- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
meraba canım sen nasılsın bebiş nasılmeraba kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba canım sen nasılsın bebiş nasılmeraba kızlar nasılsınız
kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidecem yine yaww az sürter gelirim beni özleyin rep verin sizi seviyom by byyy
nilüfer torpilli seni hııı :jeyyar:
kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidecem yine yaww az sürter gelirim beni özleyin rep verin sizi seviyom by byyy
nilüfer torpilli seni hııı :jeyyar:
ŞenizŞenizgörüşürüz canımsizlere güzel sohpetler ben gitmek zorundayım inş. hepimizin dilegi birbirimize kabul olur herzaman dedigi gibi nüfus patlaması yaparız inş. hepinizi öpüyorum güzel bi gün geçirmeniz d ilegiyle
Slm kızlar ben geldİm yİne
Çatlama İĞnesİnİ doktormu vermesİ gerekİyor İllakİ omu teŞhİs koyuyor ondan Önce hap mutlaka kullandırılıyormu hamİle kalmanın baŞka tedavİsİ yokmu?
HoŞbulduk yoncagÜlÜm ya 8 aydır denİyoz bİzİm tosuncuk gelmedİ daha İnŞallah bu ay olur yaaa amİnnn
HoŞbulduk yoncagÜlÜm ya 8 aydır denİyoz bİzİm tosuncuk gelmedİ daha İnŞallah bu ay olur yaaa amİnnn
Çatlama İĞnesİnİ doktormu vermesİ gerekİyor İllakİ omu teŞhİs koyuyor ondan Önce hap mutlaka kullandırılıyormu hamİle kalmanın baŞka tedavİsİ yokmu?
:CüvCüv:ŞenizŞenizŞenizbızde ıyız teyzelerı fındıgımda ıyı cok akıllı
Cevap verİn bakalım