Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla keşke hamile olsamda adet olmasam
ya değilsem ıyyy
slm melikecim nasılsın tatlım senin nasıl gidiyor çalışmalar gelişme varmıyerimsenibenslm kızlar vildancıgım sayfayı açarken şimdi sen geldin aklıma adet gününün yaklaştıgını biliyorum seni ümitlendirmek istemem ama hani insanın içine doğar ya inş yanılmam sen hamilesin geçiyor içimden hadi hayırlısı
bende öyle bilyorum ama biraz tedirginim işte hatta ablamda öyle bi durumla karşılaşmıştı hamileydi görümcesinin çocuğu su çiçeği çıkarıyomuş oda korkmuştu ama küçükken oda geçirmişti doktor evi sürekli havalandırın demiş geçmemişti ablamamervecim içini ferah tut daha önce geçirdiysen birdaha olmazsın cnmyerimseniben
hoşgeldin cnm bence dikkat et kendine
ben geçen sene tedavi görürken bi hemşire gelmiştide hamileymiş
yani hastanede her türlü hastalıkla falan uğraşıyolarya ondan tedirgin olmuş
bi koruyucu iğne varmış heralde yanlış anlamadıysam
sende bi dr git istersen cnm önlem amaçlı
-tatlicadiarzu-şu an bebek planı yapmıyoruzya olurmu olurslm kızlar vildancıgım sayfayı açarken şimdi sen geldin aklıma adet gününün yaklaştıgını biliyorum seni ümitlendirmek istemem ama hani insanın içine doğar ya inş yanılmam sen hamilesin geçiyor içimden hadi hayırlısı
bende var bi kız aslında başlarını bağlayalım diycem ama boyu boyuna uymaaaaaz yaşı yaşına uymaaaaaz kilosu kilosuna uymazçalışmalara hız ver :mymeka:bak osmaniyede talip çıktı oğluşuma ona göre haaa:roflol:
-tatlicadiarzu-şu an bebek planı yapmıyoruzya olurmu olur
ben düğünde oynayacam hiç oturmayacam diye çabalayım zaten kesin bişi çıkar
hadi inşallah aman tek bebişim olsunda düğündede oynamayım ne var yani öldümmü hayret bişeysırnaşık şey
bu arada hoşgeldin cnm beni hemen havaya soktun:CüvCüv::roflol::roflol:
bende var bi kız aslında başlarını bağlayalım diycem ama boyu boyuna uymaaaaaz yaşı yaşına uymaaaaaz kilosu kilosuna uymaz
senin oğlan pek bi çelimsiz kalır benim besili danamın yanındasırnaşık şeysırnaşık şey
VİLDANCIM HADİ HAYIRLISI İŞALLAHH HAMİLESİNDİR TATLIŞ:):)
KARBONAT TESTİMİ NE HALTSA ONDAN DENESENE KISSSShihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız geriye dönüp okuyamadım vildan bebişmi geliyor hayırlısıyla gelsin inşş..çitosunda oğlumu olucak hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşş..
bu arada çitoscum allah analı bablı büyütsün canım oğlun oluyormuş inşallah birimizden birinin kız olurda senin oğluşa talip oluruzgünaydın rosem sağolasın tatlım rabbim sanada nasip eder inşaalah Şeniz
günaydın ablam hoşgeldinŞenizgünaydın kızlar nasılsınız geriye dönüp okuyamadım vildan bebişmi geliyor hayırlısıyla gelsin inşş..çitosunda oğlumu olucak hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşş..
benmi bakacam senin oğluna pışııııık :1closedeyes:alır ikisinide büyütürsün işte ben bezle mamasını yollarım burdan sırnaşık şeysırnaşık şey
senin kızada büyüyene kadar apla der büyüncede avrat:roflol::roflol:
midem bulanıyo-tatlicadiarzu- canım şey istiyo ıııııı şey:jeyyar:
aman hiçbişey istemiyo yafff:1closedeyes:
ayy heycanlandım olabilerim hemiiisüprizzzzz
karbonatım yok evde yapa yapa bitirdimsırnaşık şey
2 gün daha olmazsam test yaparımsüprizzzzz
günaydın rosem sağolasın tatlım rabbim sanada nasip eder inşaalah Şeniz
bu arada çitoscum allah analı bablı büyütsün canım oğlun oluyormuş inşallah birimizden birinin kız olurda senin oğluşa talip oluruz
rosem diğer topikte kaldı :dilcikar:
pink apla de ona rosem bağa gıcık birini hatırlatiiiiysüprizzzzz
anacım inşallah hamilesindir şekercim anam o karbonat testi ne onuda bir bana anlat bakem bende öğreneyim şu karbonat testini öğrenmediğim bir o kalmıştı
yafrum unutamadım onu dermişim ıyyyyy sen demesen unutmuştum pardon pinkçimmm iyimi oldumu gönlünŞeniz:roflol::roflol:
ben varya benn
bende deve kini var asla unutmam cnm hiçbişeyi![]()