haydi sor sor :dance:kızlar ben şimdi birşey sorcam size bana bir akıl verin bakem
Hoşgeldin canım al benden de okadar 2 kişi de olsan temizlik bitmiyo valla kafamçokkarıştı
Ben razıyım valla canım zaten şimanladım kaydirigubbakcemile3kıss bizim bi de bebişler olsa ne yapcaz acaba ben çok merak ediyorum..
heralde bi deri bi kemik kalırızkaydirigubbakcemile3
aman olsun da hayırlısıyla biz onun altından da kalkarız Evelallah:lepi:
mirmirmirmir BENİM EŞİMİN DE 20MİLYON İSTİYOLAR 80MİLYON MAŞALLAH MAŞALLAH BELİNE KUVVET HAYATIM YA
aa dilnur görüyonmu kız ikimiz aynı şeyi yazmışız
ben bebiş için bir ara dijital görüntülü ses dinleme cihazı varya ondan aldım onun borcunu bu ay bitireceğim şimdide kulaktan ateş ölçer sordum bir braun var birde beko var ikisininde özellikleri falan neredeyse aynı biri 89 ytl diğeri 25 ytl sizce ne alayım hadi bana akıl verin kızlar
kızlar kocişim geldi ben çıkıyom görüşürük by byyy
Valla öyle ya burda da bizi tırstırıyolar herşeyden napalım acırsada bir anda olur biter napalım dayanıveririz artıkhee dilnur doğru söylüyosun canım bende çekinmedn çok korkmuştum ama hep neden oluyo bu korku biliyonmu bazı kendilerini bilmez insanlar yazıyolar yok buram böyle oldu şuram şöyle oldu insan korkuyo tabi kimseyi dinlememk lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?