Hamile kalmak isteyen Anne adayları

ilk olacak canım Allah kısmet ederse bende 26 yasındayımmm yaa bu yasımızz gecmesinnn yada bebegimizz hemen gellsinn yaaaa

aynen yaa o çift çizgiyi görmek istiyorum yaa istiyorum
düşünme düşünürsen olmaz diyolar aklından çıkarmak kolay deilkiiiiiii

evet ya,hamile kalayım diye dua ediyordum hep,şimdi hepimizin ard arda o güzel haberleri alması için dua edeceğim. inş hepimiz beraber kavuşuruz bebişlere

canımmm yaa Allah razıı olsunnnn cokkk saolll benimdee duammm hepinizlee rabbimmm sizi evlatlarınızaa kavustursunnn ne güzelll artıkkkk bizz varızzzz beraberceeee konuşup dertlesippp asacazz insallah

aynen yaa o çift çizgiyi görmek istiyorum yaa istiyorum
düşünme düşünürsen olmaz diyolar aklından çıkarmak kolay deilkiiiiiii

ya bana herseyy bebegiii hatırlatırkennn nasıll atarım aklımdan yaa saka maka bi ara hicc takmıyordummm ama artıkk dediğim gibi olmayıncaa insannn hırss yapıooo o kadar hayal kırıklığından sonraa oylee dusunmekkk normall oluyor

gogus agrısı varsa gnelı hmıle oluo inş snde hmılesındr bnm kndı yorumum yanı cogu kısı gogusunden şüphelenıo

Hayırlısı neyse o olsun ama dıyorum ama bunu bıldıgım ve cok ıstedıgım ıcın psıkolojıkte olabılır gercı dokununca bıle agrıyo

ozaman sen valla ben hiç anlamadım hiç belirti olmadı diyen gruptasın D

sanırım ama kasıklarım agrıo sureklı ara ara sureklı agrıo suan da arıo acaba reglıdenmı yoksa hmılelıktenmı dıe dıe kafayı yıycem hamıle olalımda belırtılerımz olmasada olr

ayyy cnaımm ne güzelll yumurtann catlamıss demekkki demekkiii tatlımmm ya sennnnn hicc stress yapmaa tekrar diyorummm sen bizden daha sanslısın canım suanda

Ama stres yapılmayacak gıbı degıl ya

ama desteğin için çok teşekkür ederim canım

arkadaslar ezan okunuyo hepmız dua edelım duaların en cok kabul edılen vaktlerden bırı ezan okunurken hpmzın duaları kabl olsun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…