naber nilüş ŞenizŞeniz....karınca kremi ney ne işe yarıyogünaydıınnn bebişimmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben didimya cnm -tatlicadiarzu-YA NıYE BANA GÜNAYDIN DıYEN YOKmirmirmirmirkötükedihüso
günaydın sessizim denizimkaydirigubbakcemile2günaydın vildoşummm...
günaydın sefgiii iyiyim ben sen nasılsınhihoyyytpeki bana niye günaydın yok aşkolsun küstüm bakkk....bitek vildan arkadasım dedi bana :1closedeyes:günaydın sanada günaydın vildan arkadasım nasılsın bakalım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yes canım:roflol::roflol::roflol:kız aşeriom galibaa... diyorum ya havaya girdim vallaaa...aysonuuda pısssssss:tomato:
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZAmerabalar ben siteye yeni üye oldum zaman zaman bakıyordum kısmet şimdiyeymiş arkadaşlar,geçen haziran ayında bebişim on haftalık olmasına rağmen kalbi atmadığı için alındı yada biz hiç alamadık başladımı bilmiyorum artık bebiş istiyorum vede onu tekrar kaybetmek istemiyorum sebebi kanda antitrombin ııı seviyesinin 55 000 e düşmesine bağlandı aynı aranızda aynı sorunu yaşayan veya bilgisi olan varmı?
HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALAMYI NASİP ETSİN İNŞALLAHkızlar herkese iyi akşamlar doktordan geldik. bebişimizin cinsiyetinin kızolduğunu söyledi doktor. herşey yolunda dedi. önümüzdeki ay tekrar bakarız dedi. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez...darısı isteyen tüm arkadaşların başına....
hakca senin adına çok sevindim cnm
naber nilüş ŞenizŞeniz....karınca kremi ney ne işe yarıyo
bende yağını aldım bikini bölgem için epilatörle aldıktan sonra onu sürecem işe yararmıki:uhm:
ben didimya cnm -tatlicadiarzu-
günaydın sessizim denizimkaydirigubbakcemile2
günaydın sefgiii iyiyim ben sen nasılsınhihoyyyt
YA NİYE BANA GÜNAYDIN DİYEN YOKmirmirmirmirkötükedihüso
yeee teyzesi pek şımarıyo burda anneannesine geldi yaaaa:jeyyar:beryalim tatil nasıl gidiyo
nohut napıyo....kıs yirim ben o nohutu leblebi niyetine uyyy
günaydın sefgiii iyiyim ben sen nasılsınhihoyyyt
öyle anneannem olsa bende şimarırım ohh ne güselyeee teyzesi pek şımarıyo burda anneannesine geldi yaaaa:jeyyar:
çok ösledim sizleri bugün 2 li test sonucumuzu öğrenecez dua edin bize.kaydirigubbakcemile5
vildancığım bu karınca yumurtası kremi ağdadan sonra o bölgeye masaj yapar gibi sürüyosun kılları azaltıyormuş..kökünü kurutuyormuş galibaa...
sen ne sürüyorum dedin????
ben aşılama yaptırdım ve bu 13.günüm yarın test yapılcakta heyecanım ondan arkadasımmmm
günaydın kızlarrrrr muhabbetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?