Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım

canım geçmişi okurken gördüm şimdi çok üzüldüm

evet canım bide bana sor öyle moralim bozukki kendime gelemedim halen annem abisine gitti yani dayıma dayımda silivride bi saat uzaklıkta bizde kalmasını istememiş kızmıs allah bilir daha neler yaptı aklıma bile getirmek istemiyom bekarken gördüklerim yasadıklarım allah kimseye yasatmasın düşmanıma bile:çok üzgünüm:

hakçacım kızın olcakmış gözün aydın canım
allah tamamına erdirsin inş.
darısı hepimizin başına..:ecrin_bebek:

citos seninki erkek olsunda ya hakçayla yada okyanusla dünür olun

iyi akşamlar beleşum hoşgeldin cnm inşaallah hayırlısı olsun sanki oğlum olucakmış gibi hissediyom ozaman gelin kızım çok olucak sırada vildoşta var bakalım hangisini beğenecek oğluşumkaydirigubbakcemile3
canım sen nasılsın iyisin dimi seni çok özledim :1hug:

canım sen bi hamile kal bayram yaparız burda halaylar çekeriz:teytey::teytey::dance::dance:

üzülme canım düzelir inş.allah annenin yüzüne baksın
kimseyi kendini bilmeze düşürmesin rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saolun inş düzelir evlendiğinden beri siddet görüyor inş rabbime dua ediyom hep citoscum evde olsa test sabah ilk iş yapıcam ama yok o yüzden gidip almam gerek yarın beni ne bekliyor bakalım yarın olsunda hayır ola belki yaparım fırsatım olursa rabbim hayırlısı neyse onu versin

canım hakkında hayırlısı olsun inşaalah kızlar ben kaçıyorum kocişim geldi hepinize iyi geceler

yadelim gelmiş canım benim nasılsın özlettin kendini nasıl bebiş varmı canım

yok çitosum nerdeee hala gelişme yok o ilacı kullandım 2ay düzenli adet oldum sonra olmadım daha 2ay oldu belki daha fazla test falanda yapmadım ölee bekliyom sende ne var ne yok vildoş nerde o nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…