en iyi pozisyon erkek üstte bayan altta olan normal pozisyonmuşKızlar hamİle kalmak İÇİn kullandıĞınız bİ pozİsyon varmı İÇİmİzden menİ akmasın dİey merak ettİm de : : : )

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyi pozisyon erkek üstte bayan altta olan normal pozisyonmuşKızlar hamİle kalmak İÇİn kullandıĞınız bİ pozİsyon varmı İÇİmİzden menİ akmasın dİey merak ettİm de : : : )
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım:dance:
Ya kızlar benİ yazılanları gÖrmÜyorum sİzmİ yamıyosunuz
Ya nİyede akıyokİ Öyleyken napcaz pekİ o pozİsyonda
güle gülesenağlamaanaaaaaaaaa kimse güle güle bile demedi zaten buara çok duygusalım :çok üzgünüm:neyse herkese ii sohbetler
kıslar dün işten çıktıktan sonra test aldım ve yaptım ama negatif çıktı beş gün önceden belli olarmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
fisfisfisCADIARZUKızlar hamİle kalmak İÇİn kullandıĞınız bİ pozİsyon varmı İÇİmİzden menİ akmasın dİey merak ettİm de : : : )
güle güle cnm afiyet olsun seni özliycezkaydirigubbakcemile5canlarım ben çıkıom daha kahvaltı yapmadım acıkan varsa buyursun beklerimmmmmmmmmmcokacimcoook
aynı işi görüyolar heralde inşallah işe yararda kurtulurum şu kürklerden[/URL][/IMG]![]()
vildoşş benimkide bu...
işallah resim olmuştur...
oyy oy gel bahıyım nuriye teyzenin kollarına sen yafrım gazoz veriyim ben sana bişiciğin kalmasanaaaaaaaaa kimse güle güle bile demedi zaten buara çok duygusalım :çok üzgünüm:neyse herkese ii sohbetler
kıslar dün işten çıktıktan sonra test aldım ve yaptım ama negatif çıktı beş gün önceden belli olarmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
adetin 5 gün mü geçti? valla iş yerindeki arkadaşım günü gününe adet olurdu. geciktiği ilk gün test yaptı. dın diye çift çizgi çıktı... kaydirigubbakcemile2 ama herkeste aynı olmuyor.kıslar dün işten çıktıktan sonra test aldım ve yaptım ama negatif çıktı beş gün önceden belli olarmı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: