Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sizlere güzel sohpetler ben gitmek zorundayım inş. hepimizin dilegi birbirimize kabul olur herzaman dedigi gibi nüfus patlaması yaparız inş. hepinizi öpüyorum güzel bi gün geçirmeniz d ilegiyle

Çatlama ıĞnesını doktormu vermesı gerekıyor ıllakı omu teŞhıs koyuyor ondan Önce hap mutlaka kullandırılıyormu hamıle kalmanın baŞka tedavısı yokmu?

Çatlama İĞnesİnİ doktormu vermesİ gerekİyor İllakİ omu teŞhİs koyuyor ondan Önce hap mutlaka kullandırılıyormu hamİle kalmanın baŞka tedavİsİ yokmu?

evet cnm dr verıyo tedavıler sırayla ıslıyo eger ılac tedavısı ıse yaramazsa asılamaya gecılıyo ben catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım

HoŞbulduk yoncagÜlÜm ya 8 aydır denİyoz bİzİm tosuncuk gelmedİ daha İnŞallah bu ay olur yaaa amİnnn

cnm 8 ay cok gec bı zaman degıl drlar 1 yıl olmazsa gelın dıyolar sen stres yapma yeter yasında genc yanı bu kadar takmana gerek yok

Çatlama İĞnesİnİ doktormu vermesİ gerekİyor İllakİ omu teŞhİs koyuyor ondan Önce hap mutlaka kullandırılıyormu hamİle kalmanın baŞka tedavİsİ yokmu?

hoşgeldin svetla evt o mm ölçüyo diyim 18mm olunca veriyor çatlatma iğnesini her bünye farklıdır ama mesela benim iğnesiz büyümüyo yumurtam kimisininde yumurtası büyüyor ama çatlamıyor

Hly ınŞallah bende hamıle kalırım bu cuma gıtcez doktora testı yapmıŞtı daha Önce bakalım herŞey normaldı bakalım bu sefer ne dıcek

kızl nılufer hakkaten ıkız senesı galıba benım arkadasımda yenı hamıle ıkızlerı olacakmıs kı onların ıkı taraftada ıkızları yok yanı Allah verınce oluyo benım esımın dedesıde ıkızmıs

3 ayda gıttık oda Öyle dedı testlerı normaldı herŞey normaldı tabı ınsan ıster ıstemez sıtres yapıyor muhasebecı olupta stres yapmamak mÜmkÜnmÜkı gÜzelım cuma ne dıcek acaba

Back
X