Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Hoşgeldin canım al benden de okadar 2 kişi de olsan temizlik bitmiyo valla kafamçokkarıştı

kıss bizim bi de bebişler olsa ne yapcaz acaba ben çok merak ediyorum..
heralde bi deri bi kemik kalırızkaydirigubbakcemile3

aman olsun da hayırlısıyla biz onun altından da kalkarız Evelallah:lepi:

mirmirmirmir BENıM EŞıMıN DE 20MıLYON ıSTıYOLAR 80MıLYON MAŞALLAH MAŞALLAH BELıNE KUVVET HAYATIM YA

kıss bizim bi de bebişler olsa ne yapcaz acaba ben çok merak ediyorum..
heralde bi deri bi kemik kalırızkaydirigubbakcemile3

aman olsun da hayırlısıyla biz onun altından da kalkarız Evelallah:lepi:
Ben razıyım valla canım zaten şimanladım kaydirigubbakcemile3

ben bebiş için bir ara dijital görüntülü ses dinleme cihazı varya ondan aldım onun borcunu bu ay bitireceğim şimdide kulaktan ateş ölçer sordum bir braun var birde beko var ikisininde özellikleri falan neredeyse aynı biri 89 ytl diğeri 25 ytl sizce ne alayım hadi bana akıl verin kızlar

hee dilnur doğru söylüyosun canım bende çekinmedn çok korkmuştum ama hep neden oluyo bu korku biliyonmu bazı kendilerini bilmez insanlar yazıyolar yok buram böyle oldu şuram şöyle oldu insan korkuyo tabi kimseyi dinlememk lazımmış

aa dilnur görüyonmu kız ikimiz aynı şeyi yazmışız

gerçektende öyle olmuş kaydirigubbakcemile3

buarada kopyalayacağın imza hazırmı ne yaptın geçen gönderdiklerimi okadar anlattım niye anlamadın bakiyim klava:
Yine anlatcam atlamadan hepsini yap okey canım

devir ekonomik devri canım madem ikiside aynı işi görüyor ucuz olanını alyerimseniben

Valla öyle ya burda da bizi tırstırıyolar herşeyden napalım acırsada bir anda olur biter napalım dayanıveririz artık

ya evet hazır senin yaptığın demiyonmu masaüstünde hazır anam kızmaaa ne olurr vallah dinleyecem bu sefersenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…