Bende braun u biliyorum çok güzel yengem kullanıyordu çocuğuna beko hiç görmediğim için yorum yapamıycam ama oda kötü bir marka değil tabi canımben bebiş için bir ara dijital görüntülü ses dinleme cihazı varya ondan aldım onun borcunu bu ay bitireceğim şimdide kulaktan ateş ölçer sordum bir braun var birde beko var ikisininde özellikleri falan neredeyse aynı biri 89 ytl diğeri 25 ytl sizce ne alayım hadi bana akıl verin kızlar
kızlar kocişim geldi ben çıkıyom görüşürük by byyy
ben bebiş için bir ara dijital görüntülü ses dinleme cihazı varya ondan aldım onun borcunu bu ay bitireceğim şimdide kulaktan ateş ölçer sordum bir braun var birde beko var ikisininde özellikleri falan neredeyse aynı biri 89 ytl diğeri 25 ytl sizce ne alayım hadi bana akıl verin kızlar
Ama masa üstündeyken olmuyo işte internet adresini kopyalamamız lazımya evet hazır senin yaptığın demiyonmu masaüstünde hazır anam kızmaaa ne olurr vallah dinleyecem bu sefersenağlama
ucuz olsun kaliteli olsun adam malını satarken kötü demezki sen ii ce araştır o işi
o konuda kafam karıştı işte benim
evet hamiş adayları öyle yapılıyor içine bişey sokulurmu be adamı sünnetmi yapcak çok hassas şeyleri onların eşimle ilk gittiğimizde ikimizde kontrol test yaptırmıştık ordan biliyorum canım benim
o konuda kafam karıştı işte benim
tamam canım zaten yollamışsın şifreyi sonrada değiştir emi mesuliyet kabul etmemya ben sana adresimi versem özelden şifreyi felan sen yap bana
dur buldum seç birini onu yapayımgönderdim dilnur hadi ben kapatıyom beş dk sonra açarız ok
doktor soruyor ilişkiye gireli ne kadar oldu diye 3 gün ilişkiye girilmemesi gerekiyor bi tane kab veriyolar tuvalette git diyor orda boşalıyor içine labaratuvara gidiyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?