Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben kullanıyorum canım..sirle aldırdıktan sonra eve gelince sürüyorum..birhafta her gece masaj yapar gibi uygulanıyor..:lepi:
günaydın nilüfercimmm
canım faydası oluyodur dimi?
kızlar hepinize günaydın...

hepinize tek tek iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah en yakın zamanda szilerede göstersin inşallah sağlıkla...

hakcacım günaydın...bebişin cinsiyetini öğrenmişsin,kızın olucakmış:ecrin_bebek:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

görüşürüz hakça canım kendine iii bak.
bu arada osmaniyenin sonucu negatif çıkmışş..bidahaki aya işallahhh

canım bende geçen ay aldım yeni yeni kullanıyorum..olur herhalde...normal nemlendiricili krem gibi hayatım...normal krem yerine onu kullanıyorum yanii bişi kaybetmiyosun enazından bu kremi kullanmakla..deneyebilirsin tatlımmm

sessizdeniz canım benim teşekkür ederim. darısı en yakın zamanda sizlerin başına dualarım sizlerle:Saruboceq:

beryalim biz fındıkla çok iyiyiz teyzesi sizde nohutumla iyisinizdir umarım size iyi gezmeler nohutumu öp benim için :a015:
canımmmmmmmmmmm günaydın yerim fındığını senin .
biz çok iyiyiz nohutmla izmirdeyiz halaa
Günaydın tatlım iyi olduğuna çok sevindim ŞenizŞeniz
canım iyiyiz biz nohutumla.sen nasılsın .izmirdeyiz halen.haftaya dönücez.
:ecrin_bebek:kızlarrrrrrrrr selam adetim yedi gün gecti bugun kan tahlili verdim dua edin pozitif cıksın ne olur dua edin:uhm::uhm:
hayırlısı olsun canımmm
merhaba kızlar benyeni katıldım bu kulübe ve bende bebek istiyorum Allah nasip ederse
hoşgeldin canım aramıza
takma cnm boşver ölümlü dünya benim buayda olmadı dilnur çok üzgünüm çok senağlamasenağlama
hayırlısı canım benimmm
:ecrin_bebek: merhaba arkadaşlar 2008 ağustostan buyana bebişim olmuyor testleri yaptırdık herşey normaldi nedeni ne olabilir ya 8 ay oldu sabrım kalmadı artık bende bebiş istiyorum
hoşgeldin canımmm
anam habire girip çıkmadan anlıyamadım ben bugün hiç bir şeyi anam süpriz_mucizade ne var yoksa bebişmi var biri bana yazsın kızlar

toprağım günaydın nasılsın .aşkolsun sana hergün listeyi yeniliyorum yaaaa ordan bak şekerim

bursada bazı kuaförler bile ağdadadn sonra bu karınca kremini uyguluyor vücuda nemlendirici yerine bende onlardan gördüm...başladım kullanmaya

görüşürüz hakça canım kendine iii bak.
bu arada osmaniyenin sonucu negatif çıkmışş..bidahaki aya işallahhh

görüşürüz canım.
osmaniye içinde hayırlısı olsun.Allahım tez zamanda hepinize sağlıkla göstersin. en yakın zamanda hepinizden güzel haberler almak dileğiyle:1hug::Saruboceq:

yadelcim canım dün uğramışsın topiğe görüşemedik.nasılsın?çok özledik seni:1hug:

okyanus sen nerelerdesin???

ben iyim aslında ne gelişme ne gerileme hiç bişey yok ama genede mutluyum
inadına bekliyorum vildan nerde acaba büyük ihtimal kocasının koynundadır
:jeyyar::jeyyar:
yadelim canım kıs ne geziyon sende olur olmaz saatlerde
şöyle günün makul ve mantıklı saatlerinde gelde az sohbet edek yafrım
özledim kıs seni kalimeraom civcikimŞenizŞeniz

arzuerturk, beryal+, dezy, hakca+, hulya879, nilüfer79+, sessizdeniz+, sevgii:), SVETLA, SıBELCAN, yeb2004 günaydın kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…