Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne bileyim ya 8 ayda bir gün tutturamazmı insan ya hesaplatıyorum netten o günlerde mutlaka ilişkiye giriyoz ama ne bileyim ya acayip bişey bu ya allahım nasip eder inşallah AMıN AMıNanam habire girip çıkmadan anlıyamadım ben bugün hiç bir şeyi anam süpriz_mucizade ne var yoksa bebişmi var biri bana yazsın kızlar
ana kıyamam ben sana bende sabahtan beri senin haberini bekliyordum üzüldüm inşallah annenle babanın sorunları düzelir moralini bozma canım eğer bebiş varsa etkilenir birde anacım :CüvCüv::CüvCüv:slm canlarım ben geldim ama çıkacagım size durumu anlatayım dedim sizleride merakta bıraktım özür diliyorum herkesten bugun test yapacaktım ama yapamadım halen annemle babamın sorunları var onlarla uğrasıyorum morelim bozuk en yakında zamanda tekrar gelirim inş henüz adt olmadım testte yapmadıgım için sonucu bilmiyorum ama morelim bozuk kendimi iyi hissetmiyorum canlarım
ŞenizHOŞBULDUK ALLAH HAYIRLISINI VERSıN BENDE CUMARTESı GÜNÜ RÜYA GÖRDÜM AMCAMIN KIZI ÖLMÜŞ OLARAK GÖRDÜM ÖLÜ DıRı GETıRıR DERLER KALKTIĞIMDA GÖZÜMDE YAŞ VARDIbunun cevabını bilesek canımmm ...aynıı şeyleri yaşıyoruz bi çoğumuzz...hoşgeldinn toppiğimizeee ....a.s.
slm canlarım ben geldim ama çıkacagım size durumu anlatayım dedim sizleride merakta bıraktım özür diliyorum herkesten bugun test yapacaktım ama yapamadım halen annemle babamın sorunları var onlarla uğrasıyorum morelim bozuk en yakında zamanda tekrar gelirim inş henüz adt olmadım testte yapmadıgım için sonucu bilmiyorum ama morelim bozuk kendimi iyi hissetmiyorum canlarım
slm arkadaşlar bizde hamiş olamayacakmıyız sizce hamile kalamamızın nedeni nedir?
rabbim gönlümde olanı hayırlı eyle hakkımda olanı gönlüme razı eyle...amin
yok anam yok bizimkisi karman çorman şeyler görmüş bende hayra yor dedim bizimkisi bebeğe yordu bende inşallah odur dedim valla konuyu kapattım ama çok etkilenmiş sabahtan beri gördüğü rüyanın etkisinde kalmış gece ha bire döndüm durdum diyor bende haline güldüm benden bile korkmuş beyefendi :CüvCüv:
ay ne bileyim ya 8 ayda bir gün tutturamazmı insan ya hesaplatıyorum netten o günlerde mutlaka ilişkiye giriyoz ama ne bileyim ya acayip bişey bu ya allahım nasip eder inşallah AMİN AMİN
ayyyy canım inşallah.. ağzından bal damlıyor valla hihoyyytbende onsekizi canım olmalız inşallah beraber hamiş kalırız:CüvCüv:
önemli bişey yok canım beklemedeyiz... sen nasılsın adet günün mü yaklaştı ? ne bu heyecan? :CüvCüv:selam olmazmı canımcım.....özürr kız ben sabahtan beri buralardayım çıkıp geliyorum ya arada kaldığım yerden gündem neyse devam edşyorum vallla kusura bakma canımcım...
naber nevarneyookk...
süpriz canım sen yenimi hamilesin????
aynı fikirdeyim. bi de ilk bebiş yani. ne farkeder. hiç birinden yok nasılsa. ha ikinci de belki insan içinden geçirir ama onda da önemli değil sağlıklı olsun. neler duyuyoruz yaaa senağlamaayyhhh amann boşver gülüm öyle şeyleriiii....çocuğumuz bile olmuyo daha ne kızı erkeği bide ona kafayı takamammm valllaa...hem RABBİMİN KURDUĞU DENGE EN GÜZELİ...kız erkek farketmeezzz benceeee......
evet vaaaarrrrr...... hihoyyytya bana yazan yokmu ama ya süpriz_mucize bari sen söyle bebişmi var yoksa kız :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile
sendenmi korkmuşşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ne alemlerrrrr:roflol::roflol:
ay ne bileyim ya 8 ayda bir gün tutturamazmı insan ya hesaplatıyorum netten o günlerde mutlaka ilişkiye giriyoz ama ne bileyim ya acayip bişey bu ya allahım nasip eder inşallah AMİN AMİN
hayırlı şiddet kavga var bizimkilerde yani annem siddet görüyodu durum şuan karısık kızlar sabahtan beri ablamlardayım eve yeni geldim ezcaneye uğramadım almadım önemli oldugunu düşünmedim çünkü işler çok karısık size daha sonra anlatırım canlarım fırsatım olmadı alıpta yapmaya moralim çok bozuk o yüzden yapamadım testi annemi dayım aldı götürdü kendi evine babam evde tek bacımda bana gelecek iş çıkışı bilmiyom napıcaz
kızlar 8- 10 ay önemli değil bakın ben 4 yıllık ewliyim daha da uzun süre bekleyenlerde var.Yani umutsuzluk için çok erken.Rabbim onu olması gerekn zamanda size nasip edecektir zaten.Benim içimde hep şu vardı ben bebğimin olacağına inanıyorum vede biliyorum olacak ama işte nezamn 3 ay sonra mı 3 yıl sonramı 10 yıl sonramı ama olacağına hep inandım ben.
hayırlı şiddet kavga var bizimkilerde yani annem siddet görüyodu durum şuan karısık kızlar sabahtan beri ablamlardayım eve yeni geldim ezcaneye uğramadım almadım önemli oldugunu düşünmedim çünkü işler çok karısık size daha sonra anlatırım canlarım fırsatım olmadı alıpta yapmaya moralim çok bozuk o yüzden yapamadım testi annemi dayım aldı götürdü kendi evine babam evde tek bacımda bana gelecek iş çıkışı bilmiyom napıcaz
Evet eŞİmle bu cuma doktora gİtcez adet tarİhlerİmİde gÖtÜrcem belkİde bİz denk getİremİyoruzdur canım ya allah hayırlısını versİn İnŞallah adetİm bu ay 6 gÜn gecİktİ sevİnmİŞtİm hayatım ya