Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Gel oglum ne kiz yurumeyemi basladi seninkisi :)
Benimki bagirip duruyo bide ge ge ge demeyi ogrendi susmuyo aksma kadr
Sorma valla bu ara bide acayip bi bas agrisi var dayanilmas hale geliyor iyice boyle devam.ederse doktor yolu gorunuyo bana :)
Canım 5. Aya girer girmez başladı emeklemeye bu sOn bir haftadır da ayağa kalkıp bir kaç adım atıyor bu ne Hız neye bu kadar acelesi vardı Anlamadık gittiğim heryere peşimden geliyor öyle hızlı geliyor ki artık hareket etmeye korkuyorum .. Çok geçmiş olsun sorma benimde başım ağrıyor hem yorgunluk hem uykusuzluk artık herseyi unutmaya bile başladım

Masallah canim ya bizimki erken dogdugundan mi ne daha sadece donuyor emeklemedi hic yurutece bindiriyorum arada ondada saga sola biraz gidiyor okdar gerci ben hic emeklememisim bianda yurumusum bana cekmis benm oglus herlade :)
Saglikli olsunlarda olsn okdr yaramazliklari onlarsizda olmuyo gecen gun bi saat anneme braktim hastaneye gttim nasil bos hisettm kendmi :)
Hemen ozluyorum o olmadimi :))

Aynen canım çocuk yarım saat ya uyur ya uyumaz hemen uyanışında Öpüp koklayım diyorum fotolarını izliyorum artık bizden bir Parça oldular Allah I'm korusun onları eksikliklerini göstermesin kız bir sey diyim mi senin gibi olsun direk yürüsün en güzeli inan bana kendine çok zarar veriyor düştüğünde bir ağlıyorki sorma yavrum saatlerce susturmak için uğraşıyorum

Aman allah korusun cnm dikkat et cpk yalnzi birakma kiyamam ben ona
Benmkisi allahtan daha o asamalara gecemedi sukur gene halimize :))

Aman allah korusun cnm dikkat et cpk yalnzi birakma kiyamam ben ona
Benmkisi allahtan daha o asamalara gecemedi sukur gene halimize :))
Canım elimden geldiğince dikkat ediyorum az önce yine düştü yavrum Ağla Ağla bi hal oldu uyudu şimdi bende yanına kıvrıldım sende çok dikkat et hem Paşa'na hem karnındaki meleğe hemde kendine

Canım elimden geldiğince dikkat ediyorum az önce yine düştü yavrum Ağla Ağla bi hal oldu uyudu şimdi bende yanına kıvrıldım sende çok dikkat et hem Paşa'na hem karnındaki meleğe hemde kendine

Kuzum benm dkkat et cnm ya bu arada beraat kandilin mübarek olsn.
Ederm cnm

Kizlar sanirim bn hamileyim kan verdim 1 sasonra alcm sonucu kandiliniz mubarek olsun :)

Hamileyim cok sukur canim 65 ciktideger insallah katlanir:)

Ay canm.nasil sevndim anlatamam kandil gunu ne kdr gzl bi haber bu ins sagsalim kucgna alirsin
Korkma cnm benmde arasda 58 cikmisti adetim 10 gun gecmesine ragmen snra katlandi bak smdi 9.ayina grcek :)ins sende kucgna alcksn kiz ben dedim.sana en kisa zmaanda olck diye demi.hemde kizin olcak demistim :) -hadi bklm hayrlisiyla ins sagsalim olsn

Ayyyyy evet cikom sen hissettigini soylemistin :) degerimi sorun etmiyorm saglikli olsun kalp atisini duyayim bebgimi goreym yter :)

Ayyyyy evet cikom sen hissettigini soylemistin :) degerimi sorun etmiyorm saglikli olsun kalp atisini duyayim bebgimi goreym yter :)

Insallah cnm rabbim bu mubarek gunde yuzunu guldurmus insallah sagsalim kucagina bile alicaksin :)))

Ayyy evet ya zaman ne cabuk geciyo yarilamissin bizim icinde gecsin su zaman :)

Insallah geciverir cnm anlmzsn bile ama benm dhaa doktorum yok :)
Bi tane doktor bldum bgun ona gidicem ya bakalim bu de onu deniyeyim hc brni begenmiyorum :)

Insallah geciverir cnm anlmzsn bile ama benm dhaa doktorum yok :)
Bi tane doktor bldum bgun ona gidicem ya bakalim bu de onu deniyeyim hc brni begenmiyorum :)
Dene hadi bakalim benmde has dr gitti yarim sa mesafede ama git gel zor olur dio esim banada zor geliyo burdaki dr lari denicm hangini begenirsem :)

Dene hadi bakalim benmde has dr gitti yarim sa mesafede ama git gel zor olur dio esim banada zor geliyo burdaki dr lari denicm hangini begenirsem :)

Benmde vardi doktr devlete gtmis o yzden gtmiyrm kopek gbi burdakler buda olmazsa ortda kalicaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…