkk valla bakkk sadece zamanı varr ama inşallah bu zaman yakınımızdadır
üzülcemmm deme tatlımmm oylee dersenn olmazz iyi dusuncezz ki artıkk iyi olsun dusuncemizz bileee etkilyorr bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?