günaydın nilüfercimmmben kullanıyorum canım..sirle aldırdıktan sonra eve gelince sürüyorum..birhafta her gece masaj yapar gibi uygulanıyor..:lepi:
kızlar hepinize günaydın...
hepinize tek tek iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah en yakın zamanda szilerede göstersin inşallah sağlıkla...
günaydın nilüfercimmm
canım faydası oluyodur dimi?
hakcacım günaydın...bebişin cinsiyetini öğrenmişsin,kızın olucakmış:ecrin_bebek:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
gÜnaydın hamıŞ adayları nabersınızgörüşürüz hakça canım kendine iii bak.
Bu arada osmaniyenin sonucu negatif çıkmışş..bidahaki aya işallahhh
canımmmmmmmmmmm günaydın yerim fındığını senin .beryalim biz fındıkla çok iyiyiz teyzesi sizde nohutumla iyisinizdir umarım size iyi gezmeler nohutumu öp benim için :a015:
canım iyiyiz biz nohutumla.sen nasılsın .izmirdeyiz halen.haftaya dönücez.Günaydın tatlım iyi olduğuna çok sevindim ŞenizŞeniz
hayırlısı olsun canımmm:ecrin_bebek:kızlarrrrrrrrr selam adetim yedi gün gecti bugun kan tahlili verdim dua edin pozitif cıksın ne olur dua edin:uhm::uhm:
hoşgeldin canım aramızamerhaba kızlar benyeni katıldım bu kulübe ve bende bebek istiyorum Allah nasip ederse
hayırlısı canım benimmmtakma cnm boşver ölümlü dünya benim buayda olmadı dilnur çok üzgünüm çok senağlamasenağlama
hoşgeldin canımmm:ecrin_bebek: merhaba arkadaşlar 2008 ağustostan buyana bebişim olmuyor testleri yaptırdık herşey normaldi nedeni ne olabilir ya 8 ay oldu sabrım kalmadı artık bende bebiş istiyorum
anam habire girip çıkmadan anlıyamadım ben bugün hiç bir şeyi anam süpriz_mucizade ne var yoksa bebişmi var biri bana yazsın kızlar
gÜnaydın hamİŞ adayları nabersİnİz
görüşürüz hakça canım kendine iii bak.
bu arada osmaniyenin sonucu negatif çıkmışş..bidahaki aya işallahhh
:jeyyar::jeyyar:ben iyim aslında ne gelişme ne gerileme hiç bişey yok ama genede mutluyum
inadına bekliyorum vildan nerde acaba büyük ihtimal kocasının koynundadır
yadelim canım kıs ne geziyon sende olur olmaz saatlerdeulan birde geleyimde şu sayfada birini bulayım be ne var erkenden yatacak anlamıyomki
neyse tanıyan tanımayan herkese tatlı uykular vildoşum seni çok özledim çitosla la sen bende çok özelsiniz yarın karşılaşırız umarım
gÜnaydın hamİŞ adayları nabersİnİz
arzuerturk, beryal+, dezy, hakca+, hulya879, nilüfer79+, sessizdeniz+, sevgii:), SVETLA, SİBELCAN, yeb2004 günaydın kıslar
beryalcimm huuuhuuuu duymuyosun ve görmüyorsun cicimm beni yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?