Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Ay ne guzel ya insallah bende cok kilo almam 51kiloym 160boy suan iyiyim ama hamileleik bana ne getireck kestiremiyorm cikom :)

Ay ne guzel ya insallah bende cok kilo almam 51kiloym 160boy suan iyiyim ama hamileleik bana ne getireck kestiremiyorm cikom :)

Almazsn cnm ya kilonda cok yokmus zaten zapzayfsn :)
Alsanda veriosun zaten ben arasda aldigm 6 kiloyu hastaneden cknca vermistim zaten

Almazsn cnm ya kilonda cok yokmus zaten zapzayfsn :)
Alsanda veriosun zaten ben arasda aldigm 6 kiloyu hastaneden cknca vermistim zaten
Ohhhh masallah ne guzel aman bebisler saglikli olsunda kilo kalsin hic onemli degil :)

Ohhhh masallah ne guzel aman bebisler saglikli olsunda kilo kalsin hic onemli degil :)

Aynen canim arasda mizmiz suan deli etti beni babasi uyduu :)
Smdi oglu bana kaldi onu salliyorum ayagmda bi uyusa kafami dnlesem bende :))

Aras uyumaz cnm :)
Gunaydin gene smdi uyuttum cocuk bi dogru duzgn uyumuyo :))
Snde bol bol uyu bu zamanlarin tadini cikar
Cocuklarjn genelinde uyku problemivar gibi tanidigm herkes uyumuyo diyo :) evet ben bolbol uyuyayim en iyisi :)

Çok teşekkür ederim seninde geçmiş beraat kandilin mübarek olsun nasılsın kuzularım nasıl canım

Sagl canim artik eskisi gbi girmiyosun .
Iyiyim allaha skur onlarda iyi aras dun banyo yaptirirken cok agladi sesi kisilmis yavrumun :) cikmiyo sesi
Sen naslsn edward nasil cnm

Napdin canim nasilsin bebis nasil keseyi gordunuzmu
Canim kesemizi gorduk sukur 10.40mm :) ayin 27 sinde kalp ve bebek icin gidicz :)
Canım çok çok çok sevindim Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin kıyamam minik kuzun artık seninleymiş annesi gözün Aydın
Allah razi olsun senayim :)

arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum,aralik ayinda dusuk yaptim sonrasinda 3 ay korunduk ama bende 3 cm kist var.. genede doktorlar hamile kalirsn diyor..mayisin 2 sinde adet olmustum bu ayin 2 sinde olmam lazimdi ayrica progestan ictim 10 gun..bir hafta gecti hatta 10 gun olmustur daha adet olmadi..pazartesi kan vermistim sonuc negatif...ama neden adet olmuyorum anlamadim bundan onceki ayda progestanla hemen olmustum.neden boyle oluyor artik dayanamiyorum cok uzuluyorum,elimde degil..adet olunca klomene baslayacaktim adetin 5.gunu bes gun icecektim.sanirim bende bu kist oldukca hamile kalamayacagim ( boyle yasayan arkadaslar lutfen yorum yazin cuma gunude doktora gidecegim.

Bende iyyim cok sukur canim cars gunu kalp atisi icin dr gidicem :)

Hayirlisi ins cnm bebisinin kalp atsni duyarsin artk ins
Bende bgun 4. Boyutluya girdim sol bobrek olmasi gerektignden buyuk cikti kist varmis icerisinde .
Doktra gttim ordan oda baakti evet suan yapablcgmz bisy yk.dedi istersn bide profsre gorun dedi
Aksama profosore randevu aldm aksamda oraya gidicem bakalm nluck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…