Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar hepinize iyi akşamlar..
ben çıkıyorum..nasip olursa gelirim yine...
Allah a emanet olun...
bol bol dua edelim olur mu...
hepinizi çokk öptümmŞeniz

hayatım kafana takma boşuna sat tarihinede bakma benimde sat tarihimle ultrason tarihim tutmuyo.Geç yumurta atımı olmuş seninde öle olmuştur muhtemelen...

tamam cnm, teşekkür ederim, doktorda hamilelik var dedi zaten yalanmı söyliycek, benim pimpirikliliğim

merabalar ben siteye yeni üye oldum zaman zaman bakıyordum kısmet şimdiyeymiş arkadaşlar,geçen haziran ayında bebişim on haftalık olmasına rağmen kalbi atmadığı için alındı yada biz hiç alamadık başladımı bilmiyorum artık bebiş istiyorum vede onu tekrar kaybetmek istemiyorum sebebi kanda antitrombin ııı seviyesinin 55 000 e düşmesine bağlandı aynı aranızda aynı sorunu yaşayan veya bilgisi olan varmı?

kızlar herkese iyi akşamlar doktordan geldik. bebişimizin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi doktor. herşey yolunda dedi. önümüzdeki ay tekrar bakarız dedi. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...darısı isteyen tüm arkadaşların başına....

aa süperrr xD bakalım benimki ne olucak xD

canım bebişn kızmı çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşaalah çok sevindim okyanusunda kız seninde darısı başıma bakalım benim bebişim çarşamba günü göstercekmi annesiyle babasınaŞeniz

:teytey: canım gözün aydın ben sana demedimmi hamile kaldığın ilk günden beri kız diye:dance:

hakcacaım canım hayırlı olsun çok güzel yaaa ayy vallaha süper canım allah analı babalı büyütsün inş bizede dua et ne olur

arkadaslar size su kadarını anlatayım babam alkolik ben kendimi bildim bileli içer annemle o yüzden problemleri var durum suan anlatamayacagım kadar karısık neler olacak yarından sonra bilmiyorum inş gecer dicem ama gene başlıcak eminim ayrılırlarsa daha iyi olcak ama bu mümkün deil çünkü akraba evliliği yani teyze çocukları oldukları için size bu kadarnı anlatabilirim anlarsınız kadın olan anlar durumumu

slm kızlar mavi gözlü test yaptınmı ne oldu canım
ben kanda baktırdım yok

geçmişi okudum canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşaalah durumlar düzelir testte yapamamışın neyse ortalık yatışınca yaparsın:teselli:

dyd h.g. canım ailevi sorunlar var test yapmadım yapamadım moralim bozuk o yüzden yani pek sevinemicektim yapsamda o yüzden yapmadım bugun

hakça canım çok sevindim desene bir kızımız daha olacak bayanlar kızları çoğaltıyoruz bakalım oğlumuz ne zaman gelecek kız olsun erkek olsun allah sağlıklı ve hayırlı versin inşallah
ben kızları çok severim hani giydirceksin mini eteği şööööle poposunu sallaya sallaya yürümüyorlarmı bayılıyorum çıtır çıtır yiyesim geliyor

geçmişi okudum canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşaalah durumlar düzelir testte yapamamışın neyse ortalık yatışınca yaparsın:teselli:

canım ortalık yatıssa annem yine çekecek ama bilmiyorum ne olacak inş düzelir test yapsam hamiş olsamda sevinemicektim ki o yüzden yapmadım doya doya sevincimi yasamak isterim o yüsden yapmadım yapmaya gönlüm elvermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…