VALLA SEKıZ AYDAN BUYANA HıÇ TUTMADI DEMEKKı TUTMUYOR YANı BÖYLE SAÇMA ŞEYLERı YAPIPTA TUTMUYOR YA ıNSANLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYORLAR:CüvCüv:BU NETTEKı HESAPLAYICILAR TUTUYORMU ACABA? OVÜLASYON TARıHıNı
ayy işaallahhhh kızlar ne şirin oluuurrrr
olabilir canımcım...ben şöyle duydum mesela senin ikizin olsaydı veya eşinin ikizi ...sizin olmazmışş...ama ailede varsa ikiz olma ihtimali yüksekk canımcım...
bizde maleseff hiçç yokkk(((( bende isterdimm vallaaa ..bi taşla iki kuş vurmakhihoyyyt
kızlar ben hala cok üzülüyorum yaa aklımdan hiç çıkmıyo ben ne yapcam evdede yanlızım
eŞının aılesınde varsa ıkız olma ıhtımalı yÜksek ya ınŞallah bıkerede Çıkartıver bıtsın :)ayy işaallahhhh kızlar ne şirin oluuurrrr
olabilir canımcım...ben şöyle duydum mesela senin ikizin olsaydı veya eşinin ikizi ...sizin olmazmışş...ama ailede varsa ikiz olma ihtimali yüksekk canımcım...
Bizde maleseff hiçç yokkk(((( bende isterdimm vallaaa ..bi taşla iki kuş vurmakhihoyyyt
kızlar ben hala cok üzülüyorum yaa aklımdan hiç çıkmıyo ben ne yapcam evdede yanlızım
aranızda bg olan varmı arkadaŞlar valla arkadaŞlar 2 yıl olcak evlenelı 4,5 ay sonra artık bızımkıler sÖylenmeye baŞladı sankı ıstemıyozda olmuyor dımı allah daha uygun gÖrmedı yumurta yokken kaynanam yavaŞ yavaŞ hazırlık yapmaya baŞlarım dıyo kenarda olcakmıŞbenim eşimin annesinin ikiz kardeşi varmış bir ölmüş biri yaşamış birde babasında var canım babasının ikiz var ama şuan iki taraftan hiç bir çocuğun ikizi yok ki şöyle bir durum var bir biz kaldık eşim ve ablası herkes birinizden birinde olacak diyor kaynanam zaten kafayı takmış görümcemle benim bebişim olursa ki isterse ikiz olsun diyor evinde bir oda yapıcakmış yatak odasını boşaltıcakmış çocuklar için siz diyor çalışın ben bakarım diyor zaten yakında onlarda benle görümcemi yiyecek bu gidişle bizde halen istemiyoruz falan diyoruz olursa söylüyeceğiz artık o zaman ne olur ben onu çok ama çok merak ediyorum iki tarafında halini hele hele eşimi çok merak ediyorum ben
isyan etme canım hayırlısını dile canımcım...merak etme elbet olacakk buna inan lütfenn....neden böyle takıyosun yaa...düşünsene hayırsız bi evlat olsaa allahh korusun...
bak burada bi ablamız var bizim mutfakta duruyo o oğlundan çook çekiyor ...çok haylaz bi oğlu var busene okuluda bıraktı ve ne anlatıyor bana...nilüfer hanım ben kendim ettim diyor..bu kaçkez hamile kalmış ve hep düşürmüş..2 taneside doğmuş bir haftalıkkenmi ne ölmüş hastahanede..ateş falan oluyormuş çocukta..oğluda ateşlenmiş bebekken hastahanede yatarken buda açmış ellerini allahım neyaparsan yap nasılolursa olsun bunu bana bağışla razıyım demiş....şimdide çekmediği şey yok oğlundan...çok üzülüyorrr
evet temizlik yaparken herşeyi unutuyosun sen en iyisimi temizliğe başla bişeylerle oyalan allah hayırlısını versin eli ayağı düzgün aklı yerinde olsun aminnnsekiz aydır istiyoruz canım allaha isyan etmiyorum çok şükür ağlarken bile allaha yalvarıyom allahım isyan etmiyorum sen herseyin iyisini bilir ve verirsin diyorum ama canımı sıkyom düsünmeyeyim diyorum olmuyo evi temizleyecegim belki dağılırım yaaa niye böle oldum anlamıyorumsenağlama
osmaniye bizde 8 aydır istiyoruz test herşey yaptırdık normal bu cuma doktora gitcez bakalım belkide tarihleri tutturamıyoruzzzevet temizlik yaparken herşeyi unutuyosun sen en iyisimi temizliğe başla bişeylerle oyalan allah hayırlısını versin eli ayağı düzgün aklı yerinde olsun aminnn
osmaniye bizde 8 aydır istiyoruz test herşey yaptırdık normal bu cuma doktora gitcez bakalım belkide tarihleri tutturamıyoruzzz
Kızlar napıyonuz bİ bakıyım hemen Çıkacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?