Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

my.php
[/URL][/IMG]

vildoşş benimkide bu...
işallah resim olmuştur...

anaaaaaaaaa kimse güle güle bile demedi zaten buara çok duygusalım :çok üzgünüm:neyse herkese ii sohbetler

kıslar dün işten çıktıktan sonra test aldım ve yaptım ama negatif çıktı beş gün önceden belli olarmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kıslar dün işten çıktıktan sonra test aldım ve yaptım ama negatif çıktı beş gün önceden belli olarmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bazılarında belli olmuyormuş canım benim duyduğum tabi döllenme geç oluyormuş galiba benim duyduğum o canım kan testi en sağlam olanı canım

Kızlar hamİle kalmak İÇİn kullandıĞınız bİ pozİsyon varmı İÇİmİzden menİ akmasın dİey merak ettİm de : : : )
fisfisfisCADIARZU:delphin:
canlarım ben çıkıom daha kahvaltı yapmadım acıkan varsa buyursun beklerimmmmmmmmmmcokacimcoook
güle güle cnm afiyet olsun seni özliycezkaydirigubbakcemile5
my.php
[/URL][/IMG]

vildoşş benimkide bu...
işallah resim olmuştur...
aynı işi görüyolar heralde inşallah işe yararda kurtulurum şu kürklerden
sanki üşümesin diye oraya özel olarak ekilmiş -tatlicadiarzu-
anaaaaaaaaa kimse güle güle bile demedi zaten buara çok duygusalım :çok üzgünüm:neyse herkese ii sohbetler
oyy oy gel bahıyım nuriye teyzenin kollarına sen yafrım gazoz veriyim ben sana bişiciğin kalmas

günaydın yoncagülüm hoşgeldina.s.
escales cnm sanada günaydına.s.

adetin 5 gün mü geçti? valla iş yerindeki arkadaşım günü gününe adet olurdu. geciktiği ilk gün test yaptı. dın diye çift çizgi çıktı... kaydirigubbakcemile2 ama herkeste aynı olmuyor.

Back
X