dyd h.g. canım ailevi sorunlar var test yapmadım yapamadım moralim bozuk o yüzden yani pek sevinemicektim yapsamda o yüzden yapmadım bugun
canım ortalık yatıssa annem yine çekecek ama bilmiyorum ne olacak inş düzelir test yapsam hamiş olsamda sevinemicektim ki o yüzden yapmadım doya doya sevincimi yasamak isterim o yüsden yapmadım yapmaya gönlüm elvermedi
canım geçmişi okurken gördüm şimdi çok üzüldüm
citos seninki erkek olsunda ya hakçayla yada okyanusla dünür olun
canım ortalık yatıssa annem yine çekecek ama bilmiyorum ne olacak inş düzelir test yapsam hamiş olsamda sevinemicektim ki o yüzden yapmadım doya doya sevincimi yasamak isterim o yüsden yapmadım yapmaya gönlüm elvermedi
evet canım bide bana sor öyle moralim bozukki kendime gelemedim halen annem abisine gitti yani dayıma dayımda silivride bi saat uzaklıkta bizde kalmasını istememiş kızmıs allah bilir daha neler yaptı aklıma bile getirmek istemiyom bekarken gördüklerim yasadıklarım allah kimseye yasatmasın düşmanıma bile:çok üzgünüm:
saolun inş düzelir evlendiğinden beri siddet görüyor inş rabbime dua ediyom hep citoscum evde olsa test sabah ilk iş yapıcam ama yok o yüzden gidip almam gerek yarın beni ne bekliyor bakalım yarın olsunda hayır ola belki yaparım fırsatım olursa rabbim hayırlısı neyse onu versin
saol citosun iyi geceler canım moral için saol
iyi gec citoscum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?