- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 698
bı tanede olblıomus cnm sen bzden brzdaha kısmetlısın sanrm inş hamılesındr
sanırım ama kasıklarım agrıo sureklı ara ara sureklı agrıo suan da arıo acaba reglıdenmı yoksa hmılelıktenmı dıe dıe kafayı yıycemhamıle olalımda belırtılerımz olmasada olr
inş canım belkide adet belirtisidir tabi bilemiyorum, görecez artık benim 17 mart, sizden biraz daha fazla bekleyeceğim
amin amin cnaım bugun nasılsın
5li test btmisdi cnm bgunde kuafre geldm.yapamadm anlicagn
ya benimde bugün sol göğsüm sızlamaya başladı biraz. ama öbüründe bişi yok
Canım sen doğal yöntemlerlemi hamiş kalmayı bekliyorsun?
Yoksa çatlatma iğnesi vs yaptırdın mı ?
Umarım hamile olduğun içindir tek çift farketmez yeterki hamiş olalım benım 10 gündür bu şekilde çatlatma iğnesinde olduğunu düşünüyorum sonuçta hormonlar değişebiliyor.
cikommm yazılarr karşıtı galiba 5 li test derken5li test btmisdi cnm bgunde kuafre geldm.yapamadm anlicagn
dogal yolla hamıs kalmayı beklıyorm cnm
hayırlısı olsun ınsallahhhh
inş ya sen ıgne fln yaptryormusun
evet canım 1 martta catlatma ıgnesı yaptırdım klomen +ç.iğnesi
inş bu ay hamıle kalmıssındr ya nasıl olrsa olsn saglıklı elı ayagı duz olsun bızımle olsun
ya bana herseyy bebegiii hatırlatırkennn nasıll atarım aklımdanyaa saka maka bi ara hicc takmıyordummm ama artıkk dediğim gibi olmayıncaa insannn hırss yapıooo o kadar hayal kırıklığından sonraa oylee dusunmekkk normall oluyor
sanırım ama kasıklarım agrıo sureklı ara ara sureklı agrıo suan da arıo acaba reglıdenmı yoksa hmılelıktenmı dıe dıe kafayı yıycemhamıle olalımda belırtılerımz olmasada olr
olcak olcak olmalı oldurcaz
kesınlıkle katılıyorum
kendimizi dinlemekte çok sıkıcı yaaD
ya benimde bugün sol göğsüm sızlamaya başladı biraz. ama öbüründe bişi yok
cok skcı tbıkı ya nasıl vakt gecrcem dıe dusunup duruorum anca gecmek bılmıo vaktler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?