- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
adet tarihi 2 gün değişen avrmı ay içinde 5geliyor önündeki ay 7 de geliyor varmı?inşallah herkes hamiş olur aminnnnnn
adet tarihi 2 gün değişen avrmı ay içinde 5geliyor önündeki ay 7 de geliyor varmı?
hoşbuldun nasılsın ii sayılırım ben hamiş olacağım zamanı bekliyorum işte ne var ne y6ok bakalımadet tarihi 2 gün değişen avrmı ay içinde 5geliyor önündeki ay 7 de geliyor varmı?
inşallah olmuştur canımda kocisinle kolkola boncuğunu gezdirirsiniz anacım :CüvCüv:
alan varda canım neyi cevaplıycaz bizde hamile değiliz sende bizi cevapla istersen canım :CüvCüv:
buda hamileliği engel sayılırmı acaba adet tarihide önemli diyorlar ya bakalım bizde eşimle bu cuma doktora gitcez inşallah yarabbim bize şu tarihte hamile kalma ihtimlin çok yüksek der aminnnbenim canım bir ay 26 oldum bir ay 29 oldum bu ay ise 6 nisan oldum
ebrar escales serra sessizdeniz nasılsınız kızlaaarr
svetla aramıza hg..........
ahhh canım Allah razı olsun...
hepimiz bi gün öyle dolaşırız inşallah...
ya bakıyorum da evlenmeden önce her şey ne kadar basit geliyodu...
hiç böyle bebek hasreti çekiceğimi tahmin etmiyodum..
çocukları aşırı derece de seviyorum,nerde bi bebek görsem mutlaka severim..
onların böyle hiç günaha bulaşmamış parlak parlak gözleri var ya...bitiyorum...
kuzummm ne olur gel artık...annen başka bebişlerde aramasın seni:ecrin_bebek:
iyiyim canım...
duygulandım biraz...
sen nasılsın...
hadı rufeyde escales sessız denın amın dıyın ıstemıyonuzmu bebek hadı bakalım amın amınebrar escales serra sessizdeniz nasılsınız kızlaaarr
svetla aramıza hg..........
evet hayatım ya ben evlenmeden öncede severdim bebekleri şimdide seviyorum nur yüzlüm benim gel artık allah kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın yaradanım bizede nasip et
allahım bütün bebiş isteyenlere nasip et hadi kızlar hep beraber amin diyelim aminnnnn
Amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn amİn
bızde tatıle gıttıĞımızde tatlımı tatlı Şekermı Şker bır bebıŞ tombul tombul sÜperdı ya harıkaydı allahım bızlerede nasıp et amınbende iyi sayılırım çok şükür
ama yarama parmak bastın valla
bizde dün otobüsle ir yere gezmeye gidiyoruz çocuklu bir bayan bindi eşim yer verdi yaanıma oturdu kucagında çok tatlı bir bebek 6 7 aylık sanırım ben sevmeye başladım
yaramaz kucagıma gelmek için neler yaptı sürekli gülüyor bir eşime bir bana
başladım aglamaya çok duygulandım
allahım o güzel günleri bizede gösteriri inşallah :saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Aslında bundan sonra böyle devam etmeye karar vermiştim ama sonunda tatlıya bağlandı herşey canımdilnur..nilüfer..osmaniye...süpriz mucize nerelerdesiniz yawww
serra84.. svetla..sizleri ilk kez gördüm kızlar hga.s.
Hoşgeldin canım duygulu arkadaşım benim inşallah birgün bizede nasip olacak :Saruboceq:herkese selam arkadaşlarrrrrrrrr..........
canım benim ya vallahi sen bana moral oldun yaaa...allahtan dileğim dilek kapın açıktırda canım dileğin hemen tutar kız bizim içinde dua et :Saruboceq:
amin canım..en kısa zaman da kavuşalım cennet kokulularımıza...evet hayatım ya ben evlenmeden öncede severdim bebekleri şimdide seviyorum nur yüzlüm benim gel artık allah kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın yaradanım bizede nasip et
allahım bütün bebiş isteyenlere nasip et hadi kızlar hep beraber amin diyelim aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?