Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildancım senin bitane var gene benim hiç yok ya
cnm oda güç bela tedaviyle oldu....8 yaşını bitirdi 9 a doğru gidiyo kocaman oldu kardeş diye başımızın etini yiyo
arayıda çok açtığımız için buda sanki ilk gibi olacak
allah önce olmayanlara versin sizde tadın o duyguyu cnm inşallah
hepinize merhaba arkadaşlar çatlama iğnesinden bahsetmişsiniz çatlama olmayınca oluyor dimi buiğne

hoşgeldin melikecim
yumurta oluşunca zaten kendi çatlıyo
çatlatma iğnesi kontrolü sağlamak için çatladığı zaman belli oluyoya o sebepten yani

canım ama önce tadavi gerekiyo klomen vermedimi doktorun sana CADIARZU
bennim hamile kalıp kalmadığım 18de belli olacak inş kalmışımdır:CüvCüv:
dün test yaptım daha erken ama negatif çıktı senağlamahayırlısı

canım klomen kullandı ganophenede kullandım işe yaramadı doktorum menogon verdi ilk ay yumurta büyüdü ama bebiş olmadı 2 ayda olmadı.şimdi adeti bekliyorum 5.günü tekrar menogon iğnesine başlıycam doktorum 5 kutu dedii BATTIM ben

geçen ay doktorum bana ilaç vermedi dedi seni sık sık görücem sonra dediği tarihte gittim yine baktı yumurta çatlamış dedi gelmene gerek yok bu ayy dedi ilişki tavsiye etti ama bunun için terst yapması gerekmiyodu dimi çünkü testtende bahsetmişsiniz

yok bitanem ultrasonla bakılıyorkaydirigubbakcemile
biz gebelik testinden bahsediyoz:CüvCüv:

canım klomen kullandı ganophenede kullandım işe yaramadı doktorum menogon verdi ilk ay yumurta büyüdü ama bebiş olmadı 2 ayda olmadı.şimdi adeti bekliyorum 5.günü tekrar menogon iğnesine başlıycam doktorum 5 kutu dedii BATTIM ben

oy kıyamam inş bu ay tutar bitanem çalışmaya devam:lepi:

bende kıskanıyoorummm kızzz:mymeka::mymeka::mymeka: ne ayıpppp:mymeka:
amann yazda geldi hamileler çıktı ortraya karınlarını geregere çıkıyolar ortalığa..hele bide body giymiyolarmı göbek delikleri bilem belliiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hayırlısı olsun pink üzülme canımcım...hepimiz aynıyızzz:1hug:

yaw aslında kıskançlıkta değil o duygunun adı yok daha konmadı
farklı bi duygu o tamammı
ayrıca bende yaz hamileliği istiyom kızımı kışın doğurmuştum karnımı gere gere dolanamamıştım bende gerecem bağane-tatlicadiarzu-

cnm oda güç bela tedaviyle oldu....8 yaşını bitirdi 9 a doğru gidiyo kocaman oldu kardeş diye başımızın etini yiyo

hoşgeldin melikecim
çatlatma iğnesi kontrolü sağlamak için çatladığı zaman belli oluyoya o sebepten yani

canım allah bağışlasın tabi kardeş istemekte haklı arkadaş olcak ona hayırlısını versin isteyen herkeze nasip etsin 1 2 3 fark etmez isteyene versin

hoşgeldin melikecim

tşk vildanım nasılsına.s.a.s.

yaw aslında kıskançlıkta değil o duygunun adı yok daha konmadı
farklı bi duygu o tamammı
ayrıca bende yaz hamileliği istiyom kızımı kışın doğurmuştum karnımı gere gere dolanamamıştım bende gerecem bağane-tatlicadiarzu-

haklısın canım...hem maşşallaah diyosun hem özeniyosun..karışık bişiler iştee...
kız karnımızı gercez tabiii.göbüşümüzü tuta tuta otuurp kalcez falan..heh))))))) ay ne hoşşş...
ama ben body giyemem falla füze gibi bide göbek deliği şişmiş..iyykkk(((

bayanlar hepinize merhaba nasıllarsınız bebişler falan :CüvCüv:

benim bebek 9+4 günlük oldu epeydir annemde kalıyodum miğde bulantılarım yüzünden ama 2 gündür iyiyim evime geldim sank yavaş yavaş geçiyo ama mahvetti bu bulantılar beni 1 aydır ilk defa yemek yaptım evimde kocamda özlemiş garibim.3 ayı dolupta bulantısı geçen varmı aramızda su içsem miğdem bulanıyo suya hasret kaldım karnım doydukça azar azar içebiliyorum arada mağden suyu iyi geliyo varmı aranızda bulantısı geçen arkadaşlar merak ediyorum acaba eski günlere dönebilecekmiyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidecem yine yaww az sürter gelirim beni özleyin rep verin sizi seviyom by byyy

nilüfer torpilli seni hııı :jeyyar:

Back
X