Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Bende devlette dr gitmeyi sevmiyorm acele bakiyolar sevmiyorm en iyi ozelde iyi bi dr

Aynen ben hic kntrle gtmedim ama devletn aciline gttim bikac kez kopek gbi davraniyolar sancisi olani bile surda bekle deyip ayakta bekletiyolar .
Hele gecen gun bi erkek doktor koymuslar gelene gidene alttan bakio bana geldi sira ben baktrmam dedim direk o demeden ama olmaz diyo ozman kagit imzalaman gerek erken dogum riski varsa blemm dio imzalarm ben dedim normal.bak ultrsnda dedim snir oldu bakti hcde kagit flaan imzalatan olmadi sapikmidir nedir :)

Bide milletin yattigi kagitlar uzeri kan degstrmiolar bile tiksindim

Ayyyy pis heralde bizim burdaki oyle degli ama yinede gidilmez sen dr begensende begenmesende git ozelde bi dr a

Ayyyy pis heralde bizim burdaki oyle degli ama yinede gidilmez sen dr begensende begenmesende git ozelde bi dr a

Bgn gttim bitane iyi gbiydi ya bakalm esref saatinemi denk geldk blmym hastane cok dar skcydi ama doktr idre ederdi hayrlisi bakalm.yaa

Canimmm beta c.tesi 831di cuma gunu kismetse keseyi gormeye gidicm 5+3 olcm diger haftada kalp atisi icin cagirir dimi?sen nasilsin gittin mi dr a

5inci haftalarda keseye baklmsti benm 6 hafta falandi sanrm kalp atsni duymustuk arasda
Duyarsin buyuk ihtmal cnm ama alttan bakalbilir.
Ins sagsalim alcksn snde bebisni kucgna :)
Benm 1 ay snra cnm kntrl gecen gttm.ya

5inci haftalarda keseye baklmsti benm 6 hafta falandi sanrm kalp atsni duymustuk arasda
Duyarsin buyuk ihtmal cnm ama alttan bakalbilir.
Ins sagsalim alcksn snde bebisni kucgna :)
Benm 1 ay snra cnm kntrl gecen gttm.ya
Karindan gozukur insllah iki kati artarsacumaya kadr 6000kusur olur.bakalim hayirlisiyla su gunleri atlatalim.hiimm evet canm gitmistin unutmusum k.bakma.aras nasil?

Karindan gozukur insllah iki kati artarsacumaya kadr 6000kusur olur.bakalim hayirlisiyla su gunleri atlatalim.hiimm evet canm gitmistin unutmusum k.bakma.aras nasil?

Insllah cnm benm aras iyi mizmiz yaramaz nasl olsn ilgi istyo surekli benden bende grip oldm bogazlarm fln sisti halsizim pek ilglnemdm bgn kiziyo bna babasi geldi smdi ona verdim o bakio artk :)

Insllah cnm benm aras iyi mizmiz yaramaz nasl olsn ilgi istyo surekli benden bende grip oldm bogazlarm fln sisti halsizim pek ilglnemdm bgn kiziyo bna babasi geldi smdi ona verdim o bakio artk :)
Ayyy kiyamam ben ona:) nasil akillicocuklar yaaa ilgisizligi hemen anliyolar sen dinlenmene bak babasi baksin :)

Kiyamam ilacta almiyosu bitki cayi yap kendine mutlaka faydasi olur az da olsa

Doktr verdi antbytk cnm bogazm sistimi ben yatak dosek oluyrm resmen ama iste grip bu hapla 7 gun hapsiz 10 gun bisi farketmiyoki

Doktr verdi antbytk cnm bogazm sistimi ben yatak dosek oluyrm resmen ama iste grip bu hapla 7 gun hapsiz 10 gun bisi farketmiyoki
Aynn canm illaki kotu yapiyo bnmde esim grip oldu ynima yanasmamaya caliyo ama ayni evdeyiz :) kacis yok gibi insallah bn yakalnmam gobusun ne alemde

Aynn canm illaki kotu yapiyo bnmde esim grip oldu ynima yanasmamaya caliyo ama ayni evdeyiz :) kacis yok gibi insallah bn yakalnmam gobusun ne alemde

:) ay dkat et cnm
Gobus falan yk cnm bende ayniym kmse inanmaz yani 21 hafta oldguma ayni gobek :) 1 kilo almsm sdce

Aaaa gercekten mi aradta nasildi

Arasdada byleydi arasda 6 kilo almistim bnm haff gobek vardi azdaha cikmisti son zamanlar biraz birz hamile oldgm anlasiliydu :)
Smdide oyle :)
Gecen avmye gttik giristeki o cihazlar var ya ordan gecmedm gvenlik chazdan gecin dedi bende hamileym ddm pardn ddi :)
Smdi bile farkedlmio asagi yukari 5 aylik falan yani :)
Hamile oldmu blmyen blemez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…