kızlar hepinize iyi akşamlar..
ben çıkıyorum..nasip olursa gelirim yine...
Allah a emanet olun...
bol bol dua edelim olur mu...
hepinizi çokk öptümmŞeniz
hayatım kafana takma boşuna sat tarihinede bakma benimde sat tarihimle ultrason tarihim tutmuyo.Geç yumurta atımı olmuş seninde öle olmuştur muhtemelen...
kızlar herkese iyi akşamlar doktordan geldik. bebişimizin cinsiyetinin kızolduğunu söyledi doktor. herşey yolunda dedi. önümüzdeki ay tekrar bakarız dedi. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...darısı isteyen tüm arkadaşların başına....
canım bebişn kızmı çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşaalahkızlar herkese iyi akşamlar doktordan geldik. bebişimizin cinsiyetinin kızolduğunu söyledi doktor. herşey yolunda dedi. önümüzdeki ay tekrar bakarız dedi. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...darısı isteyen tüm arkadaşların başına....
kızlar herkese iyi akşamlar doktordan geldik. bebişimizin cinsiyetinin kızolduğunu söyledi doktor. herşey yolunda dedi. önümüzdeki ay tekrar bakarız dedi. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...darısı isteyen tüm arkadaşların başına....
arkadaslar size su kadarını anlatayım babam alkolik ben kendimi bildim bileli içer annemle o yüzden problemleri var durum suan anlatamayacagım kadar karısık neler olacak yarından sonra bilmiyorum inş gecer dicem ama gene başlıcak eminim ayrılırlarsa daha iyi olcak ama bu mümkün deil çünkü akraba evliliği yani teyze çocukları oldukları için size bu kadarnı anlatabilirim anlarsınız kadın olan anlar durumumu
slm kızlar mavi gözlü test yaptınmı ne oldu canım
ben kanda baktırdım yok
slm cnm canın sağolsun gelecek ay tutar inşaalah :1hug:
geçmişi okudum canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşaalah durumlar düzelir testte yapamamışın neyse ortalık yatışınca yaparsın:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?