Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar vildancıgım sayfayı açarken şimdi sen geldin aklıma adet gününün yaklaştıgını biliyorum seni ümitlendirmek istemem ama hani insanın içine doğar ya inş yanılmam sen hamilesin geçiyor içimden hadi hayırlısı

slm kızlar vildancıgım sayfayı açarken şimdi sen geldin aklıma adet gününün yaklaştıgını biliyorum seni ümitlendirmek istemem ama hani insanın içine doğar ya inş yanılmam sen hamilesin geçiyor içimden hadi hayırlısı
slm melikecim nasılsın tatlım senin nasıl gidiyor çalışmalar gelişme varmıyerimseniben

mervecim içini ferah tut daha önce geçirdiysen birdaha olmazsın cnmyerimseniben
bende öyle bilyorum ama biraz tedirginim işte hatta ablamda öyle bi durumla karşılaşmıştı hamileydi görümcesinin çocuğu su çiçeği çıkarıyomuş oda korkmuştu ama küçükken oda geçirmişti doktor evi sürekli havalandırın demiş geçmemişti ablama

hoşgeldin cnm bence dikkat et kendine
ben geçen sene tedavi görürken bi hemşire gelmiştide hamileymiş
yani hastanede her türlü hastalıkla falan uğraşıyolarya ondan tedirgin olmuş
bi koruyucu iğne varmış heralde yanlış anlamadıysam
sende bi dr git istersen cnm önlem amaçlı

sağlık ocağına gidicem bende bi orayada sorayım doktorum geçirdiysen geçmez ama geçirmediysen yaklaşma dedi

VıLDANCIM HADı HAYIRLISI ıŞALLAHH HAMıLESıNDıR TATLIŞ:):)
KARBONAT TESTıMı NE HALTSA ONDAN DENESENE KISSSShihoyyyt

-tatlicadiarzu-şu an bebek planı yapmıyoruzya olurmu olur
ben düğünde oynayacam hiç oturmayacam diye çabalayım zaten kesin bişi çıkar
hadi inşallah aman tek bebişim olsunda düğündede oynamayım ne var yani öldümmü hayret bişeysırnaşık şey
bu arada hoşgeldin cnm beni hemen havaya soktun:CüvCüv::roflol::roflol:
çalışmalara hız ver :mymeka:bak osmaniyede talip çıktı oğluşuma ona göre haaa:roflol:
bende var bi kız aslında başlarını bağlayalım diycem ama boyu boyuna uymaaaaaz yaşı yaşına uymaaaaaz kilosu kilosuna uymaz
senin oğlan pek bi çelimsiz kalır benim besili danamın yanındasırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın kızlar nasılsınız geriye dönüp okuyamadım vildan bebişmi geliyor hayırlısıyla gelsin inşş..çitosunda oğlumu olucak hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşş..

-tatlicadiarzu-şu an bebek planı yapmıyoruzya olurmu olur
ben düğünde oynayacam hiç oturmayacam diye çabalayım zaten kesin bişi çıkar
hadi inşallah aman tek bebişim olsunda düğündede oynamayım ne var yani öldümmü hayret bişeysırnaşık şey
bu arada hoşgeldin cnm beni hemen havaya soktun:CüvCüv::roflol::roflol:

bende var bi kız aslında başlarını bağlayalım diycem ama boyu boyuna uymaaaaaz yaşı yaşına uymaaaaaz kilosu kilosuna uymaz
senin oğlan pek bi çelimsiz kalır benim besili danamın yanındasırnaşık şeysırnaşık şey

alır ikisinide büyütürsün işte ben bezle mamasını yollarım burdan sırnaşık şeysırnaşık şey
senin kızada büyüyene kadar apla der büyüncede avrat:roflol::roflol:

VİLDANCIM HADİ HAYIRLISI İŞALLAHH HAMİLESİNDİR TATLIŞ:):)
KARBONAT TESTİMİ NE HALTSA ONDAN DENESENE KISSSShihoyyyt

midem bulanıyo-tatlicadiarzu- canım şey istiyo ıııııı şey:jeyyar:
aman hiçbişey istemiyo yafff:1closedeyes:
ayy heycanlandım olabilerim hemiiisüprizzzzz
karbonatım yok evde yapa yapa bitirdimsırnaşık şey
2 gün daha olmazsam test yaparımsüprizzzzz

ya kızlar beim dün bir arkadaşım bana tutturmuş sen hamilesin diye ya kızım diyorum yok bana ha bire kesin hamilesin diyor bizde birşey olmadan nasıl olcak diyorum anlatamıyorum kıza ya kıza malum oluyor yada kafayı kırdı benle

günaydın kızlar nasılsınız geriye dönüp okuyamadım vildan bebişmi geliyor hayırlısıyla gelsin inşş..çitosunda oğlumu olucak hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşş..

günaydın rosem sağolasın tatlım rabbim sanada nasip eder inşaalah Şeniz

günaydın ablam hoşgeldinŞeniz
bugün adet olmam lazım olmadım onu konuşuyoduk kızlar beni hemen havaya soktular:CüvCüv:
ağşama adet olursam tepe üstü çakılacamsırnaşık şeysırnaşık şey
alır ikisinide büyütürsün işte ben bezle mamasını yollarım burdan sırnaşık şeysırnaşık şey
senin kızada büyüyene kadar apla der büyüncede avrat:roflol::roflol:
benmi bakacam senin oğluna pışııııık :1closedeyes:
hem kızımı verecem hemde altını değişecem bağane :utangac:
ama sen bezle mamayı yinede yolla-tatlicadiarzu-

midem bulanıyo-tatlicadiarzu- canım şey istiyo ıııııı şey:jeyyar:
aman hiçbişey istemiyo yafff:1closedeyes:
ayy heycanlandım olabilerim hemiiisüprizzzzz
karbonatım yok evde yapa yapa bitirdimsırnaşık şey
2 gün daha olmazsam test yaparımsüprizzzzz

anacım inşallah hamilesindir şekercim anam o karbonat testi ne onuda bir bana anlat bakem bende öğreneyim şu karbonat testini öğrenmediğim bir o kalmıştı

bu arada çitoscum allah analı bablı büyütsün canım oğlun oluyormuş inşallah birimizden birinin kız olurda senin oğluşa talip oluruz

sağolasın escales inşaalah rabbim sanada göstersin bayağı bi dünürüm çoğalacak burda beryalinkide oğlan olsa bari ben tek kalıcam kızların içindesırnaşık şey

anacım inşallah hamilesindir şekercim anam o karbonat testi ne onuda bir bana anlat bakem bende öğreneyim şu karbonat testini öğrenmediğim bir o kalmıştı

cnm bugün adet olmam lazım henüz tık yok
bakalım kızların içine doğmuş hayırlısı olsun
karbonat testini yapmak için pet bardağa idrar alıyon içine 1 çay kaşığı karbonat atıyon kabarcıklar olursa hamilesin olmazsa değilsin

ben bunu ablamdan duymuştum
ilk tedavimde hep yapıyodum hiç kabarcıklar olmuyodu
sonra bi sabah yaptım kabarcıklar oldu kocişi eczaneye gönderdim test aldı geldi ve hamileydim
ablamda deniyo halamın kızıda deniyo valla biz olumlu sonuç aldık cnm
hatta ben kızkardeşimle görümceminkilerede denedim kabaracakmı diye onlarınkinde bişey olmadı bende oldu
güvenilirliği tartışılır
yani ne kadar doğru bişey bilmiyom ben inanıyom

Back
X