Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Hlym ay hayatım hayırlısı bİtanem ya Çatlama İĞnesİ hemen İŞe yaradı ha bende bu cuma doktora gİtcem bakalım hayırlısı ya İnŞallah olur bana e dİcek daha Önce test yaptırmıŞtım herŞey olumlu nasıl vuruyolar Çatlama İĞnesİnİ yazarmısın bİtanem

hayırlısı canım çatlatma iğnesini göbekten veya kolunun kaba etine vuruyorlar kaydirigubbakcemile2

Ben hap falan kullanmadın doktora Şımdı gıtcem normal test yaptırdım ıŞte ben gebelıĞe engel bıŞey varmı dıye bakalım cuma gÜnÜ doktor verırse bıŞeyler hap kullanmadan oluyormu bana sadece folıkasıt verdı kullan dıyeee

cnm benım bulantım yok ama senın gıbı benım bı arkasasımda olmustu su bıle ıcse cıkartıyomus 3.aydan sonra gecmıstı sanırım cnm ıns senınde gecer

MERVEM AY HAYATIM BENİMDE BUGÜN ADETİM KAHVERENGİ GELİYOR BİTTİ BİTCEK BUGECE HEMEN DENEYEYİM HAYATIM BAKALIM kaydirigubbakcemile3 İNŞALLAH OLU HAYATIM YAAA

SÜPERSİN BAKALIM HEMEN BENDE BU AKŞAM DENİCEM BEBEĞİM ALLAHIM İNŞALLAH HAMİLE KALIRIMMMMMM :utangac:

inşallah canım yaa bende heyecanlandım şimdi inşallah hamile kalırsın ama hergün durmak yok ona göre olana kadar kaydirigubbakcemile3

Ben hap falan kullanmadın doktora Şİmdİ gİtcem normal test yaptırdım İŞte ben gebelİĞe engel bİŞey varmı dİye bakalım cuma gÜnÜ doktor verİrse bİŞeyler hap kullanmadan oluyormu bana sadece folİkasİt verdİ kullan dİyeee

hııııım pekı adetın 3.gunu hormon testı yaptırmanı ıstedımı

Ben hap falan kullanmadın doktora Şİmdİ gİtcem normal test yaptırdım İŞte ben gebelİĞe engel bİŞey varmı dİye bakalım cuma gÜnÜ doktor verİrse bİŞeyler hap kullanmadan oluyormu bana sadece folİkasİt verdİ kullan dİyeee

kaç yıllık evlisin yaşın nedir hiç çocuğun varmı daha önce hiç kontrole gitmişmiydin normal rutin yani hani yumurtalıkların normal mi tüplerin açıkmı gibi bu kontrolleri yaptırmışmıydın

folikasit canım zaten bebek isteyen herkese veriyorlamış bende 3 aydan beri kullanıyorum anacım

ya kızlar ben keseyı gormeden hamıle olduguma ınananıcam cok korkuyorum bos falan cıkar dıye ıns bı sorun cıkmaz

hııııım pekı adetın 3.gunu hormon testı yaptırmanı ıstedımı

canım senin içinden ne geçiyo cinsiyeti ile ilgili içinden ne geçerse o olurmuş benim hep kız geçiyo eşim ilki hep erkek olsun istiyo çevremde hep kız diyo ama hayırlısı inşallah sağlıklı almak nasip etsin allah:Saruboceq:

Mervem hayırlısıyla olsunda kız erkek fark etmezz bana dıyosun deĞılmı mervem bende kız ıstıyorum ama allah ne verırse artık yanı

canım senin içinden ne geçiyo cinsiyeti ile ilgili içinden ne geçerse o olurmuş benim hep kız geçiyo eşim ilki hep erkek olsun istiyo çevremde hep kız diyo ama hayırlısı inşallah sağlıklı almak nasip etsin allah:saruboceq:

ya hayatım hap kullanmdan yapmıyolarmı çatlama iğnesini yani

ya kızlar ben keseyı gormeden hamıle olduguma ınananıcam cok korkuyorum bos falan cıkar dıye ıns bı sorun cıkmaz

canım inan bende senin gibi hissediyodum her hafta gidiyodum hep boş hep boş sonunda bi gün gittiğimde doktorum kist gördü doktor sağ yumurtalıkta o gün doplere gönderdi(oda daha teferruatlı bi makina içini hep görüyo)inanırmısın o günde moralim çok bozuktu orada bebeğimi görmüştüm o gün hatta kalp atışlarını bile görmüştüm daha 5 haftalıktı inan çok güzel bi duygu sana ne desem yine aynı düşüncede olucaksın taki görene kadar bide doktorum keseyi görüyo ama bebeği göremiyo diye habire kan testi istiyodu böyle canım kendini sıkma bende senin gibiydim :kahve:

ÜZME HAYATIM KENDİNİ İNŞALLAH DOLUDUR BİTANEM BEN ÖYLE HİSSEDİYORUM KALP ATIŞLARINI DUYMADINMI AAAAAA :emir_bebek:

duymadım cnm daha cok yenı dıyorum ya c.tesı ılk defa gıdıcez dr a dr um c.tesı gel dedı
catlatma ıgnesı eger yumurtaların kendılıgınden catlamıyosa verılıyo eger kensılıgınden catlıyosa verılmıyo bazı dr lar once bunu takıp edıyolar ama benım dr um ısı sansa bırakmadı ve ıgne verdı

ya hayatım hap kullanmdan yapmıyolarmı çatlama iğnesini yani

canım inan benim o konuda hiçbi bilgim yok hiç o durumla karşılaşmadığım için bilemiyorum kusura bakma canım ama burada bayanlar baya bilgili şuanda pek kimse yok gelince onlara sorabilirsin.:uhm:

Back
X