Hamile kalmak isteyen Anne adayları

bndede oluo her ay

d kanalda kadın tamm 16 yıl sonra hamile kalmış yazık kadın o kadar bekledim ki hamile kalınca cocun benimle olduğuna bile ınanmadım dedi yazık ya

d kanalda kadın tamm 16 yıl sonra hamile kalmış yazık kadın o kadar bekledim ki hamile kalınca cocun benimle olduğuna bile ınanmadım dedi yazık ya

evet bnde ızlıyorm halımıze cok sukur 33 amelıyat olmus kadın anne olablmek ıcn

iinşallah canımmmm ama seninde bata azzz kalmısss var mı pekii kasıkk ağrısından başka bir belirti tatlım

Valla kasıklarımda ağrı sancı var ama en çok göğüs ağrısı sızısı fazla ama bilmiyorum belkide psikolojik ayrıca doktor çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra progesteron testı yaptırman lazım dedı 10un üzerinde ise yumurta çatlamıstır dedı dün sonucu oğrendım 10,4 çıkmıs bana göre dusuk ama randevum persembe gunu dr ne dıyecek bılmıyorum

ayyy cnaımm ne güzelll yumurtann catlamıss demekkki demekkiii tatlımmm ya sennnnn hicc stress yapmaa tekrar diyorummm sen bizden daha sanslısın canım suanda

gogus agrısı varsa gnelı hmıle oluo inş snde hmılesındr bnm kndı yorumum yanı cogu kısı gogusunden şüphelenıo

ilk bebek demi? bende 7.aydayım 24 yasındayım 2,5 yıllık evlıyım
korunmayı önceden bırakmadıgıma pişmanım (((((

ilk olacak canım Allah kısmet ederse bende 26 yasındayımmm yaa bu yasımızz gecmesinnn yada bebegimizz hemen gellsinn yaaaa

kızzzz olacak olacakkkkkk valla bakkk sadece zamanı varr ama inşallah bu zaman yakınımızdadır

evet ya,hamile kalayım diye dua ediyordum hep,şimdi hepimizin ard arda o güzel haberleri alması için dua edeceğim. inş hepimiz beraber kavuşuruz bebişlere

üzülcemmm deme tatlımmm oylee dersenn olmazz iyi dusuncezz ki artıkk iyi olsun dusuncemizz bileee etkilyorr bunu

bn kndımı hamıle gıbı hıssedıyorm ztn olmassa bı aglarım sonra acılırm aglamk ıı gelıo ya bana acılıorum hafıflıyorm sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…