Ay ne guzel ya insallah bende cok kilo almam 51kiloym 160boy suan iyiyim ama hamileleik bana ne getireck kestiremiyorm cikom :)Arasdada byleydi arasda 6 kilo almistim bnm haff gobek vardi azdaha cikmisti son zamanlar biraz birz hamile oldgm anlasiliydu :)
Smdide oyle :)
Gecen avmye gttik giristeki o cihazlar var ya ordan gecmedm gvenlik chazdan gecin dedi bende hamileym ddm pardn ddi :)
Smdi bile farkedlmio asagi yukari 5 aylik falan yani :)
Hamile oldmu blmyen blemez :))
Ay ne guzel ya insallah bende cok kilo almam 51kiloym 160boy suan iyiyim ama hamileleik bana ne getireck kestiremiyorm cikom :)
Ohhhh masallah ne guzel aman bebisler saglikli olsunda kilo kalsin hic onemli degil :)Almazsn cnm ya kilonda cok yokmus zaten zapzayfsn :)
Alsanda veriosun zaten ben arasda aldigm 6 kiloyu hastaneden cknca vermistim zaten
Ohhhh masallah ne guzel aman bebisler saglikli olsunda kilo kalsin hic onemli degil :)
Ben uyuyp kalmisim aras uyumamis :) gunaydin canimAynen canim arasda mizmiz suan deli etti beni babasi uyduu :)
Smdi oglu bana kaldi onu salliyorum ayagmda bi uyusa kafami dnlesem bende :))
Ben uyuyp kalmisim aras uyumamis :) gunaydin canim
Cocuklarjn genelinde uyku problemivar gibi tanidigm herkes uyumuyo diyo :) evet ben bolbol uyuyayim en iyisi :)Aras uyumaz cnm :)
Gunaydin gene smdi uyuttum cocuk bi dogru duzgn uyumuyo :))
Snde bol bol uyu bu zamanlarin tadini cikar
Aynen cnm smdi tadini cikar snra acisini cikariyo cocuklar :)Cocuklarjn genelinde uyku problemivar gibi tanidigm herkes uyumuyo diyo :) evet ben bolbol uyuyayim en iyisi :)
Ay ne guzel ya insallah bende cok kilo almam 51kiloym 160boy suan iyiyim ama hamileleik bana ne getireck kestiremiyorm cikom :)
Çok teşekkür ederim seninde geçmiş beraat kandilin mübarek olsun nasılsın kuzularım nasıl canımKuzum benm dkkat et cnm ya bu arada beraat kandilin mübarek olsn.
Ederm cnm
Canım çok çok çok sevindim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin kıyamam minik kuzun artık seninleymiş annesi gözün AydınKizlar sanirim bn hamileyim kan verdim 1 sasonra alcm sonucu kandiliniz mubarek olsun :)
Çok teşekkür ederim seninde geçmiş beraat kandilin mübarek olsun nasılsın kuzularım nasıl canım
Canim kesemizi gorduk sukur 10.40mm :) ayin 27 sinde kalp ve bebek icin gidicz :)Napdin canim nasilsin bebis nasil keseyi gordunuzmu
Allah razi olsun senayim :)Canım çok çok çok sevindim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin kıyamam minik kuzun artık seninleymiş annesi gözün Aydın
Cikocugum nasilsin?Sagl canim artik eskisi gbi girmiyosun .
Iyiyim allaha skur onlarda iyi aras dun banyo yaptirirken cok agladi sesi kisilmis yavrumun :) cikmiyo sesi
Sen naslsn edward nasil cnm
Senayim sen nasilsin?edward dan firsat bulamiyosun heraldeÇok teşekkür ederim seninde geçmiş beraat kandilin mübarek olsun nasılsın kuzularım nasıl canım
Bende iyyim cok sukur canim cars gunu kalp atisi icin dr gidicem :)Iyiyim cnm allaha skur sen naslsn
Bende iyyim cok sukur canim cars gunu kalp atisi icin dr gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?